Vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltoihin

Lähde vaihto-oppilaaksi Amerikkaan ja uppoudu amerikkalaiseen kulttuuriin. Olipa suunnitelmissasi muutama viikko tai kokonainen vaihto-oppilasvuosi Amerikassa, palaat joka tapauksessa kotiin täynnä uutta tietoa, kokemuksia ja itseluottamusta - sujuvasta englannin kielen taidosta ja katu-uskottavasta aksentista puhumattakaan!

Yhdysvallat tarjoaa jokaiselle jotakin. Unelmien kaupunkeja, rantaelämää, metropolien säihkettä ja pirteää amerikkalaiselämää. Elämä Yhdysvalloissa on juuri sellaista kuin itse päätät sen olevan. Varmaa on kuitenkin, että luvassa on jännittäviä hetkiä ja unohtumattomia kokemuksia.

Lukemattomat ihmiset haaveilevat elävänsä joskus elämäänsä osana uskomatonta amerikkalaiskulttuuria. EF:n kanssa tämä haave on helppo muuttaa todeksi, sillä me pidämme huolen käytännön asioista ja sinun tehtäväksesi jää vain nauttia uudesta, jännittävästä elämästäsi Yhdysvalloissa.

Ohjelmat

Löydä sinulle sopivat ohjelmat

Vaihto-oppilaaksi Amerikkaan

Amerikka on suuri maa ja helpoiten siihen tutustuu vaihto-oppilaana. Tarjoamme eripituisia ohjelmia, jotka starttaavat ympäri vuoden, minkä ansiosta voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan ohjelman. Lähteminen vaihtoon Amerikkaan on monen unelma, ja pienryhmäopetus takaa sen, että englannin kielitaitosi kehittyvät kohinalla Amerikan vaihtosi aikana. Kurssiohjelmamme sisältävät paljon aktiviteetteja, retkiä ja vapaa-aikaa, joten voit tutustua rauhassa uuteen kotikaupunkiisi ja paikallisiin. Me haluamme luoda rikkaan ympäristön niin luokkahuoneessa kuin sen ulkopuolella, jotta voit oppia kielen lisäksi kulttuurin eri tavat ja tottumukset.

Miksi opiskella Yhdysvalloissa

Opi lisää Yhdysvalloista ja lähde vaihto-oppilaaksi USA:an. Vaihtoaikasi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua ihmisiin kaikista maailman kolkista ja saada ensikäden kokemusta Yhdysvaltojen kuuluisasta monimuotoisuudesta. Tunneilla puolestaan tutustut oppilaisiin eri puolilta maailmaa ja vietät aikaa heidän kanssaan aktiviteettien, retkien ja vapaa-ajan parissa. Me tarjoamme monia eri vaihtokohteita, joten löydät varmasti itsellesi mieluisan kaupungin - halusitpa sitten meren läheisyyteen tai kiireiseen suurkaupunkiin. Lähteminen vaihtoon USA:an on uskomaton kokemus, jota tulet muistelemaan vielä vuosienkin päästä.