Ef Experience Accommodation Resort Lt Lei Beach Mia 17 Rt

Majoituksen esittely

Vietä rento kesä EF Resortissa! Muutamissa ryhmämatkakohteissa tarjoamme majoitusta hotellityyppisissä lomakeskuksissa, joissa pääset asumaan ja rentoutumaan eri puolilta maailmaa tulleiden oppilaiden seurassa. Monista resorteista löytyy uima-allas, ja koululle ja aktiviteetteihin on helppo liikkua muiden ryhmäläisten seurassa.

Mitä palveluja EF Resort tarjoaa?

Resort-majoitukseen kuuluu puolihoito. Useimmissa lomakeskuksissa on lisäksi uima-allas, yhteisiä oleskelutiloja ja pyykinpesumahdollisuus, ja oppilaiden käyttöön tarjotaan lakanat ja pyyhkeet. Ota yhteyttä toimistoomme, jos tahtoisit kuulla tarkemmin juuri sinua kiinnostavan kohdekaupungin resortista!

Jaanko huoneen toisten EF-opiskelijoiden kanssa?

Kyllä – resorteissa on jaetut huoneet. Oppilaat sijoitetaan huoneisiin oman kansalaisuuden kesken, eli jaat huoneen muutamien muiden suomalaisten kanssa. Samassa resortissa asuu kuitenkin myös muista maista tulleita kielimatkalaisia, eli pääset tapaamaan myös muualta kotoisin olevia nuoria.

Kuinka lähellä koulua asun?

EF Resortit sijaitsevat korkeintaan tunnin matkan päässä koululta. Useimmiten matka-aika on kuitenkin tätä lyhyempi, ja se vaihtelee kohteiden ja majoituspaikkojen välillä. Resortit ovat aina hyvien yhteyksien päässä EF-koululta.

Minkä ikäiset voivat asua EF Resortissa?

Resort-majoitusta on tarjolla 12–18-vuotiaille. Sitä järjestetään ainoastaan ryhmämatkoilla, eli jos suunnittelet itsenäistä kielimatkaa, harkitse majoittumista kampuksella tai asuntolassa.

Miten nuoria valvotaan resorteissa?

Kielimatkalaisista huolehtivat resorteissa sekä EF:n majoitushenkilökunta että ryhmien liiderit, jotka majoittuvat samoissa tiloissa. Oppilaat voivat aina kääntyä heidän puoleensa, ja EF-henkilöstö varmistaa, että asuminen sujuu mukavasti ja yhteisiä sääntöjä noudattaen.


Missä kohteissa on EF Resort?

Resort-majoitusta tarjotaan Floridassa ja St. Paul's Bayssa.Kysyttävää resort-majoituksesta?
Ota yhteyttä.

Muita majoitusvaihtoehtoja

Tarvitsetko apua?

Olemme täällä sinua varten

  • Vieraile toimistollamme
  • Ota yhteyttä
  • Osallistu infotilaisuuteen