Courses Page 16 18 Intensive

Suosittelemme EF Intensiivikurssia kaikille, jotka haluavat kehittää kielitaitoaan mahdollisimman tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti esimerkiksi työ- tai opiskelutarkoituksia varten. Huolella rakennettuun opetusohjelmaan sisältyy 32 oppituntia viikossa (kesto yhteensä 21 tuntia 20 minuuttia), sillä kun opiskelet kieltä intensiivisesti, näet myös tuloksia paljon tavallista nopeammin. Sinun ei silti tarvitse huolia, että intensiivikurssi veisi kaiken aikasi. Ehdit hienosti tutustua kohdekaupunkiisi sekä uppoutua paikalliseen kulttuuriin, mikä tukee erinomaisesti myös kielen omaksumista.

EF Intensiivikurssi tarjoaa kaikista kurssityypeistä eniten valinnaisaineiden oppitunteja (SPINs). Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pääset räätälöimään kurssia juuri itsellesi sopivaksi: voit syventyä itseäsi kiinnostaviin aihepiireihin, kuten taiteeseen ja kulttuuriin, tai keskittyä omien päämääriesi saavuttamiseen. Valinnaisaineiden tunneilla voit esimerkiksi vahvistaa kommunikaatiotaitojasi, oppia sujuvampaa kirjallista ilmaisua, kehittää ammatillisia valmiuksiasi tai valmistautua yliopisto-opintoihin.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä

Lisätietoja kurssista

32
Oppituntia viikossa (à 40 min, yhteensä 21 h 20 min)
16
yleiskielen oppituntia, joilla kehitetään monipuolisesti yleistä kieliosaamista, kuten sanaston ja kieliopin hallintaa
4
projektituntia, joilla parannat kommunikaatiotaitojasi interaktiivista teknologiaa hyödyntäen
10
valinnaisainetuntia, joilla keskityt valitsemiisi aihepiireihin tai kielitaidon osa-alueisiin: opiskele esimerkiksi liike-elämän englantia tai japanilaista kalligrafiaa, omaksu kieltä elokuvan keinoin tai perehdy oikeaoppiseen ääntämykseen
2
luentoa, joilla harjoitellaan kielen ymmärtämistä
Tasot
Aloittelijasta edistyneeseen
Kesto
2-52 viikkoa
Aloitus
Joka maanantai vuoden ympäri
Online-kurssi
Online-harjoitukset ovat saatavilla ilmoittautumisesta lähtien, ja käyttöoikeus jatkuu kuusi kuukautta kurssin päättymisen jälkeen.
Miksi EF Intensiivikurssi on suosituin kurssimme?
Useimmat oppilaamme valitsevat intensiivikurssin, sillä he haluavat oppia kieltä mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Oppitunteja on enemmän kuin muissa kurssityypeissä, minkä lisäksi pääset harjoittelemaan kieltä käytännössä uusien kurssitovereidesi seurassa. Tämä vahvistaa oppimista, ja samalla voit saada jopa elinikäisiä ystäviä.
Mikä on sopiva pituus EF Intensiivikurssille?
Mitä kauemmin harjoittelet, sitä enemmän kielitaitosi kehittyy. Opiskelijat, jotka haluavat selkeitä tuloksia ilmoittautuvat vähintään 3–6 viikon kursseille, ja sujuvan kielitaidon havittelijat lähtevät opiskelemaan ainakin kolmeksi kuukaudeksi. Intensiivikursseilla opiskelijat edistyvät 25–50 prosenttia muita nopeammin, ja valtaosalla kielitaito paranee kuuden kurssiviikon aikana yhden tasoryhmän verran.