Vaihto-oppilaaksi

Vaihto-oppilaaksi
4.9
1562
(1 562 arvostelua)
4.9

Vaihto-opiskelu ulkomailla on elämäsi valinta! Vaihto-oppilaaksi lähteminen on nopein tapa kehittää kielitaitoa ja uppoutua vieraaseen kulttuuriin. Tarjoamme laajan valikoiman ohjelmia vaihtoon lähtemisestä haaveileville – EF:n kanssa voit lähteä kesäksi vaihtoon opiskelemaan Maltan aurinkorannoilla tai vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltoihin kokemaan palan amerikkalaista unelmaa.

Vaihto-oppilaaksi

Tilaa ilmainen esite

Etsi ohjelma

EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16+ vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaKanadaRanskaIrlantiEtelä-KoreaAustraliaJapaniSaksaItaliaCosta RicaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10-19 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaKanadaRanskaIrlantiEtelä-KoreaAustraliaJapaniSaksaItaliaCosta RicaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

19-25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaKanadaRanskaIrlantiEtelä-KoreaAustraliaJapaniSaksaItaliaCosta RicaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25+ vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaKanadaRanskaIrlantiEtelä-KoreaAustraliaJapaniSaksaItaliaCosta RicaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

50+ vuotiaat
2-24 viikkoa
Ota aikaa itsellesi yli 50-vuotiaille suunnatuilla kielikursseillamme ulkomailla. Nauti monipuolisista oppitunneista ja aktiviteeteista, jotka on erityisesti huomioitu kiinnostuksen kohteidesi mukaan.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaRanskaEtelä-KoreaSaksaItaliaCosta RicaEtelä-AfrikkaSingapore
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 vuotiaille
1-4 vuotta
Yksityislukio
Hanki kansainvälisesti tunnustettu tutkintotodistus ja avaa ovet huippuyliopistoon.
Kohde: YhdysvallatIso-Britannia
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16+ vuotiaat
6/9 kuukautta
Pääset takuuvarmasti johonkin yli 200 kumppanuusyliopistosta eri puolilla maailmaa ja hankit valmiudet kansainvälisen urasi aloittamiseen.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaRanskaAustraliaSaksa
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 vuotiaille
1-2 vuotta
Huolehdi lapsista paikallisessa perheessä USA:ssa Cultural Care Au Pairin kanssa.
Kohde: Yhdysvallat

Vaihto-opiskelu: Ulkomaille vaihtoon lähtö on ainutlaatuinen kokemus

EF:n kanssa vaihto-opiskelu onnistuu helposti ja vaihto-oppilas voi muokata ohjelmaa omiin toiveihinsa sopivasti. Vaihto-opiskelu kanssamme kestää joustavasti kahdesta viikosta puoleen vuoteen, tai halutessasi voit lähteä vaihtoon ulkomaille kokonaiseksi vuodeksi. Oppilasvaihto antaa tilaisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin samalla, kun saat uusia kansainvälisiä ystäviä ja hiot kielitaitosi huippuunsa. Lisäksi vaihto-opiskelu ulkomailla on erinomainen tilaisuus itsenäistyä ja oppia uutta kansainvälisessä ympäristössä toimimisesta. Mitä siis vielä odotat? Jos olet valmis ottamaan ensiaskeleesi ulkomaille, tartu tilaisuuteen ja varaa vaihto-opiskelu EF:n kautta!

Voit luottaa EF:n vuosikymmenten mittaiseen kokemukseen vaihto-oppilas-, koulutus- ja kulttuurikokemusten järjestämisessä. Teemme tiesi maailmalle helpoksi ja teemme kaiken, jotta vaihto-opiskelu sujuu hyvin. Alusta alkaen olemme tukenasi vaihto-opiskelun suunnittelussa, sopivan kohteen valinnassa, isäntäperheen hankkimisessa ja lopuksi kotiin palatessa.

Vaihto-opiskelu ulkomailla EF:n kanssa

Vaihto-oppilas saa elää hetken paikallisten keskellä, uuden kielen ja kulttuurin ympäröimänä. EF:n kanssa vaihto-opiskelu onnistuu joustavasti: voit valita yli 50 kohteen joukosta, tarjolla on 10 eri kieltä ja voit lähteä vaihto-oppilaaksi kesäksi, muutamaksi kuukaudeksi tai vaikka koko vuodeksi . EF:n kanssa vaihto-opiskelu on tehokasta ja hauskaa, sillä tehokkaat oppitunnit saavat vastapainoksi monipuolisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Voit olla varma, että EF:n vuosikymmenten mittainen kokemus takaa, että vaihto-opiskelu on yksi elämäsi menestyksekkäimmistä päätöksistä.

