Yksityisyytesi on meille tärkeää

EF Education First (“EF”) on sitoutunut suojelemaan potentiaalisten ja nykyisten asiakkaidemme yksityisyyttä. EF:n tietosuojakäytäntö (“tietosuojakäytäntö”) koskee kaikkia käsittelemiämme henkilötietoja (kuten alla määritellään), sisältäen henkilötiedot, jotka on kerätty tai lähetetty verkkosivustojemme, mobiilisovellustemme tai sosiaalisen median virallisten sivujemme kautta tai muilla tavoin sekä verkossa että verkon ulkopuolella, kuten alla tarkemmin kuvataan (kollektiivisesti ”EF-tuotteet”).

Jos et voi tai halua antaa meille pyytämiämme henkilötietoja, emme välttämättä kykene tarjoamaan sinulle pyytämiäsi tietoja, tuotteita tai palveluita.

Se, mikä EF-yritys on henkilötietojesi valvoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, selviää tästä ja riippuu siitä, mistä EF-tuotteista olet kiinnostunut tai mihin tuotteisiin liittyen olet ollut yrityksen kanssa tekemisissä. Valvoja tarkoittaa sitä, että kyseinen yritys on vastuussa siitä, että henkilötietojasi käsitellään sovellettavien tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Henkilötiedot

Henkilötiedot” ovat tietoja, joiden avulla sinut voi tunnistaa. Voimme kerätä, tallentaa ja käyttää seuraavia tietoja sinusta:

  • Nimi ja yhteystiedot (esim. posti- tai sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • Käyttäjätilin tiedot tai käyttäjä JD (esim. käyttäjänimi, profiilikuva tai sosiaalisen median tilin tunnus)
  • Asuinmaa tai kansalaisuus
  • Syntymäaika
  • Sukupuoli
  • Tekniset tiedot, esim. nimimerkki, IP-osoite, selaimen ja laitteen tiedot, evästeiden avulla kerätyt tiedot, pikselitunnisteet ja muut tekniikat, palvelimen lokitiedot, sovelluksen käyttötiedot ja sijaintitiedot, sivulataukset ja verkkosivuston navigointi
  • Mieltymykset (esim. ostosten tekotavat, ensisijaiset kurssit)
  • Yrityksen tai koulun nimi ja osoite, opettajan nimi ja sähköpostiosoite, ammatti, opintosuoritukset, kielitaito
  • Luotto- ja pankkikortin numero, maksutiedot tai pankkitilin tiedot
  • Terveydentila (esim. allergiat tai sairaudet), ruokavaliot, tupakointitottumukset, rokotukset
  • Matkustustiedot, passin kopio, viisumitiedot
  • Vakuutustiedot
  • Perheenjäsenten nimi ja yhteystiedot

Miten keräämme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja monella eri tavalla:

