Courses Page 16 18 General

EF Yleiskurssilla uppoudut monipuolisesti valitsemaasi kieleen ja kasvatat osaamistasi tasaiseen tahtiin: kielitaitosi kehittyy kuudessa viikossa yhden tasoryhmän verran. Opetusta järjestetään aamuisin ja iltapäivisin, ja oppitunteja on 26 per viikko (kesto yhteensä 17 tuntia 20 minuuttia).

Yleiskielen oppitunneilla saat vankan perustan kielitaidollesi, ja projektitunneilla harjoittelet opittua käytännön kommunikaatiotilanteissa. LIsäksi EF Yleiskurssiin sisältyy valinnaisainetunteja, joilla pääset keskittymään juuri itseäsi kiinnostaviin aihepiireihin tai niihin kielitaidon osa-alueisiin, joissa kaipaat eniten harjoitusta.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä.

Lisätietoja kurssista

26
26 oppituntia viikossa (à 40 min, yhteensä 17 h 20 min)
16
yleiskielen oppituntia, joilla kehitetään monipuolisesti yleistä kieliosaamista, kuten sanaston ja kieliopin hallintaa
4
projektituntia, joilla parannat kommunikaatiotaitojasi interaktiivista teknologiaa hyödyntäen
4
valinnaisainetuntia, joilla keskityt valitsemiisi aihepiireihin tai kielitaidon osa-alueisiin: opiskele esimerkiksi liike-elämän englantia tai japanilaista kalligrafiaa, omaksu kieltä elokuvan keinoin tai perehdy oikeaoppiseen ääntämykseen
2
luentoa, joilla harjoitellaan kielen ymmärtämistä
Aloitus
Joka maanantai vuoden ympäri
Tasot
Aloittelijasta edistyneeseen
Kesto
2-52 viikkoa
Online-kurssi
Online-harjoitukset ovat saatavilla ilmoittautumisesta lähtien, ja käyttöoikeus jatkuu kolme kuukautta kurssin päättymisen jälkeen.