Satamakaupunki Sydney tunnetaan upeista luonnonmaisemistaan ja ikonisesta arkkitehtuuristaan. Se on kuitenkin myös kulttuurisesti hyvin monipuolinen paikka, jossa on rento ilmapiiri ja mahtava festivaalitarjonta. Ota selfie Sydneyn oopperatalon edustalla, vietä iltapäivä surffaillen tai rannalla loikoillen ja nauti viiihtyisien esikaupunkien lämminhenkisestä tunnelmasta.


Koulu

Nykyaikainen koulumme sijaitsee Sydneyn keskustassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin päärautatieasemasta ja ostosalueista. Koulussa on valoisat luokkahuoneet sekä viihtyisä opiskelija-lounge, jossa voit oleilla ystävien seurassa, pelailla videopelejä tai vaikka haastaa kaverisi biljardiotteluun. Lähistöltä löytyy lukuisia kahviloita ja ravintoloita, ja koululta on kätevät yhteydet kaupungin hiekkarannoille.

Kurssit

Puhu ympäristösi kieltä! EF Kielimatkat perustuvat luokkatyöskentelyyn ja vuorovaikutteisiin opetusmenetelmiin sekä paikalliseen kulttuuriin uppoutumiseen. Kaikkiin kursseihin sisältyy yleiskielen oppitunteja, kommunikaatiotaitoja kehittäviä projektitunteja sekä luentoja, jotka tukevat kielen ymmärtämistä. Voit valita itsellesi sopivimman kurssityypin:

Valinnaisaineet (SPINs)

EF Intensiivikursseihin ja EF Yleiskursseihin sisältyy SPIN-valinnaisainetunteja, joilla pääset räätälöimään kurssin sisältöä juuri itsellesi sopivaksi: voit valita itse, mihin kielitaidon osa-alueeseen tahtoisit erityisesti keskittyä tai mihin aihepiiriin tutustuisit kaikista mieluiten. SPIN-aineet valitaan kielimatkan alkaessa, ja vaihtoehtojen saatavuus riippuu opiskelijan kielitasosta, kurssin ajankohdasta sekä osallistujamääristä. Esimerkkejä Sydneyn valinnaisainetarjonnasta: kielioppi ja sanasto, keskustelu, liike-elämä, akateeminen kirjoittaminen, musiikki, australialaisia tarinoita.

Majoitus

"Vegemite for brekkie?” Etkö ihan ymmärtänyt? Ei hätää: kotimajoituksessa tutustut australianenglannin erikoisuuksiin ja uppoudut perin pohjin paikalliseen kulttuuriin. Voit valita myös EF Asuntolan, jolloin asut keskeisellä paikalla lähellä joukkoliikennettä, koulua ja paikallisia nähtävyyksiä.

Aktiviteetit ja retket

Sukella kieleen ja ympäröivään kulttuuriin! Kaikilla EF Kielimatkoilla järjestetään monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, jotka tarjoaa mainion tilaisuuden harjoitella kieltä, viihtyä kurssitovereiden seurassa sekä tutustua kohdekaupunkiin ja sen lähialueisiin. Aktiviteetteihin ja retkille ilmoittaudutaan paikan päällä, ja ne ovat vapaavalintaisia. Voit siis poimia joukosta juuri itsellesi mieluisimmat.

Hintaan sisältyvät aktiviteetit

Retket kurssikohteessa

Vietä kengurupäivää, osallistu aboriginaalien korutyöpajaan tai lähde rantakävelylle Royal-kansallispuistoon.

Urheilu

Surffaile Bondi Beachilla, osallistu pingisturnaukseen, pelaa rantalentopalloa tai valitse jokin muu laji – vaihtoehtoja riittää!

Iltatapahtumat

Ihaile auringonlaskua Maquarie's Chairistä (upea näkymä oopperatalolle ja Harbour Bridgen sillalle), osallistu kansainväliselle illalliselle tai vietä iltaa Marqueen yökerhossa.

Retket

Retki Uluruun

Tee nelipäiväinen retki kuuluisalle Ulurun vuorelle ja retkeile takamailla kokeneen australialaisoppaan johdolla.

Blue Mountains -päiväretki

Vietä aktiivinen päivä Australian kuuluisimmassa kansallispuistossa: patikoi, grillaile ja nauti näköaloista maailmanperintökohteen huikeissa maisemissa.

Viikonloppuretki Jervis Bayhin

Tällä kahden päivän ja kolmen yön retkellä pääset SUP-lautailemaan, käymään Kiama Blowholella ja Hyams Beachilla, vierailemaan upeilla näköalapaikoilla sekä tietenkin pitämään hauskaa!

Melbourne Cup

Vietä hauska päivä Australian arvostetuimmassa, vuosittain järjestettävässä täysiveristen laukkakilpailussa. Muista ottaa mukaan hieno hattusi!

Muut tutustuivat myös

Tarvitsetko apua?

Olemme täällä sinua varten

  • Vieraile toimistollamme
  • Ota yhteyttä
  • Osallistu infotilaisuuteen