Ohjelmaopas
suodata

Kielimatkat Maltalla

Kielimatka Maltalle yhdistää juuri oikean määrän työtä ja huvia. Huipputason opetus on osa kaikkia kurssejamme, aivan kuten monet aktiviteetit ja runsas vapaa-aikakin. Maltan ihastuttavat rannat puolestaan pitävät kenet tahansa kiireisinä. Tutustu tarkemmin kursseihimme Maltalla ja löydä itsellesi sopiva kurssi.
Sopivaa ohjelmaa löytynyt

Kielimatkat Malta

Hyppää pois oravanpyörästä ja keskity englannin opiskeluun - kielimatka Maltalle tarjoaa mahdollisuuden tähän! Malta on täydellinen paikka kohentaa englannin taitojasi ja keskittyä opiskeluun. Maltan kielimatkalla opiskelet englantia aamuisin ja vietät loppupäiväsi aktiviteettien parissa tai vapaa-ajasta nautiskellen - tämä tasapaino takaa motivaation tehokkaaseen opiskeluun.

Oppilasmagneetti

Malta on kukoistava saari, joka sijaitsee Välimeren aalloilla. Englanti on yksi alueen virallisista kielistä, mikä tekee Maltasta suositun kohteen englannin opiskelulle. Tuhannet oppilaat kansoittavat Maltan hiekkarantoja joka kesä nauttiakseen kielen opiskelusta lomatunnelmassa. Kielikoulumme Maltalla sijaitsee vain kivenheiton päässä rannoilta, kahviloista ja ravintoloista. Kielikurssi Maltalla tarjoaa rennon ilmapiirin opiskelulle ja tulet huomaamaan kuinka kielitaitosi kehittyvät tässä kansainvälisessä ilmapiirissä harppauksin.