Ohjelmaopas
suodata

Opiskele ulkomailla

Opiskelu ulkomailla on mieletön kokemus, jota muistelet vielä vuosienkin päästä. Meiltä löydät kielikurssit kaikkiin tarpeisiin, teini-ikäisistä eläkeläisiin - kuka tahansa voi lähteä ulkomaille opiskelemaan. Voit valita muutaman kuukauden pyrähdyksen tai kokonaisen vuoden ulkomailla kieltä opiskellen, kielikurssimme mukautuvat helposti omaan aikatauluusi sopiviksi.
Sopivaa ohjelmaa löytynyt

Opiskelu ulkomailla

Uuden kielen opiskelu vaatii päättäväisyyttä ja rohkeutta. Opiskelu ulkomailla on yksi parhaista, luonnollisimmista tavoista kohentaa kielitaitoa. Halusitpa upottautua espanjan kielen saloihin Barcelonan rannoilla tai edistää uraasi Lontoossa, meiltä löydät keinot ulkomailla opiskeluun. Koulumme sijaitsevat jännittävien kaupunkien parhaimmilla alueilla - lähde opiskelemaan ulkomaille ja tapaa motivoituneita opiskelijoita yli sadasta eri maasta. Saat uusia ystäviä, näet upeita kohteita ja pidät hauskaa - opiskelu ei varmasti tule tuntumaan opiskelulta!

Ota hyppy tuntemattomaan

Koulutus ulkomailla on haastavaa ja palkitsevaa - voit luottaa siihen, että olemme matkassa mukana kokemuksesi sujuvuuden varmistamiseksi. Oppiminen ei pysähdy kotiinlähdön koittaessa. Voit jatkaa opiskelua verkossa ja jutella kurssikavereidesi kanssa. Mikä parasta, palaat kotiin mukanasi todistus uusista kielitaidoistasi: akateemisesta portfoliostasi löydät sertifioidut todistuksesi ja koetuloksesi, jotka ovat yleisesti hyväksyttyjä niin yliopistoissa kuin työpaikoillakin ympäri maailmaa. Kun lähdet ulkomaille opiskelemaan, voit luottaa asiantuntijatiimiimme.