Ohjelmaopas
suodata

Opiskele ulkomailla Lontoossa

Opiskelu Lontoossa on monen haaveena, onko samoin sinun kohdallasi? Pulahda tehokkaaseen kielikylpyyn lyhyellä intensiivikurssilla tai sijoita tulevaisuuteesi pidemmällä englannin kielikurssilla. Opiskelitpa Lontoossa pari viikkoa tai kuusi kuukautta, tulet luomaan muistoja, jotka säilyvät läpi elämän.
Sopivaa ohjelmaa löytynyt

Opiskelu Lontoossa

Lontoo ei esittelyä kaipaa, vaikket olisi koskaan tässä sykkivässä metropolissa vieraillut, olet varmasti kuullut siitä paljon. Opiskelu Lontoossa on ainutlaatuinen kokemus. Niin monista maista saavutaan Lontooseen opiskelemaan, että kielikurssisi aikana kohtaat muita oppilaita kaikkialta maailmasta. Tapaat helposti niin brittiläisiä kuin ulkomaalaisiakin. Oppilaanamme hyödyt monista eduista, kuten lippualennuksista, noutoruokatarjouksista ja klubi-illoista. Lontoon koulumme henkilökunta informoi oppilaita jatkuvasti erilaisista tapahtumista, niin EF:n kuin ulkopuolistenkin tahojen järjestämistä. Opiskele englantia Lontoossa ja hyppää mukaan suurkaupunkielämään.

Asumisvaihtoehdot Lontoossa

Kun lähdet Lontooseen opiskelemaan, sinulla on erilaisia vaihtoehtoja asumisen suhteen. Voit asua isäntäperheessä ja harjoittaa englannin kielitaitojasi rennossa ilmapiirissä. Jos haluat viettää enemmän aikaa kurssikavereidesi kanssa, voit asua yhdessä asuntoloistamme - laitamme samaan huoneeseen opiskelijoita eri maista, jolloin englannin puhumisesta ei voi lipsua. Asuntolassa asuessasi sinulla on enemmän vapautta ja voit suunnitella vapaa-aikasi omien menojesi mukaan. Opiskele ulkomailla Lontoossa.