  • Suoraan sinulta: tietoja kerätään suoraan sinulta, joko annat tiedot suoraan meille tai toimit tavalla, josta saamme tiedot, kuten esimerkiksi:
    • Verkon ulkopuolella: keräämme henkilötietoja verkon ulkopuolella sinulta esimerkiksi silloin, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme, tilaat tuotteen tai palvelun tai annat meille tietoja kirjallisesti.
    • Verkossa: keräämme henkilötietojasi EF-tuotteiden kautta, esimerkiksi tilatessasi uutiskirjeen tai esitteen tai ilmoittautuessasi tuotteen tai palvelun käyttäjäksi. Keräämme henkilötietoja myös:
      • evästeiden kautta. Evästeiden avulla verkkopalvelin siirtää tietoja tietokoneelle tai laitteelle kirjanpitoa ja muita tarkoituksia varten. Jos et halua, että tietoja kerätään evästeiden kautta, useimmista selaimista saat helposti kiellettyä evästeiden käytön. Tarkempia tietoja käyttämistämme evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista saat evästekäytännöstämme.
      • mobiilisovelluksen käytön kautta. Kun lataat ja käytät jotakin mobiilisovelluksistamme, seuraamme ja keräämme mobiilisovelluksen käyttötietoja, kuten sitä, minä päivinä ja mihin aikaan laitteellesi asennettu mobiilisovellus ottaa yhteyden palvelimiimme ja mitä tietoja ja tiedostoja laitenumerosi perusteella mobiilisovellukseesi on ladattu, siinä määrin kuin yksityisyysasetuksesi sovelluksessa sen sallivat sekä tilastotietoja käyttäjien kokemista toimintahäiriöistä ja kaatumisista.
      • laitteesi kautta. Mikäli olet ottanut kyseisen toiminnon käyttöön laitteellasi, keräämme tietoja laitteen fyysisestä sijainnista tarjotaksemme sinulle yksilöityjä palveluita ja sisältöä sijainnin perusteella. Näistä palveluista voit lukea lisää kohdasta “Miten käytämme henkilötietoja?”
    • Yhteistyöyrityksiltämme, liikekumppaneiltamme, apupalvelujen tarjoajilta ja korvausvaatimusten käsittelijöiltä. Saatamme saada henkilötietoja muilta osapuolilta kurssisi/ohjelmasi yhteydessä, mukaan lukien:
      • yhteistyöyrityksiltämme, kuten paikallinen EF-yritys, joka edesauttaa palvelujemme myyntiä ja tarjoaa asiakaspalvelua asuinmaassasi sekä toimittaa meille tarvittavat henkilötiedot, jotta voimme tehdä sopimuksen tilauksesta, tai kohdemaasi koululta, joka toimittaa osan tilaamistasi palveluista, tai sveitsiläiseltä pääyritykseltä, joka sijaitsee Sveitsissä ja on vastuussa sopimuksen täyttämisestä kaikissa EF:n tarjouksissa.
      • liikekumppaneilta, kuten paikallisilta myyntiedustajilta, jotka edesauttavat palvelujemme myyntiä asuinmaassasi.
      • korvausvaatimusten käsittelijöiltä, jotka saavat tietoja vakuutuksesi korvausvaatimuksista vakuutustapauksissa.
  • Muista lähteistä. Saatamme saada henkilötietojasi muista lähteistä, kuten julkisista tietokannoista; yhteisiltä markkinointikumppaneilta, kuten markkinointitoimistoilta tai ohjelmistojen ja digitaalisen markkinoinnin automaation ja analytiikan tarjoajilta; sosiaalisen median alustoilta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen seuraavat alustat: Facebook, Instagram, Snapchat, Musically, LinkedIn, Twitter, Youtube sekä viestipalvelut, kuten WhatsApp tai Facebook Messenger; ihmisiltä, joiden ystävä olet tai joihin olet muuten yhteydessä sosiaalisen median alustoilla, sekä myös kolmansilta osapuolilta. Jos esimerkiksi päätät yhdistää sosiaalisen median tilin EF-tuotteiden tiliisi, saamme tietoomme sellaiset henkilötiedot, jotka olet rekisteröinyt profiiliisi, kuten sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, postiosoitteesi, syntymäaikasi, nimesi ja käyttäjänimesi. Lisäksi käytämme evästeitä jäsenten sosiaalisen median verkostojen seuraamiseen, kuten evästekäytännöstämme on selvennetty.
  • Jos selaat sivujamme Saatamme myös kerätä selaimesi kautta tietoja siitä, miten käytät palvelujamme, seurataksemme toimintaa sivuillamme, kuten Media Access Control (MAC) -osoitteesi, tietokoneesi tyypin (Windows tai Macintosh), näytön resoluution, käyttöjärjestelmän nimen ja version, laitteen valmistajan ja mallin, kielen, internet-selaimen tyypin ja version, palveluntarjoajan sekä käyttämäsi EF-tuotteen nimen ja version. Lisäksi IP-osoite tunnistetaan ja kirjataan automaattisesti palvelimemme lokitiedostoon aina, kun vierailet EF-tuotteissa, sekä vierailun ajankohta että sivut, joilla vierailit. Nämä tiedot talletetaan ja niitä käytetään yhdessä muiden lähettämiesi henkilötietojen kanssa vain, jos olet antanut tähän suostumuksesi. Voit lukea lisää IP-osoitteen ja muiden selailutietojen keräämisestä evästekäytännöstämme.

