Aikuisten kielikurssit EF:n kanssa

Aikuisten kielikurssit EF:n kanssa

EF:n aikuisten kielikurssit tarjoavat tehokkaan mahdollisuuden kielitaitojen kohentamiseen kaikissa elämänvaiheissa

Kielten oppiminen tapahtuu kouluvuosien aikaan kuin itsestään, mutta myöhemmin elämässä vieraan kielen monet perusasiat saattavat unohtua ja uusien kielten oppiminen käy hitaammin. Aikuisten kielikurssista on kiistaton hyöty työelämässä ja sen ulkopuolella. Halusitpa sitten kohentaa olemassaolevia englannin taitojasi tai opetella täysin uuden kielen, kuten ranskan, espanjan tai kenties japanin, kielten opiskelu kannattaa aina.

10-14 vuotiaat
2-4 viikkoa
Matkusta ryhmässä

Kielimatkat nuorimmille osallistujille. Kielimatka koostuu oppitunnesta ja ohjatusta vapaa-ajasta - ammattitaitoinen henkilökuntamme on tukena kellon ympäri.

14-18 vuotiaat
2-4 viikkoa
Matkusta ryhmässä

Lähde kielimatkalle, opi uutta ja tutustu uusiin ystäviin ympäri maailmaa. Kaikki sisältyy pakettiin.

16-18 vuotiaat
2-24 viikkoa
Matkusta itsenäisesti

Ota ensimmäiset askeleet kohti itsenäisyyttä ja kansainvälisiä kokemuksia lähtemällä EF:n kielikurssille ulkomaille.

18-25 vuotiaat
2-24 viikkoa
IMatkusta itsenäisesti

Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 9 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.

25+ vuotiaat
2-24 viikkoa
Matkusta itsenäisesti

Edistä uraasi ja ota osaa yksilöllisesti suunnitelluille kielikursseillemme. Tarjolla on kaikille aloille sopivia opintoja.

yrityksille ja julkiselle sektorille

Tehokasta kielikoulutusta yrityksille ja julkiselle sektorille, taatuin tuloksin.

Aikuisten kielimatka on hyödyllistä lomailua

Kielten opiskelu aikuisena tarjoaa tilaisuuden kehittää itseään ja hankkia uusia kokemuksia. Aikuisten kielikurssit ulkomailla ovat erinomainen tapa matkustaa ja tutustua uusiin kulttuureihin. Kurssimme soveltuvat kaikenikäisille oppijoille: opetusryhmät jaetaan kielitaidon mukaan, joten saat juuri itsellesi sopivaa opetusta kokeneiden ja hauskojen opettajien johdolla.

Osa EF:n kielikouluista tarjoaa erityisesti aikuisten toiveisiin suunniteltuja kursseja. Esimerkiksi maailman vilkkaat metropolit, Lontoo, Chicago, Singapore ja Berliini, tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön opiskelulle ja uusille kokemuksille. Jos taas kaipaat laadukasta englannin opetusta aikuismaisen rennossa ympäristössä, Maltan St. Julian’s ja Havaijin Honolulu ovat sinun kohteitasi.

Uusia kokemuksia aikuisten kielikurssilta

Kielen opiskelu on palkitseva kokemus kaikenikäisenä. Opiskeltava kieli kannattaa valita omien kiinnostuksenkohteiden ja tavoitteiden mukaisesti. Englanti on esimerkiksi yksi tärkeimmistä nykykielistä ja tämä näkyy erityisesti yritysmaailmassa, jossa globaalit yhtiöt käyvät kauppaa eri maiden ja mantereiden välillä. Nousevat talousjätit, kuten Kiina, tuovat oman lisänsä kansainväliseen bisneselämään, ja kiinan kielen taidot tulevatkin tarpeeseen monissa yrityksissä. Ranska ja italia taas ovat rakkauden ja kulttuurin kieliä.

Paikallisen kielen osaaminen antaa positiivisen vaikutelman ja tarjoaa mahdollisuuksia aitoon vuorovaikutukseen. Laajasta valikoimastamme löydät yli 40 kohdetta ympäri maailman ja 7 kieltä - valitsitpa millaisen kurssin tahansa, EF:n yli 50 vuoden kokemus takaa opetuksen laadun. EF tarjoaa myös räätälöityjä aikuisten kielikursseja yritysten tarpeisiin - johtoportaasta asiakaspalvelijoihin. 

Opi kieli ulkomailla


7 kieltä, yli 40 kohdetta

Tutustu tarkemmin

Yhteystiedot

EF Helsinki

Kalevankatu 44 
00180 Helsinki

Puhelin: (09) 6869 23 11

Toimisto avoinna maanantaista perjantaihin 9:00-17:00

Lue lisää