Keitä me olemme

Uskomme EF Education Firstillä maailman olevan parempi paikka kun ihmiset ymmärtävät toisiaan. Vuodesta 1965 lähtien EF on auttanut miljoonia ihmisiä näkemään uusia paikkoja, kokemaan uusia kulttuureja, ja oppimaan uusia asioita maailmasta ja itsestään.

Avaamme maailmaa koulutuksen avulla

Kokemukselliset oppimisohjelmamme – keskittyvät kieleen, matkustamiseen, kulttuurivaihtoon ja akateemikoihin – auttavat muuttamaan unelmat mahdollisuuksiksi kaiken ikäisille ja kansallisuuksille.

Haluatko tietää lisää ohjelmistamme? Käy ohjelmissamme.

Akateemiset opinnot

Toisen asteen, korkeakoulu- ja jatkokoulutus

Tarjoamme koulutusohjelmia toisen asteen, yliopiston ja jatko-opintojen tasolla. Kouluissamme käyvät opiskelijat valmistuvat ja pääsevät ensisijaisesti maailman parhaisiin yliopistoihin. Olemme myös yhteydessä Hult International Business Schooliin, joka on tunnettu huippuluokan MBA- ja kandidaattiohjelmistaan.

Opetusmatkailu

Muuta maailma luokkahuoneeksesi

EF johtaa ammattimaisesti opastettuja retkiä maailman suurimpiin nähtävyyksiin ja maisemiin. Reittisuunnitelmat voidaan räätälöidä opettajien ja opiskelijoiden tarpeiden mukaan kaikilla tasoilla: peruskoulussa, lukiossa tai yliopistossa. Mukautamme seikkailuja ja aktiivilomia Pohjois-Amerikan asiakkaille iästä ja kiinnostuksen kohteista riippumatta.

Opi kieli

Puhu maailmalla 10+ kielellä

EF-kielikurssi voi auttaa sinua puhumaan maailmalle, englanniksi ja muilla yleisesti puhutuilla kielillä. Meillä on yleisesti tunnustettuja kouluja maailman jännittävimmissä kaupungeissa sekä English Live – maailman suurin englannin kielen verkkokoulu.

Kulttuurivaihto

Koe elämä paikallisena

Vaihto-ohjelmamme antavat nuorille aikuisille mahdollisuuden kokea Yhdysvaltoja paikallisena, eikä niinkään turistina. Isäntäperheet tarjoavat turvallisia koteja tyypillisissä yhdysvaltalaisissa yhteisöissä lukiolaisillemme, jotka haluavat opiskella vuoden ulkomailla.

Maailmanlaajuinen ulottuvuus

Henkilöstön ja eri puolilla maailmaa sijaitsevien aikavyöhykkeiden ansiosta laaja globaali läsnäolomme tarkoittaa, että EF ei koskaan nuku...

1965

Perustettu Ruotsissa

100+

Maata/aluetta

600+

Toimistoa ja koulua

Alan historian ensimmäiset

Vuonna 1965 Bertil Hult toi ryhmän ruotsalaisia ​​opiskelijoita Brightoniin Englantiin. Idea oli yksinkertainen – opiskelijat oppisivat englantia lomamatkalla. Yli 50 vuotta myöhemmin miljoonat ihmiset ovat luoneet itselleen mahdollisuuden EF:n kautta.

 1. 1965
  Bertil Hult keksi englanninkielisen matkailun käsitteen
 2. 1970’s
  Hallituksen lentomatkustamisen sääntelyn purkaminen mahdollistaa massaturismin. EF avaa monilla uusilla markkinoilla ohjelmia, kuten kulttuurivaihtoa lukiolaisille
 3. 1980’s
  EF käynnistää koulutusmatkoja Yhdysvalloissa ja tarjoaa koulutuspalveluita olympialaisiin ensimmäistä kertaa Soulin kesäolympialaisissa vuonna 1988
 4. 1990's
  Internet tulee julkisesti saataville ja EF perustaa maailman suurimman verkkokielikoulun
 5. 2000's
  EF avaa korkeakouluohjelmia ja kansainvälisiä sisäoppilaitoksia
 6. 2010's
  EF ja Cambridgen yliopisto tekevät yhteistyötä kieltenoppimisen tutkimiseksi, ja EF ja YK tekevät yhteistyötä luodakseen yhteisen maailmanlaajuisen kesäkouluohjelman
 7. 2020's
  EF pyrkii tulevaisuuteen laajentamalla nopeasti hybridi-oppimisen innovaatioita ja on samalla sitoutunut historialliseen hiilineutraaliussitoumukseen.
 8. 2023
  Olemme ylpeitä ollaksemme virallinen kielikoulutuspalvelujen toimittaja Rugby World Cup France 2023 -tapahtumaan.

EF:n Vaikutus

EF:llä pyrimme muuttamaan maailmaa parempaan suuntaan. Ohjelmamme auttavat haastamaan ennakkoluuloja, edistämään empatiaa ja luomaan parempaa ymmärrystä ympäri maailmaa.

Työskentely EF:llä

Jos matkustaminen ympäri maailmaa, oman tiesi rakentaminen ja vaikuttaminen on sellainen ura kuin haluat, olet etsimämme henkilö.

Ura EF:ssä yhdistää suuren organisaation tuen ja pienen yrityksen hengen ja energian. Etsimme ajattelijoita ja tekijöitä – luovia, yhteistyökykyisiä ja motivoituneita ihmisiä, jotka ovat innostuneet koulutuksesta, viestinnästä ja matkustamisesta.

Kohokohdat

Päivityksiä EF:n maailmasta

Löydä meidän toimistot

Ota yhteyttä paikalliseen tai maailmanlaajuiseen toimistoomme selvittääksesi, kuinka pitkälle EF voi viedä sinut