Miten käytämme henkilötietoja?

  • EF käsittelee henkilötietojasi voidakseen suorittaa varauksesi, toimittaa sinulle tilaamasi tuotteet ja palvelut (mukaan lukien matkavakuutuksen kattavuus), asiakaspalvelutarkoituksissa, hallinnollisissa palveluissa sekä muilla tavoin, jotka ovat tarpeen sinun ja meidän välisen sopimuksen täyttämiseksi tai kuten tässä käytännössä on tarkemmin selvennetty.
  • Saatamme myös käyttää henkilötietoja:
    • Tilastollisiin tarkoituksiin, järjestelmän ylläpitoon, varmuuskopiointiin, käyttötasojen laskemiseen ja EF-tuotteiden palvelinongelmien diagnosointiin, liiketoiminnan kehittämiseen sekä EF-tuotteiden asianmukaisen toiminnan varmistamiseen.
    • antaaksemme sinulle mahdollisuuden ottaa yhteyttä ja saada yhteydenottoja muilta käyttäjiltä EF-tuotteiden kautta siinä määrin, kuin kyseessä olevan tuotteen kohdalla on luvallista.
    • Asiakaspalvelun tarjoaminen tai palveluun liittyvien tietojen lähettäminen eri kanavien, kuten tekstiviestien, Messenger-palveluiden, kuten WhatsAppin, Facebook Messengerin, chat-robottien tai sähköpostin kautta.
    • antaaksemme sinulle mahdollisuuden osallistua toimintaan keskustelupalstoilla, chatissä, profiilisivuilla ja blogeissa sekä käyttää muita palveluja, joiden avulla voit julkaista tietoja ja materiaaleja.
    • Tarvittaessa oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
    • Tietoturvaloukkausten, petosten, väärinkäytösten, tietoturvaloukkausten tai rikosten havaitsemiseksi, tutkimiseksi tai estämiseksi;
    • Täyttää sovellettavat oikeudelliset, sääntelyyn liittyvät ja vaatimustenmukaisuusvaatimukset.
    • jos olet antanut suostumuksesi:
      • tarjoustemme analysointiin ja parantamiseen tunnistamalla käyttötrendejä, mainoskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä EF-tuotekokemuksen ja sisällön räätälöintiin aiemman EF-tuotteisiin liittyvän toimintasi perusteella. Sinulle esitetty EF-tuotteita koskeva tarjous saattaa esimerkiksi olla rajoitettu koskemaan tiettyä kieltä, kurssin pituutta tai hintaluokkaa riippuen siitä, mitä EF-tuotteita olet etsinyt sivustoltamme.
      • tarjotaksemme sinulle yksilöityjä palveluita ja sisältöä sijainnin perusteella käyttämällä laitteesi fyysistä sijaintia. Sinut voidaan esimerkiksi ohjata paikalliselle EF-sivustolle omalla kielelläsi, mikäli laitteesi kertoo sinun selaavan sivuja kyseisestä maasta, tai sinulle saatetaan ehdottaa sijaintiasi lähinnä olevaa EF-toimistoa, jossa voit vierailla ja saada lisätietoja.
      • markkinoidaksemme tuotteitamme ja palveluitamme, mukaan lukien kiinnostuksen kohteisiisi pohjautuvia erikoistarjouksia, esimerkiksi sähköpostimarkkinointiratkaisujen kautta, kuten Salesforce Marketing Cloudin hallintaohjelmisto, joka ylläpitää postituslistoja ja aikatauluja ja muokkaa sähköposteja sen perusteella, mitä vastaanottajat lukevat, klikkaavat tai lähettävät eteenpäin tai muiden kanavien, kuten tekstiviestien, muiden pikaviestipalveluiden tai chat-robottien, puhelinsoittojen ja operaattorin välityksellä (ns. telemarkkinointi) tai perinteisen postin välityksellä. Kaikessa tällaisessa viestinnässä on selkeä peruutuslinkki tai muu opt-out-toiminto.
      • Kolmannen osapuolen yrityksille tai muille EF-yrityksille niiden markkinointitarkoituksiin, mukaan lukien suoramarkkinointitoimet ja puhelinmyynti, tapahtuvaan lähettämiseen ja välittämiseen.
      • Saatamme tarjota mahdollisuuden maksaa EF-tuotteista maksuratkaisuilla, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma (“Klarna”). Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme jakaa henkilötietojasi Klarnalle yhteystietojen ja tilaustietojen muodossa, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu Klarnan maksutapoihin, ja räätälöidä kyseiset maksutavat sinulle sopiviksi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Miten jaamme henkilötietoja?

