KOULUMME OVAT AUKI! Soita meille ja tarkista paikkatilanne

Opiskelu ulkomailla

Lähde ulkomaille opiskelemaan ja opi uusi kieli helposti. Opiskelu ulkomailla tarjoaa tilaisuuden hankkia sujuva kielitaito, saada uusia ystäviä ympäri maailman ja kokea unohtumattomia hetkiä heidän kanssaan. Ulkomailla opiskelu saattaa kuulostaa kaukaiselta unelmalta, mutta EF tekee sen todeksi kanssasi.

Opiskelu ulkomailla
EF ACADEMY – <span>International Boarding Schools</span>

EF ACADEMY – International Boarding Schools

14 - 19 vuotiaille
Lukiotutkinto ulkomailla
Suorita lukio EF:n Academyn kampuksella UK:ssa tai USA:ssa.
Kohde: Iso-BritanniaYhdysvallat
Hult International Business School

Hult International Business School

Kandidaatin ja Maisterin tutkinnot, MBA ja Työelämän koulutukset
Suorita tutkintosi Hultin kansainvälisesti palkitussa business-koulussa, kampuksilla eri puolilla maailmaa.
Kohde: Iso-BritanniaYhdysvallatKiinaYhdistyneet arabiemiirikunnat
EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Iso-BritanniaUSAKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta RicaRanskaItaliaSaksaKiinaJapaniKorea
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 18 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: RuotsiIso-BritanniaUSAKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta RicaRanskaItaliaSaksaKiinaJapaniKorea
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

18 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: RuotsiIso-BritanniaUSAKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta RicaRanskaItaliaSaksaKiinaJapaniKorea
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: Iso-BritanniaUSAKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta RicaRanskaItaliaSaksaKiinaJapaniKorea

Opiskelu ulkomailla – vaihtoehtoja kaikenikäisille

EF tarjoaa useita mahdollisuuksia lähteä opiskelemaan ulkomaille. EF:n kanssa voit valita itsellesi parhaiten sopivan ohjelman. Suosituimmat ohjelmamme ovat:

Opiskelu ulkomailla nuorille

Ulkomaille opiskelemaan aikuisena

Miksi lähteä ulkomaille opiskelemaan?

Opiskelitpa yliopistossa tai kielikoulussa, opiskelu ulkomailla on erinomainen tilaisuus parantaa kielitaitoa arkipäivän tilanteissa. Vieraan kielen oppitunnit kanssamme antavat sinulle rohkeutta ja päättäväisyytä käyttää kieltä. Kielitaidon lisäksi ulkomailla opiskelu tarjoaa monia muita hyötyjä. Saat kokea elämää ulkomailla, tavata ihmisiä ympäri maailmaa ja hankkia aivan uudenlaisia kokemuksia. Vaikka olet kaukana kotoa uudessa ympäristössä, ulkomailla opiskelu ei takuulla ole tylsää. Lyhyesti sanottuna, opiskelu ulkomailla on elämäsi tilaisuus!

Opiskelu ulkomailla tarjoaa monia hyötyjä

Nykypäivän kansainvälisessä maailmassa kielitaito ja vieraiden kulttuurien ymmärtäminen ovat menestyksen avaimia. Altistuminen uusille asioille, muihin kulttuureihin tutustuminen ja kansainvälisten verkostojen luominen ovat todistetusti tärkeitä tekijöitä menestykselle – niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin. Kuinka voit oppia kieliä ja kansainvälistyä kaikista tehokkaimmin? Lähtemällä opiskelemaan ulkomaille tietenkin!

Mitä ulkomailla opiskelu maksaa?

Opiskelu ulkomailla aiheuttaa kustannuksia, jotka riippuvat monista tekijöistä:

  • Oppituntien määrä
  • Ulkomailla opiskelun kesto
  • Kohdemaa

Lisäksi kannattaa ottaa huomioon opetuksen taso ja hintaan kuuluvat aktiviteetit. Me EF:llä takaamme laadukkaimman kokemuksen oppitunneilla ja vapaa-ajan aktiviteeteissa.

Ulkomailla opiskelu EF:n kanssa

EF tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia lähteä ulkomaille opiskelemaan. Opiskelu ulkomailla onnistuu kanssamme 9 eri kielellä, yli 45 kohteessa ympäri maailman. Kaikki EF:n koulut on varustettu parhaimalla opiskeluteknologialla ja kokeneet opettajamme ovat jatkuvasti tavoitettavissa, valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Koulutus ulkomailla on ollut erikoisalaamme jo yli 50 vuoden ajan, joten tiedämme takuulla, kuinka opiskelu ulkomailla onnistuu tehokkaimmin. Laadukkaan opiskelun lisäksi EF tarjoaa kiinnostavia aktiviteetteja, joiden kautta pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja käyttämään kieltä. Opiskele ulkomailla EF:n kanssa ja koet takuulla unohtumattomia kokemuksia!

Haluan lähteä ulkomaille opiskelemaan, miten toimia?

Opiskelu ulkomailla herättää monia kysymyksiä. Oheinen lista tarjoaa hyödyllistä tietoa, kun valmistaudut lähtemään opiskelemaan ulkomaille.

Jos haluat tutustua EF:n koko ohjelmavalikoimaan, löydät tarkemmat tiedot täältä. Tiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja saat meihin yhteyden numerosta (09) 6869 23 11.