Ajankohtainen tiedote liittyen koronavirukseen ja matkustusrajoituksiin (päivitetty 12.8.2020)

Covid-19 sekä kevään ja kesän globaalit tapahtumat sekä uutiset ovat luonnollisesti aiheuttaneet paljon huolia ja kysymyksiä alkuvuodesta lähtien. Ymmärrämme ja jaamme huolenne, ja tiimimme pyrkii aina myös vastaamaan kaikkiin mahdollisiin yksittäisiin kysymyksiin mahdollisimman pian. Mikäli tilanne vaikuttaa juuri sinun kurssiisi tai kurssikohteeseesi, olemme sinuun myös erikseen ja suoraan yhteydessä.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus sekä hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Seuraamme tilannetta päivä päivältä niin Suomen päässä, kuin myös globaalisti koulujemme, kohteidemme, asuntoloidemme sekä toimipisteidemme osalta. Noudatamme kaikissa toimipisteissämme, kouluissamme ja kohteissamme paikallisia viranomaisohjeistuksia ja määräyksiä.

Suomen hallituksen ja Ulkoministeriön kehoitukset ja suositukset matkustamiseen liittyen päivittyvät koko ajan tilanteen edetessä. Työmatkat ja muu ns. välttämätön matkustaminen Schengen-alueen sisällä avautui 14.5.2020 alkaen. Vapaa-ajan matkustaminen on alkanut asteittain avautua valikoitujen maiden ja kohteiden välillä. Tarkistathan ajankohtaiset suositukset ja ohjeistukset viranomaisilta. Henkilökuntamme neuvoo ja ohjeistaa myös kohteisiimme ja kaikkeen matkustamiseen liittyen. Tarjoamme tällä hetkellä ensisijaisesti kurssin ilmaista uudelleenvarausta toiseen määränpäähän tai lähtöpäivään, mikäli tämä tilanne on hankaloittanut tulevia matkasuunnitelmiasi.

Kesän 2020 ryhmäkielimatkoja emme valitettavasti pysty/pystyneet toteuttamaan poikkeuksellisten olosuhteiden sekä matkustusrajoitusten vuoksi. Emme tingi asiakkaidemme turvallisuudesta tai hyvinvoinnista, ja olemme niillä periaatteilla päätyneet kyseiseen ratkaisuun kesän 2020 ryhmämatkojen osalta. Kaikkiin asiakkaisiin, joita tämä muutos koski, olimme suoraan yhteydessä. 

Itsenäisiin kielikursseihin liittyen - Omat EF-koulumme yli 50:ssä kohteessa ympäri maailmaa avautuvat normaaliopetukseen asteittain sekä paikallisia suosituksia noudattaen. Useat koulut ovatkin jo avautuneet viime viikkojen aikana, mutta tällä hetkellä iso osa kouluistamme operoi vielä toistaiseksi poikkeusolosuhteissa ennaltaehkäisevin varotoimenpitein ja erityisohjeistuksia noudattaen. Tähän mennessä suurin osa kouluistamme on tilapäisesti tehnyt kohteessa erityisjärjestelyt väliaikaisista etä/online-opetustunneista kevään/kesän aikana. Näissä kohteissa tämä erityisjärjestely on ollut yleisesti ottaen onnistunut sekä otettu positiivisesti vastaan. Toki poikkeusjärjestelyt ovat ainoastaan tilapäisiä, ja järjestelyt palautuvat/muuttuvat paikallisia ohjeita noudattaen heti kun mahdollista. Kohdehenkilökuntamme on ollut yhteydessä kaikkiin kohteissa jo oleviin tai tilanteen syntyessä kohteissa olleisiin oppilaisiin. Olemme myös avustaneet kaikki halukkaat palaamaan kotisuomeen aikaisemmin kevään aikana, parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikäli olet kiinnostunut suunnittelemaan uutta matkaa, tarjoamme joustavia varausvaihtoehtoja tilanteen varalta, joten älä anna tämänhetkisen tilanteen tai kotonaoleskelun pysäyttää tulevaisuuden unelmiesi rakentamista – olemme aina tukenasi ennen matkaa, matkan aikana sekä matkan jälkeen. Kesän 2021 ryhmäkielimatkat ovat myös jo varattavissa. Näinä aikoina, varmasti jopa enemmän kuin koskaan, maailma tarvitsee sujuvaa kansainvälistä kommunikaatiota sekä yli valtiorajojen tapahtuvaa yhteistyötä, jonka keskeisenä mahdollistajana on etenkin ihmisten sujuva kielitaito. Olemme ylpeänä tukeneet tätä agendaa ja avanneet maailmaa koulutuksen avulla jo yli 50 vuotta.

Kaikkiin kysymyksiin liittyen, asiakaspalvelumme on avoinna arkisin maanantaista torstaihin klo 10-19 sekä perjantaisin klo 10-18. Tavoitatte meidät parhaiten puhelimitse 09-68692311 sekä emailitse finland (at) ef.com

Toimistomme Helsingissä ei ota vastaan fyysisiä asiakastapaamisia. Palvelemme teitä kuitenkin normaalisti puhelimitse sekä emailitse.

Lue lisää TÄÄLTÄ.

Vietä elämäsi paras kesä kielimatkalla!

Kielimatka antaa tilaisuuden matkustaa ulkomaille jo nuorena. Näe maailmaa, opi uutta, kerää itseluottamusta - ja palaa kotiin uusia kokemuksia rikkaampana.

Kielimatka ulkomailla on ikimuistoinen elämys. Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon EF:n yli 40 kohteesta ja 7 eri kielestä. Halusitpa kokea Lontoon metropolin sykkeen, rentoutua Maltan rannoilla, elää hetken amerikkalaista unelmaa tai tutustua japanilaiseen kulttuuriin pintaa syvemmältä, EF:n kielimatkalla tämä kaikki on mahdollista.

Artboard 1
Aloita kesän 2021 suunnittelu ja varaa kielimatka jopa 400€ alennuksella!

Kielimatka Antaa Avaimet Maailmalle

Kielimatkalla opit uutta ympäröivästä maailmasta ja itsestäsi. Kehität kielitaitoasi ja saat kansainvälistä kokemusta, joka voi viedä elämässä pitkälle. EF:llä on yli 50 vuoden kokemus kielimatkojen järjestämisestä, joten voit jättää kaiken huoleksemme ja keskittyä itse vain nauttimaan unelmiesi matkasta. Tutustu valikoimaamme ja ota ensimmäinen askel maailman ääriin!

EF tarjoaa kielikursseja myös nuorille, aikuisille ja senioreille. Lue lisää täältä!

EF kokemuksena

Tarvitsetko apua?

Olemme täällä sinua varten.

  • Vieraile toimistollamme
  • Ota yhteyttä
  • Osallistu infotilaisuuteen