Jaamme henkilötietojasi jäljempänä ja tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla ja sovellettavan lain sallimalla tavalla:

  • Yritysten tytäryhtiöt
  • Yrityskumppaneihimme kuuluu esimerkiksi paikallinen EF-yritys, joka edistää palveluidemme myyntiä ja tarjoaa asiakaspalvelua asuinmaassasi, tai kohdemaassasi sijaitseva koulu, joka tarjoaa osan tilaamistasi palveluista, tai EF-yritykset, jotka tarjoavat sisäisiä palvelutoimintoja, kuten tietotekniikka-, lakiasiain- tai muita yhteisiä palveluita. Jos olemme saaneet suostumuksesi, voimme myös jakaa henkilötietojasi EF-yritystemme kanssa niiden omia markkinointitarkoituksia varten. Luettelo näistä tytäryhtiöistä löytyy täältä sekä International Care Ltd, Selnaustrasse 30, 8001 Zürich.

  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat
  • Jaamme henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa palvelujen toimittamisen ja liiketoimintamme harjoittamisen yhteydessä. Voimme esimerkiksi jakaa henkilötietoja IT-järjestelmien tarjoajille asiakassuhteiden hallinnoimiseksi, luottokorttien tai muiden maksuratkaisujen käsittelemiseksi, luokkien aikatauluttamiseksi tai oppimistulosten tallentamiseksi; tai digitaalisen markkinoinnin automatisoinnin ja analytiikan ohjelmistojen ja palveluiden tarjoajille; mainosalustoille; ja muille kolmansille osapuolille asiakaspalvelun, liiketoiminta-analytiikan ja petostentorjunta- ja vaatimustenmukaisuuspalveluiden tarjoamiseksi, jotta voimme palvella sinua kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti räätälöidyillä mainoksilla [ja viisuminkäsittelyyn liittyville toimistoille].

  • Matkailutoimittajat
  • Jaamme henkilötietoja matkoihin liittyvien toimittajien, kuten hotellien, lentoyhtiöiden, linja-auto- tai junapalvelujen tarjoajien sekä kurssinjohtajien, aktiviteettien johtajien tai muiden ohjelmiemme hallinnointiin liittyvien alihankkijoiden kanssa; tai matkavakuutusyhtiön kanssa, joka laatii sinulle matkavakuutuksen. Huomaa, että matkatoimistot voivat ottaa sinuun yhteyttä saadakseen lisätietoja, jos ja kun se on tarpeen varauksen tekemisen helpottamiseksi tai matkan tai siihen liittyvien palvelujen tarjoamiseksi muulla tavoin.

