Ajankohtainen tiedote liittyen koronavirukseen ja matkustusrajoituksiin (päivitetty 3.4.2020)

Koronavirus ja viime aikaiset uutiset ovat luonnollisesti aiheuttaneet paljon huolia ja kysymyksiä. Ymmärrämme ja jaamme huolenne, ja tiimimme pyrkii aina myös vastaamaan kaikkiin mahdollisiin yksittäisiin kysymyksiin mahdollisimman pian. Mikäli tilanne vaikuttaa juuri sinun kurssiisi tai kurssikohteeseesi, olemme sinuun myös erikseen yhteydessä.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus sekä hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Seuraamme tilannetta päivä päivältä niin Suomen päässä, kuin myös globaalisti koulujemme, kohteidemme, asuntoloidemme sekä toimipisteidemme osalta. Noudatamme kaikissa toimipisteissämme, kouluissamme ja kohteissamme paikallisia viranomaisohjeistuksia ja määräyksiä.

Suomen hallituksen kehoitus olla matkustamatta on tällä hetkellä voimassa 13.4. asti. Tarjoamme tällä hetkellä myös ilmaista uudelleenvarausta toiseen määränpäähän tai lähtöpäivään, mikäli tämä tilanne on hankaloittanut matkasuunnitelmiasi.

Moniin kesän 2020 ryhmäkielimatkojen alkuun on tässä vaiheessa vielä noin 3 kuukautta aikaa, ja tällä hetkellä kesän kielimatkat ovat järjestymässä. Mikäli tilanteen muuttumisella sattuisi olemaan vaikutusta jo varaamanne kielikurssin toteutumiseen, olemme teihin yhteydessä välittömästi kun asia vahvistuisi, ja auttaisimme teitä löytämään parhaan mahdollisen järjestelyn joustavilla ehdoillamme.

Tällä hetkellä suurin osa kouluistamme operoi ennaltaehkäisevin varotoimenpitein ja erityisohjeistuksia noudattaen. Tähän mennessä suurin osa kouluistamme on tilapäisesti tehnyt kohteessa erityisjärjestelyt väliaikaisista etä/online-opetustunneista jo usean viikon ajan. Näissä kohteissa tämä erityisjärjestely on ollut yleisesti ottaen onnistunut sekä otettu positiivisesti vastaan. Toki järjestely on ainoastaan tilapäinen, ja järjestelyt palautuvat/muuttuvat paikallisia ohjeita noudattaen heti kun mahdollista. Kohdehenkilökuntamme on ollut yhteydessä kaikkiin kohteissa jo oleviin oppilaisiin.

Mikäli olet kiinnostunut suunnittelemaan uutta matkaa, tarjoamme joustavia varausvaihtoehtoja tilanteen varalta, joten älä anna tämänhetkisen tilanteen tai kotonaoleskelun pysäyttää tulevaisuuden unelmiesi rakentamista – olemme aina tukenasi ennen matkaa, matkan aikana sekä matkan jälkeen. Näinä aikoina, varmasti jopa enemmän kuin koskaan, maailma tarvitsee sujuvaa kansainvälistä kommunikaatiota sekä yli valtiorajojen tapahtuvaa yhteistyötä, jonka keskeisenä mahdollistajana on etenkin ihmisten sujuva kielitaito. Olemme ylpeänä tukeneet tätä agendaa ja avanneet maailmaa koulutuksen kautta jo yli 50 vuotta.

Kaikkiin kysymyksiin liittyen, asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9-17. Tavoitatte meidät parhaiten puhelimitse 09-68692311 sekä emailitse finland (at) ef.com

Varotoimenpiteenä yleisiin kehoituksiin liittyen, toimistomme Helsingissä ottaa vastaan ainoastaan erikseen ennalta sovittuja kiireellisiä tapaamisia seuraavan kahden viikon aikana. Palvelemme teitä kuitenkin normaalisti puhelimitse sekä emailitse.

Lue lisää TÄÄLTÄ.

Vietä elämäsi paras kesä kielimatkalla!

Kielimatka antaa tilaisuuden matkustaa ulkomaille jo nuorena. Näe maailmaa, opi uutta, kerää itseluottamusta - ja palaa kotiin uusia kokemuksia rikkaampana.

Kielimatka ulkomailla on ikimuistoinen elämys. Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon EF:n yli 40 kohteesta ja 7 eri kielestä. Halusitpa kokea Lontoon metropolin sykkeen, rentoutua Maltan rannoilla, elää hetken amerikkalaista unelmaa tai tutustua japanilaiseen kulttuuriin pintaa syvemmältä, EF:n kielimatkalla tämä kaikki on mahdollista.

Kielimatka Antaa Avaimet Maailmalle

Kielimatkalla opit uutta ympäröivästä maailmasta ja itsestäsi. Kehität kielitaitoasi ja saat kansainvälistä kokemusta, joka voi viedä elämässä pitkälle. EF:llä on yli 50 vuoden kokemus kielimatkojen järjestämisestä, joten voit jättää kaiken huoleksemme ja keskittyä itse vain nauttimaan unelmiesi matkasta. Tutustu valikoimaamme ja ota ensimmäinen askel maailman ääriin!

EF tarjoaa kielikursseja myös nuorille, aikuisille ja senioreille. Lue lisää täältä!

EF kokemuksena

Tarvitsetko apua?

Olemme täällä sinua varten.

  • Vieraile toimistollamme
  • Ota yhteyttä
  • Osallistu infotilaisuuteen