Typical Trip Independent

1 - Valmistaudu

Kun olet ilmoittautunut kurssille, kirjaudu omalle sivullesi MyEF-portaaliin, jossa voit tavata luokkakavereitasi virtuaalisesti ja tehdä lähtötasotestin kielitaitotasosi selvittämiseksi. Löydät portaalista myös kätevän luettelon mukaan otettavista tavaroista.

2 - Tee matkasuunnitelmat

Jos tarvitset kohteeseen viisumin, nyt on aika hakea sitä. Paikallinen EF-toimisto auttaa mielellään! MyEF.comissa voit varata lennot ja kuljetukset kohteeseen sekä ostaa matkavakuutuksen. Sieltä löydät myös koulun ja majoituspaikkasi yhteystiedot.

3 - Hyvää matkaa!

Saavu lähtöpäivänä ajoissa lentoasemalle, jotta vältyt turhalta stressiltä. Jos olet varannut EF-kuljetuksen, kuljettaja odottaa sinua ja muita oppilaita kohdelentokentän saapumishallissa. Kuljettaja vie teidät majoituspaikkoihinne ja varmistaa, että pääsette asettumaan taloksi.

4 - Uusi alku

Jos asut isäntäperheessä, pieni lahja kotimaastasi on hyvä tapa aloittaa tutustuminen! Jos asut EF Asuntolassa, pääset tutustumaan eri puolilta maailmaa tuleviin ikätovereihisi ja huomaat, miten paljon teillä on yhteistä. Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, voit aina kääntyä asuntolan johtajan puoleen.

5 - Koulupäivät

Kirjautumisen ja orientaation jälkeen voit valita kurssiisi sopivat teematunnit. Saat lukujärjestyksen ja tapaat uudet luokkakaverisi kasvokkain! Matkan aikana huomaat, kuinka mielenkiintoista ja vuorovaikutteista opetus on monipuolisten kurssien ansiosta. Huomaat myös, kuinka kielitaitosi kehittyy koko ajan.

6 - Vapaa sielu

Tutustu uuteen kotikaupunkiisi! Koulun oheisohjelmatoimisto auttaa sinua varaamaan konserttiliput, retket ja kulttuuritapahtumat (voit myös varata ne MyEF.comissa). Harjoittelemalla oppimiasi asioita arkipäivän tilanteissa opit kieltä paikallisten tavoin.

7 - Kotiinpaluu

Palaat kotiin kielitodistus taskussa ja monia uusia ystäviä rikkaampana. Pidä heihin yhteyttä verkossa ja tapaa heitä EF Jälleentapaamisissa. Kerro kokemuksestasi muille EF Lähettiläänä ja kerää pisteitä päästäksesi seuraavaan EF-seikkailuun maksutta.

Tarvitsetko apua?

Olemme täällä sinua varten

  • Vieraile toimistollamme
  • Ota yhteyttä
  • Osallistu infotilaisuuteen