  • Liikekumppanit
  • Saatamme jakaa henkilötietojasi liikekumppaneiden kanssa. Näin voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun mainostamme ohjelmaa tai tarjoamme palvelua tai tuotetta yhdessä kolmannen osapuolen liikekumppanin kanssa tai kun käytämme paikallisia myyntiedustajia mainostamaan palveluitamme asuinmaassasi. Useimmissa tapauksissa ohjelma tai tarjous sisältää kolmannen osapuolen liikekumppanin nimen, joko yksin tai yhdessä meidän kanssamme, tai sinut ohjataan kyseisen yrityksen verkkosivustolle ja saat siitä ilmoituksen.

  • Muut kolmannet osapuolet
  • Jos kirjaudut EF:n tuotteeseen/palveluun käyttämällä kertakirjautumista kolmannen osapuolen sovelluksen tai alustan kautta, jaat tiettyjä tietoja kyseisen sosiaalisen median alustan kanssa, kuten sen, että olet vieraillut tai ollut vuorovaikutuksessa kanssamme.

  • Yritystapahtumat
  • Jos liiketoimintamme myydään suoraan tai välillisesti tai yhdistetään toiseen yritykseen, henkilötietojasi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme, mahdolliselle ostajalle ja mahdollisen ostajan neuvonantajille, ja ne voidaan siirtää liiketoiminnan uusille omistajille.

  • Oikeudelliset oikeudet ja velvollisuudet
  • Jaamme henkilötietoja myös silloin, kun uskomme sen olevan pakollista: (a) sovellettavan lainsäädännön mukaisesti; (b) noudattaaksemme lainmukaista toimintaa; (c) vastataksemme julkisten ja hallinnollisten viranomaisten pyyntöihin, mukaan lukien oman asuinmaasi ulkopuolella toimivat viranomaiset; (d) valvoaksemme käyttö- ja sopimusehtojemme tai sopimuksen noudattamista; (e) suojellaksemme omaa ja yhteistyökumppaneidemme toimintaa; (f) suojellaksemme omia ja/tai yhteistyökumppaneidemme, sinun tai muiden yksityisyyteen, turvallisuuteen ja omaisuuteen liittyviä oikeuksia; ja (g) voidaksemme tehdä korvausvaatimuksia tai rajoittaa kärsimiämme vahinkoja.

Kansainväliset tiedonsiirrot

EF:llä on liiketoimintaa useissa eri maissa, ja henkilötietojasi voidaan jakaa EF:n tytäryhtiöille tai muille edellä kuvatuille vastaanottajille, joilla on tarve saada tällaisia tietoja pyytämiesi palveluiden suorittamiseksi tai tämän käytännön mukaisesti. Tällaiset vastaanottajat voivat sijaita oman maasi ulkopuolella, mukaan lukien ETA:n/Sveitsin ulkopuoliset maat, jotka eivät takaa samaa tietosuojan tasoa kuin se maa, jossa sinulla on kotipaikka. Ellei Euroopan komissio ole päättänyt, että jokin maa takaa riittävän henkilötietojen suojan tason, EF käyttää sopimuksia, jotka perustuvat Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin henkilötietojen kansainvälisissä siirroissa, varmistaakseen sovellettavan lainsäädännön noudattamisen. Sinulla on oikeus pyytää meiltä kopio vakiomuotoisista tietosuojalausekkeista (ottamalla meihin yhteyttä alla olevassa Yhteystiedot-osiossa esitetyllä tavalla).

Mihin perustamme oikeutemme kerätä ja käyttää henkilötietoja?

Olemme dokumentoineet käsittelytoimiemme lailliset perusteet liitteessä 1.

Joissakin tapauksissa käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella (esimerkiksi kun suostut siihen, että voimme asettaa muita kuin ehdottoman välttämättömiä evästeitä). Jos käytämme arkaluonteisia henkilötietoja, tämä perustuu nimenomaiseen suostumukseesi. Arkaluonteisia tietoja voivat olla esimerkiksi terveydentilaa, etnistä alkuperää tai uskonnollista vakaumusta koskevat tiedot - lue lisää kohdasta "Arkaluonteiset tiedot". Jos käsittelemme tietoja suostumuksen perusteella, suostumuksesi voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Joidenkin henkilötietojesi käsittely on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle palveluja kanssamme tekemäsi sopimuksen mukaisesti. Ilman näitä tietoja emme voisi tarjota sinulle tiettyjä palveluja.

