EF Pro Cycling

EF Education First on heittäytynyt ammattilaispyöräilyn maailmaan hankkimalla tiimin UCI WorldTouriin – virallisesti tiimi on tunnettu nimellä EF Education First Pro Cycling.

Tiimin pyöräilijöitä fanit ovat jahdanneet Tokion katuja pitkin ja heitä on kannustettu suuren yleisön voimalla tunnetuissa kisoissa kuten Tour de Francessa. Kun uusi sponsori perui 2018 sopimuksensa tiimin kanssa, niin näytti hetken siltä että tie oli tulossa päätökseen. Lopulta ratkaisu tiimin pelastamiseen löytyi joukkorahoituksesta, sekä huikeista fanijoukoista ympäri maailman #SaveAgryle kampanjan myötä myös EF astui kuvioihin – tehden siitä uusimman EF:n jäsenyrityksen.

"Olemme olleet liikuttuneita tavasta, jolla pyöräily yhdistää ihmisiä erilaisista taustoista rauhanomaisella, hauskalla ja ystävällisellä tavalla saavuttaen urheilullisia taidonnäytteitä," sanoi Edward Hult, EF Education First Pohjois-Amerikan toimitusjohtaja. "Se kulkee käsi kädessä EF:n mission – opening world through education – kanssa.

Nyt pinkkiin akryyliin verhottu tiimi koostuu 25 pyöräilijästä 13 eri maasta, kaikki kisaavat korkeimman tason kisoissa yli 240 kisapäivää vuodessa yli 50 kisassa. Kausi 2018 vie tiimiä ympäri maailmaa - U.A.E:sta Sweitsiin, Kolumbiaan, Yhdysvaltoihin, Kiinaan – ja melkein kaikkialle siltä väliltä.

Pyöräily on todellista tiimiurheilua – ja vahvasti strategista. Kisoissa jotka vaihtelevat yhdestä päivästä kolmeen viikkoon koko tiimi työskentelee yhdessä saadakseen yhden kisaajan voittajakorokkeelle. 2017 Tour de Francessa tiimin rakastetu Kolumbialainen kilpailija Rigoberto "Rigo" Urán sijoittui toiseksi uuvuttavan kisan päätteeksi. Vuonna 2018 hänon toiveikas palkintokorokkeen saavuttamisen suhteen ja hänen tiiminsä on tukemassa häntä tavoitteen saavuttamisessa.

"Minä todella uskon siihen mitä EF pyrkii saavuttamaan," sanoi tiimin pyöräilijä Alex Howes. "Ilman matkustusta ja vieraiden kulttuurien ihanteisiin tutustumista, emme koskaan voi saavuttaa empatiaa ja tarvittavaa ymmärrystä, ja luoda maailmasta parempaa ja turvallisempaa paikkaa."

Enemmän kuin itse kisojen tulokset, mikä meitä inspiroi tässä tiimissä on heidän otteensa, sisunsa ja intohimonsa siinä mitä he tekevät. He ovat uskomattomia yksilöitä uskomattomine elämän tarinoineen – emme malta odottaa että pääsette tutustumaan heihin ja heidän periksi antamattomaan asenteeseensa. Kauden aikana he matkustavat maailmalla, tutkien kulttuureita, oppien kommunikoimaan toistensa kielillä ja prosessissa avaten maailmaansa ( ja meidän) hieman avarammaksi.

Seuraa tiimiä kun he kisaavat ympäri maailmaa:

https://www.facebook.com/RideArgyle/
https://www.instagram.com/rideargyle/
https://twitter.com/ride_argyle/