EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
Menu

Tosirakkauden löytäminen ulkomailta – EF rakkaustarina

Tosirakkauden löytäminen ulkomailta – EF rakkaustarina

Rakkaus ulkomailta, niinkin voi käydä! Ystävänpäivän kunniaksi ajattelimme paljastaa yhden meidän lempirakkaustarinoistamme. Tapaa Rocio ja Mauricio – kaksi entistä EF- opiskelijaa, jotka tapasivat Brightonissa vuonna 2003.

He rakastuivat, menivät naimisiin ja aikanaan (varoitus: spoilereita!) muuttivat Meksikoon, Tulumiin elämään omaa ”onnellista loppuaan.” Me istahdimme alas Rocion kanssa kuullaksemme lisää heidän tarinastaan.

Missä olit Brightonissa?

Majoituin EF Asuntolassa Hovessa syyskuusta 2003 huhtikuuhun 2004 asti. Mauricio oli jo valmistunut EF-kurssilta, ja teki töitä Brighton Marinassa.

Mikä sai sinut lähtemään opiskelemaan EF:n kanssa?

Yksi parhaimmista kavereistani suositteli EF:ää. Mauricio taas oli ollut aiemmin EF-ohjelmassa Santa Barbarassa, Kaliforniassa. Se oli ollut hänen elämänsä paras reissu!

Voitko kertoa meille kuinka tapasitte ja millaiset olivat ensimmäiset treffinne?

Me itseasiassa tapasimme ystävän bileissä, ja boom! Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ensimmäiset ’’oikeat’’ treffit – ei bileissä – meillä oli Marina Cinemas- elokuvateatterissa. Olemme molemmat suuria elokuvafaneja.

Missä piditte häänne?

Brightonin jälkeen asuimme siellä täällä ja lopulta asetuimme Barcelonaan. Menimme siellä naimisiin vuonna 2006. Siihen aikaan Mauricio teki tutkintoaan Espanjassa ja minä tein töitä toimistossa. Vuonna 2011 päätimme irtisanoutua töistämme, jättää kaupunkielämän taakse ja aloittaa uuden elämän rannalla, joten muutimme Tulumiin, Meksikoon.

lovestory 2

Vau! Onpas vaikuttavaa. Minkälaista elämä on Tulumissa?

Aloitimme meidän pienen yrityksemme täällä – leija- ja SUP-lautailukoulun. Vuonna 2015 perheemme kasvoi, kun pieni vauvamme Maria syntyi!

Minkälaista päivittäinen arkielämänne on?

Ensimmäisenä aamulla kävelytämme koiramme Panchon ja Rositan. Sitten me syömme aamiasta pikku-Mariamme kanssa ennen töihin lähtöä yhdelle maailman parhaimmista rannoista. Elämme unelmaamme.

lovestory 3

Mitä neuvoja antaisit niille, jotka haluavat opiskella EF:n kanssa?

Tee se. Matkusta, opiskele, rakastu… Joskus kansainväliset suhteet toimivat pitkästä välimatkasta huolimatta, kulttuurieroista huolimatta – kaikesta huolimatta. EF-opiskeluaika oli yksi parhaista vuosistani ja lähteminen oli paras päätös, jonka ikinä tein. Mauricio ja minä olemme olleet yhdessä jo yli 13 vuotta, ja se on ollut kaikista uskomattomin seikkailu elämässäni. Jos en olisi lähtenyt Brightoniin, elämäni olisi nyt aivan toisenlaista.

Missä ajattelisit olevasi nyt, jos et olisi lähtenyt Brightoniin?

Työskentelisin Barcelonassa, veroasianajajana isossa lakifirmassa. Eläisin kiireistä kaupunkielämää, en tällaista yksinkertaista karibialaista elämää, jota elän nyt.

Viimeinen kysymys: Mitä EF:n kielikurssi antoi sinulle?

Se oli PARAS päätös jonka ikinä tein. Opimme englantia, tapasimme mahtavia ihmisiä ja löysimme elämämme rakkauden. En olisi voinut pyytää mitään enempää.

Sinäkin voit löytää tosirakkauden ulkomailta...Tutustu Tarkemmin

Jaa tämä artikkeli

Viimeisin artikkeli aiheesta: Kielet