Muissa tapauksissa käsittelemme tietojasi silloin, kun laki edellyttää sitä (esimerkiksi jos meitä vaaditaan käsittelemään tietoja tuomioistuimen määräyksen tai muun sovellettavan lain nojalla).

Käsittelemme henkilötietojasi myös silloin, kun se on meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen mukaista edellyttäen, että tietosuojaoikeutesi eivät syrjäytä näitä etuja. Tarkoituksena voi olla markkinoida samankaltaisia tuotteita tai palveluja kuin mitä olet jo ostanut samalta oikeushenkilöltä. Jos emme perustu suostumukseen, lakisääteisiin vaatimuksiin tai sopimusperusteiseen välttämättömyyteen, käsittelemme henkilötietojasi tässä käytännössämme kuvattujen oikeutettujen etujen perusteella.

Turvallisuus

Käytössämme on asianmukaisia järjestelyllisiä, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä, jotta hallussamme olevat henkilötiedot ovat paikkansapitäviä ja ajan tasalla, sekä suojellaksemme henkilötietoja luvattomalta tai laittomalta käsittelyltä sekä tietojen tahattomalta katoamiselta, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta.

Tilauksen Peruuttaminen

Jos jossakin vaiheessa haluat lopettaa markkinointiviestiemme vastaanottamisen, voit käyttää saamastasi markkinointiviestistä löytyvää tilauksen peruutustoimintoa tai ilmoittaa meille asiasta ottamalla yhteyttä “Ota yhteyttä” -osiossa annettujen yhteystietojen avulla. Teethän pyynnössäsi selväksi, että haluat lopettaa markkinointiviestiemme vastaanottamisen.

Huomioithan, että muutokset eivät välttämättä astu voimaan välittömästi. Pyrimme toteuttamaan pyyntösi heti, kun se on käytännössä mahdollista.

Kolmansien Osapuolien Sivustot

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske mitään kolmannen osapuolen sivustoa, emmekä me ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen yksityisyydestä, tiedoista tai muusta toiminnasta, mukaan lukien mahdolliset kolmannet osapuolet, jotka vastaavat jonkun sivuston toiminnasta, jonne ohjaavan linkin EF-tuote sisältää. Linkin sisällyttäminen EF-tuotteeseen ei tarkoita, että me tai yhteistyökumppanimme kannattaa kyseistä sivustoa.

Lisäksi saatamme tarjota käyttöösi kolmannen osapuolen toimintoja, joiden avulla voit jakaa toimintaasi EF-tuotteissa sosiaalisen median tileilläsi, esimerkiksi Facebookissa tai LinkedInissä. Huomioithan, että kaikkia kyseisten toimintojen kautta antamiasi tietoja koskee sovellettavan kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö, ei tämä tietosuojakäytäntö. Me emme voi mitenkään vaikuttaa emmekä ole vastuussa siitä, miten kolmas osapuoli käyttää näiden toimintojen kautta antamiasi tietoja.

Kuinka Pitkään Säilytämme Henkilötietoja?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin pitkään kuin on tarpeen sitä tarkoitusta varten, jota varten tiedot kerättiin, tai lainsäädännön ja alan käytäntöjen määrittelemien aikarajojen mukaisesti, paitsi jos tietojen säilyttäminen pidempään on tarpeellista lainsäädännöstä johtuvan velvoitteen vuoksi tai kanteen nostamiseksi, ajamiseksi tai puolustamiseksi, tai mikäli tietty ajanjakso on ilmoitettu.

Säilytämme rajoitetun osan henkilötiedoistasi, jotka ovat tarpeen markkinointitarkoituksia varten, siihen saakka kunnes peruutat suostumuksesi, mutta missään tapauksessa emme kymmentä vuotta pidempään siitä, kun sinulle viimeksi on toimitettu palvelu tai tuote.