Vaihto-oppilas kokee kielen ja kulttuurin

Vaihto-opiskelun tavoitteena on usein saavuttaa täysin sujuva vieraan kielen taito. Vaihto-oppilaat saavat syventyä kieleen myös oppituntien ulkopuolella ja oppivat ymmärtämään kulttuurisen kontekstin merkitykset. Mitä pidempään vietät aikaa ulkomailla, sitä enemmän ymmärrät paikallisesta kulttuurista. Arkielämä saattaa välillä olla haastavaa vieraskielisessä ympäristössä, mutta juuri siksi vaihto-opiskelu on yksi tehokkaimpia tapoja oppia. Riippumatta aiemmasta kansainvälisestä kokemuksesta, vaihto-opiskelu takaa ensiaskeleet maailmankansalaisena. Harva katuu vaihto-oppilaaksi lähtemistä, sillä se on ainutlaatuinen tapa kokea uusi maa, kaupunki, kieli ja kulttuuri. Monien vuosien jälkeenkin entinen vaihto-oppilas usein puhuu ainutlaatuisesta kokemuksestaan.

Matka vaihto-oppilaaksi antaa elämänkokemusta

Opiskeluvaihto antaa taitoja ja elämyksiä, joista on hyötyä läpi elämän. Matka vaihto-oppilaaksi kauas kotoa vaatii rohkeutta, mutta tavallisesti kotiin palatessa jokainen vaihto-oppilas on täynnä uutta intoa. Pääsy yliopistoon saattaa onnistua vaihto-opintojen jälkeen helpommin, kun kielitaito on kehittynyt sujuvaksi ja hallussa on kokemusta ulkomailta. Tämän päivän työelämässä kansainvälinen kokemus on välttämätöntä, joten vaihto-opiskelu antaa arvokkaita aineksia tulevalle uralle.

Isäntäperhe tarjoaa tukea vaihto-oppilaaksi lähteville

Uusien kokemusten tulvassa isäntäperheessä asuminen on usein yksi merkittävämpiä kokemuksia, joita vaihto-oppilasohjelmat tarjoavat. Uusiin ihmisiin tutustuu helposti, kun lähelläsi on ihmisiä, jotka haluavat tehdä kokemuksestasi mahdollisimman helpon – sinun onnistunut vaihto-opiskelu on tärkeää myös heille. Pääset osaksi paikallista perhettä ja heidän tapojaan. Vaihto-oppilaaksi lähteminen tarjoaa siten tilaisuuksia kokea erilaisia tapahtumia ja juhlia kuin kotona, muun muassa Bonfire Night, Kiitospäivä ja Pyhän Patrickin päivä näiden joukossa.

Vaihto-opiskelu onnistuu takuulla EF:n kanssa

Jos päätät lähteä vaihto-oppilaaksi EF:n kanssa, saat tueksesi kokeneen kumppanin. Voit olla varma, että pienetkin yksityiskohdat ovat hoidossa, sillä oppilasvaihto on EF:lle tuttua jo yli 50 vuoden ajalta. Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme, kuinka vaihto-opiskelu onnistuu parhaiten missä päin maailmaa tahansa. Jos vaihto-oppilas kohtaa ulkomailla minkä tahansa ongelman, olemme lähettyvillä auttamassa ja selvittämässä asioita. Tukiverkostoosi EF:llä kuuluu laaja joukko ihmisiä, johon kuuluu Suomen toimiston henkilökunta, paikalliset ohjaajat ja koulujen henkilökunta. Emme käytä ulkopuolisia palveluntarjoajia, minkä ansiosta vaihto-oppilas saa vastauksen kaikkiin kysymyksiinsä nopeasti.

Miksi EF?

Luottamus

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja maineemme on maailmankuulu.

Yhdistä

Opiskele yhdessä opiskelijoiden kanssa yli 100 maasta.

Mukauta

Tutustu maailmaan yli 50 maailmanlaajuisessa kohteessa järjestettävien ohjelmiemme avulla.

Saavuta

Opiskele nopeammin ja kattavammin EF-menetelmän avulla.

EF koko matka

Omat koulumme ja toimistomme ympäri maailmaa takaavat erinomaisen asiakaspalvelun.

Kansainvälisesti akkreditoitu

Opetusasiantuntijuutemme ja oppimisemme lähestymistapa tunnustetaan maailmanlaajuisesti.