Aikuisten kielikurssit EF:n kanssa

EF:n aikuisten kielikurssit tarjoavat tehokkaan mahdollisuuden kielitaitojen kohentamiseen kaikissa elämänvaiheissa. Kielten oppiminen tapahtuu kouluvuosien aikaan kuin itsestään, mutta myöhemmin elämässä vieraan kielen monet perusasiat saattavat unohtua ja uusien kielten oppiminen käy hitaammin. Aikuisten kielikurssista on kiistaton hyöty työelämässä ja sen ulkopuolella. Halusitpa sitten kohentaa olemassaolevia englannin taitojasi tai opetella täysin uuden kielen, kuten ranskan, espanjan tai kenties japanin, kielten opiskelu kannattaa aina.
Aikuisten kielikurssit EF:n kanssa
EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Iso-BritanniaYhdysvallatKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta RicaRanskaItaliaSaksaKiinaJapaniKorea
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

18 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
IMatkusta itsenäisesti
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 9 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Iso-BritanniaYhdysvallatKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta RicaRanskaItaliaSaksaKiinaJapani
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
2-24 viikkoa
Matkusta itsenäisesti
Edistä uraasi ja ota osaa yksilöllisesti suunnitelluille kielikursseillemme. Tarjolla on kaikille aloille sopivia opintoja.
Kohde: Iso-BritanniaYhdysvallatKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta RicaRanskaItaliaSaksaKiinaJapani
EF English Live

EF English Live

Online
Pääsy oppitunteihin mistä ja milloin vain - jokaiselle osaamistasolle. EF English Live on maailman isoin online koulu.
Kohde: Opiskele netissä missä päin maailmaa tahansa.
EF Kielikoulutusta

EF Kielikoulutusta

yrityksille ja julkiselle sektorille
Tehokasta kielikoulutusta yrityksille ja julkiselle sektorille, taatuin tuloksin.
Kohde: Verkkokoulutus tai lähiopetuskurssi sinulle sopivassa paikassa.

Aikuisten kielimatka on hyödyllistä lomailua

Kielten opiskelu aikuisena tarjoaa tilaisuuden kehittää itseään ja hankkia uusia kokemuksia. Aikuisten kielikurssit ulkomailla ovat erinomainen tapa matkustaa ja tutustua uusiin kulttuureihin. Kurssimme soveltuvat kaikenikäisille oppijoille: opetusryhmät jaetaan kielitaidon mukaan, joten saat juuri itsellesi sopivaa opetusta kokeneiden ja hauskojen opettajien johdolla.

Osa EF:n kielikouluista tarjoaa erityisesti aikuisten toiveisiin suunniteltuja kursseja. Esimerkiksi maailman vilkkaat metropolit, Lontoo, Chicago, Singapore ja Berliini, tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön opiskelulle ja uusille kokemuksille. Jos taas kaipaat laadukasta englannin opetusta aikuismaisen rennossa ympäristössä, Maltan St. Julian’s ja Havaijin Honolulu ovat sinun kohteitasi.

Uusia kokemuksia aikuisten kielikurssilta

Kielen opiskelu on palkitseva kokemus kaikenikäisenä. Opiskeltava kieli kannattaa valita omien kiinnostuksenkohteiden ja tavoitteiden mukaisesti. Englanti on esimerkiksi yksi tärkeimmistä nykykielistä ja tämä näkyy erityisesti yritysmaailmassa, jossa globaalit yhtiöt käyvät kauppaa eri maiden ja mantereiden välillä. Nousevat talousjätit, kuten Kiina, tuovat oman lisänsä kansainväliseen bisneselämään, ja kiinan kielen taidot tulevatkin tarpeeseen monissa yrityksissä. Ranska ja italia taas ovat rakkauden ja kulttuurin kieliä.

Paikallisen kielen osaaminen antaa positiivisen vaikutelman ja tarjoaa mahdollisuuksia aitoon vuorovaikutukseen. Laajasta valikoimastamme löydät yli 40 kohdetta ympäri maailman ja 7 kieltä - valitsitpa millaisen kurssin tahansa, EF:n yli 50 vuoden kokemus takaa opetuksen laadun. EF tarjoaa myös räätälöityjä aikuisten kielikursseja yritysten tarpeisiin - johtoportaasta asiakaspalvelijoihin.