Jos Olet Alle 16-vuotias

Jos olet alle 16-vuotias, sinun on käytävä tämä teksti läpi vanhempasi tai huoltajasi kanssa varmistaaksenne, että kumpikin ymmärrätte sen sisällön. Emme ole vastuussa ikäsi tarkistamisesta, mutta teemme tästä huolimatta ajoittain varmennuksia. Jos saamme selville, että olet alle 16-vuotias ja että olemme keränneet tietoja sinusta ilman vanhempasi tai huoltajasi suostumusta, poistamme tiedot mahdollisimman pian etkä kykene käyttämään EF-tuotteita.

Arkaluontoiset Tiedot

Emme yleisesti ottaen pyri keräämään arkaluontoisia henkilötietoja. Arkaluontoiset henkilötiedot liittyvät kansallisuuteen tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskonnollisiin tai filosofisiin näkökulmiin, terveydentilaan, rikostaustaan tai ammattiyhdistysten jäsenyyteen. Tietyissä tilanteissa näiden tietojen kerääminen voi kuitenkin olla tarpeellista (esimerkiksi tarjotaksemme sinulle palveluita ja tuotteita, joita olet tilannut, sekä vakuutukseesi liittyen). Varmistamme, että saamme sinulta selkeän suostumuksen tällaisten tietojen käsittelyyn ja käsittelemme näitä tietoja turvallisesti.

Tämän Tietosuojakäytännön Päivitykset

Tietosuojakäytäntömme saattaa muuttua ajoittain. Emme vähennä tämän tietosuojakäytännön sisältämiä oikeuksiasi merkittävästi ilmoittamatta asiasta sinulle. Julkaisemme kaikki tietosuojakäytännön muutokset tällä sivulla ja ilmoitamme asiasta tavalla, joka herättää enemmän huomiota, ennen tällaisten muutosten käyttöönottoa. Lainsäädännön niin vaatiessa pyydämme sinulta suostumuksen ennen muutosten suorittamista.

Oikeutesi

Kunnioitamme oikeuksiasi päästä käsiksi tietoihin ja valvoa niitä, ja vastaamme pyyntöihin sovellettavan yksityisyys- ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Saatamme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ja antamaan muita tietoja, jotka auttavat meitä vastaamaan pyyntöösi.

Riippuen siitä, mihin lailliseen käsittelyperusteeseen nojaudumme, sinulla on oikeus:

  1. pyytää pääsyä henkilötietoihisi;
  2. pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään virheelliset tai puutteelliset henkilötiedot;
  3. pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, minkä teemme sovellettavan yksityisyys- ja tietosuojalainsäädännön niin vaatiessa;
  4. rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa;
  5. pyytää, että toimitamme sinulle kopiot henkilötiedoistasi koneluettavassa muodossa tai siirrämme ne eri palveluihin;
  6. vastustaa tietyntyyppistä käsittelyä, myös silloin, kun käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme perusteella ja suoramarkkinointitarkoituksiin; ja
  7. jos olemme pyytäneet suostumustasi tietojesi käsittelyyn, peruuttaa tämä suostumus.

Näitä oikeuksia rajoitetaan joissakin tilanteissa sovellettavan yksityisyys- ja tietosuojalainsäädännön nojalla - esimerkiksi silloin, kun voimme osoittaa, että meillä on lakisääteinen velvoite tai muu oikeutettu peruste käsitellä tietojasi.

Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla. Toivomme, että pystymme vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi siitä, miten käsittelemme tietojasi. Jos sinulla on kuitenkin ratkaisemattomia huolenaiheita, sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaisille.

Ota yhteyttä

Jos haluat saada kopion tiedoista, joita EF:llä on sinusta, kopion normin mukaisista tietosuoja-asetuksista tai jos haluaisit käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä yhteen toimistoistamme tai paina tästä.

