Singapore on kiehtova Aasian metropoli, joka on tulvillaan taidetta, kulttuuria ja herkullista ruokaa. Kaupunkivaltio kuului aikanaan Britannian siirtomaihin, ja tänä päivänä se yhdistää hienolla tavalla idän ja lännen parhaat puolet. Paikka on siis kerrassaan inspiroiva ympäristö englannin opiskeluun. Oppituntien jälkeen voit viettää leppoisan iltapäivän Orchard Roadin kauppoja kierrellen tai suunnata Clarke Quayn trendikkäisiin kahviloihin.

Koulu

Koulumme sijaitseee tyylikkäässä rakennuksessa Singaporen keskusta-alueella. Moderneissa tiloissa hyödynnetään viimeisintä oppimisteknologiaa, ja koululla on myös tilava kattoterassi, josta avautuu suurenmoinen näkymä yli kaupungin. Oppituntien välillä voit ottaa rennosti koulun oleskelutiloissa, missä aika kuluu rattoisasti lautapelejä pelaillen tai vaikkapa pingiksessä mitellen. Seudun kaupat, baarit ja kahvilat ovat vain parin minuutin kävelymatkan päässä, ja lähialueelta löytyy myös monia nähtävyyksiä: käy katsastamassa esimerkiksi Clarke Quay, Boat Quay, Chinatown ja Merlion Park. 

Kurssit

Puhu ympäristösi kieltä! EF Kielimatkat perustuvat luokkatyöskentelyyn ja vuorovaikutteisiin opetusmenetelmiin sekä paikalliseen kulttuuriin uppoutumiseen. Kaikkiin kursseihin sisältyy yleiskielen oppitunteja, kommunikaatiotaitoja kehittäviä projektitunteja sekä luentoja, jotka tukevat kielen ymmärtämistä. Voit valita itsellesi sopivimman kurssityypin:

Valinnaisaineet (SPINs)

EF Intensiivikursseihin ja EF Yleiskursseihin sisältyy SPIN-valinnaisainetunteja, joilla pääset räätälöimään kurssin sisältöä juuri itsellesi sopivaksi: voit valita itse, mihin kielitaidon osa-alueeseen tahtoisit erityisesti keskittyä tai mihin aihepiiriin tutustuisit kaikista mieluiten. SPIN-aineet valitaan kielimatkan alkaessa, ja vaihtoehtojen saatavuus riippuu opiskelijan kielitasosta, kurssin ajankohdasta sekä osallistujamääristä. Esimerkkejä Singaporen valinnaisainetarjonnasta: sanasto ja kielioppi, puhuminen ja ääntämys, kirjoittaminen, vuorovaikutustaidot, liike-elämän kielitaito, kielitutkintovalmennus, paikallinen elämä ja yhteiskunta.

Majoitus

Kotimajoituksessa pääset uppoutumaan paikalliseen arkeen ja kulttuuriin tavalla, josta tavallinen turisti voi vain haaveilla. Lisäksi voit harjoitella kieltä käytännössä isäntäperheen kanssa keskustellen. Perheet asuvat Singaporen esikaupunkialueilla, ja matka-aika koululle on tavallisimmin 45−60 minuuttia. Jos valitset EF Asuntolan, pääset puolestaan majoittumaan kansainvälisten kurssitovereidesi keskuudessa joko omassa tai jaetussa huoneessa. Asuntolat ovat lähellä julkisen liikenteen yhteyksiä, ja niistä on helppo matkata niin koululle kuin paikallisille nähtävyyksillekin.

Aktiviteetit ja retket

Sukella kieleen ja ympäröivään kulttuuriin! Kaikilla EF Kielimatkoilla järjestetään monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, jotka tarjoaa mainion tilaisuuden harjoitella kieltä, viihtyä kurssitovereiden seurassa sekä tutustua kohdekaupunkiin ja sen lähialueisiin. Aktiviteetteihin ja retkille ilmoittaudutaan paikan päällä, ja ne ovat vapaavalintaisia. Voit siis poimia joukosta juuri itsellesi mieluisimmat.

Maksuttomat aktiviteetit

Aktiviteettitarjonta vaihtelee esimerkiksi kurssin ajankohdan ja ilmoittautumisten määrän pohjalta. Tässä on muutamia esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta, joka on ollut kohteessa kaikista suosituinta:

Luontovaellus MacRitchiessa

Vietä aurinkoinen lauantai-iltapäivä yhdellä Singaporen kuuluisimmista luonnonsuojelualueista! MacRitchien luonnonpuistossa osallistut Treetop Walk -retkelle, joka vie sinut puiden latvuksiin maisemia ihailemaan.

Kävelykierros Arab Streetillä

Tutustu Singaporen arabialaiskortteleihin ja hurmaannu upeasta auringonlaskusta.

Buddha Tooth -temppeli

Näe Buddha Tooth Relic Temple and Museum, buddhalainen temppeli- ja museokompleksi, joka sijaitsee Singaporen Chinatownissa.

Fort Canning Park

Lähde tutkimusretkelle Fort Canning Parkiin ja kuule Singaporen kätkettyjä salaisuuksiin toisen maailmansodan ajalta. Puisto on täynnä historiaa, ja mukaan mahtuu myös muutamia kummitustarinoita.

Lisämaksulliset aktiviteetit

Tässä muutamia esimerkkejä EF Singaporen maksullisesta aktiviteettitarjonnasta:

Yöllinen safarikierros

Lähde ystäviesi kanssa ihmettelemään maailman ensimmäistä eläintarhaa, joka on avoinna yöaikaan.

Phuket, Thaimaa

Tutustu toiseenkin Kaakkois-Aasian kaupunkiin ja matkusta kurssikavereidesi kanssa Hymyjen maanakin tunnettuun Thaimaahan! Retki sisältää hotellimajoituksen, lennot ja kulljetukset.

Singaporen kansallismuseo

Yli sata vuotta vanha National Museum of SIngapore Singapore Stamford Roadilla on jälleen avoinna yleisölle lähes kolme vuotta kestäneen remontin ja kunnostuksen jälkeen. Museo on suunniteltu kävijät edellä, ja se kertoo Singaporen tarinan mielenkiintoisesti ja omaperäisesti hyödyntämällä multimediaa ja uusinta teknologiaa.

Keilailuilta

Vietä hauska ilta Kallang Bowling Centressä keilailussa kisaillen.

Mitä oppilaamme sanovat

Muut tutustuivat myös

Tarvitsetko apua?

Olemme täällä sinua varten

  • Vieraile toimistollamme
  • Ota yhteyttä
  • Osallistu infotilaisuuteen