Jos sinulla on huomautettavaa henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on oikeus ottaa yhteyttä asuinmaasi valvovaan viranomaiseen.

Liite 1

Käsittelyn tyyppi ja tarkoitus Käsittelyn laillinen peruste
Varauksen loppuunsaattaminen, tilaamiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen (mukaan lukien matkavakuutusturva), asiakaspalvelu, hallinnolliset palvelut. Käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jonka osapuolena olet, tai toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä.
Tilastollisiin tarkoituksiin, järjestelmän ylläpitoon, varmuuskopiointiin, käyttötasojen laskemiseen ja EF-tuotteiden palvelinongelmien diagnosointiin, liiketoiminnan kehittämiseen sekä EF-tuotteiden asianmukaisen toiminnan varmistamiseen. Oikeutettu etu EF-tuotteiden hallinnoimiseksi ja parantamiseksi käyttäjien hyödyksi.
Jotta voit ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin EF-tuotteiden kautta ja jotta muut käyttäjät voivat ottaa sinuun yhteyttä. Käsittely on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi
Asiakaspalvelun tarjoaminen tai palveluun liittyvien tietojen lähettäminen eri kanavien, kuten tekstiviestien, Messenger-palveluiden, kuten WhatsAppin, Facebook Messengerin, chat-robottien tai sähköpostin kautta. Käsittely on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi
Oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi
  • Lakisääteinen velvoite
  • Oikeutettu etu oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi ja puolustamiseksi liiketoiminnan suojelemiseksi.
  • Tietoturvaloukkausten havaitsemiseksi, tutkimiseksi tai estämiseksi ja/tai petosten, väärien tietojen antamisen tai rikosten ilmoittamiseksi.
  • Lakisääteinen velvoite
  • Oikeutettu etu tietoturvaloukkausten, väärinkäytösten ja rikosten havaitsemiseksi, tutkimiseksi tai estämiseksi, jotta voidaan suojella (a) EF-tuotteiden käyttäjiä ja (b) johtajiamme, työntekijöitämme ja konsulttejamme.
  • Täyttää sovellettavat oikeudelliset, sääntelyyn liittyvät ja vaatimustenmukaisuusvaatimukset.
  • Lakisääteinen velvoite
  • Oikeutettu etu sovellettavien lakien ja asetusten noudattamisen varmistamiseksi.
  • Tarjoustemme analysointi ja parantaminen tunnistamalla käyttötrendejä, määrittelemällä mainoskampanjoidemme tehokkuus ja räätälöimällä EF-tuotteiden käyttökokemusta ja sisältöä EF-tuotteissa aiemmin käyttämiesi toimintojen perusteella. Suostumus
    Henkilökohtaisten sijaintiin perustuvien palvelujen ja sisällön tarjoaminen laitteen fyysisen sijainnin avulla. Suostumus
    Markkinoidaksemme tuotteitamme ja palveluitamme, mukaan lukien kiinnostuksen kohteisiisi perustuvat erikoistarjoukset
  • Suostumus
  • Oikeutettu etu, sellaisten tuotteiden tai palvelujen suoramarkkinointiin, jotka ovat samankaltaisia kuin tuotteet tai palvelut, jotka olet jo ostanut samalta oikeussubjektilta rajoitetun ajanjakson kuluessa.
  • Tietojen lähettäminen ja välittäminen kolmansille osapuolille tai tytäryhtiöillemme niiden markkinointitarkoituksiin, mukaan lukien suoramarkkinointi ja puhelinmyynti. Suostumus
    Välittämistä ja viestintää varten kolmansille osapuolille maksuratkaisujen, matkojen järjestämisen tai tietotekniikkapalvelujen tarjoamiseksi.
  • Sopimuksen täytäntöönpano
  • Oikeutettu etu, joka liittyy kaupallisen yrityksen pyörittämiseen, jossa käytetään asianmukaisten kolmansien osapuolten palveluntarjoajien palveluja.