Kielimatkat

Kielimatkat ovat nopein ja tehokkain tapa oppia vieraita kieliä. Valikoimastamme löytyy kielimatkat Maltan aurinkorannoille, intensiivikursseja ranskan kieleen ja kulttuuriin, yhdeksän kuukauden seikkailumatkat Australian takamaille - ja kaikkea siltä väliltä! EF:llä järjestää kielimatkat yli 50 vuoden kokemuksella, joten meidän kanssamme voit keskittyä kielen opiskeluun ja pitämään hauskaa. Tutustu kurssitarjontaamme ja aloita oman kielimatkasi suunnittelu jo tänään!

Kaikille sopivat kielimatkat

Kieltä oppii parhaiten matkustamalla maahan, jossa sitä puhutaan. EF:n kielimatkoilla opiskelet paikallisen kielen ja kulttuurin keskellä tehokkaimpia opetusmenetelmiä ja uusinta teknologiaa hyödyntäen. Kaikenikäiset ovat opiskelleet kanssamme jo vuosikymmeniä erinomaisin tuloksin. Kuka tahansa voi osallistua kielimatkalle: valikoimastamme löydät kielimatkat lapsille, nuorille ja aikuisille.

Englantia Torontossa, kiinaa Shanghaissa tai espanjaa Madridissa! Tarjoamme laajan valikoiman kielimatkoja kaikkien mieltymysten mukaan. Aikuisten ja nuorten kielimatkoja järjestetään kaikentasoisille kielten taitajille aloittelijoista edistyneisiin. Tutustu vuoden 2019 kielimatkoihin ja löydä itsellesi sopiva vaihtoehto.

Ohjelmat

Löydä sinulle sopivat ohjelmat

Kielimatkat 2019

Kielimatkat yhdistävät päivittäisen opiskelun erilaisiin aktiviteetteihin ja sopivaan määrään vapaa-aikaa. EF järjestää kielimatkoilla laadukkaan opetuksen lisäksi runsaasti tilaisuuksia nauttia uudesta maasta ja sen kulttuurista. Laaja valikoimamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden suunnitella juuri itsellesi sopiva kielimatka. Kielimatkojen pituus vaihtelee parin viikon mittaisista tehokursseista pidempiin akateemisiin ohjelmiin, joiden aikana voit hioa kielitaitosi huippuunsa.

Kielimatkojen ohjelmaan kuuluu päivittäiset oppitunnit ja vapaa-aikaa, jota voit viettää tutustumalla uusiin kansainvälisiin ystäviisi tai osallistumalla monipuolisiin aktiviteetteihin. Kesän 2019 kielimatkoilla voit liittää kurssiisi muun muassa surffausta, kaupunkikierroksia, jalkapallotunteja tai vloggaustyöpajan. Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella, mikä olisi sinulle sopivin tapa lähteä kielimatkalle 2019.

Kielimatkalle voi lähteä kuka vain

EF:ltä löydät kielimatkat nuorille ja aikuisille yli 40 kohteeseen ympäri maailmaa. Kauttamme lähtee oppilaita kaikille mantereille paitsi Antarktikselle! Halusitpa kielimatkalle perinteiseen tai eksoottisempaan matkakohteeseen, meiltä löydät itsellesi sopivan kaupungin Iso-Britannian Brightonista Japanin Tokioon.

Kielimatkat sopivat kaikenikäisille. Junioreiden kielimatkat 10-13-vuotiaille antavat tilaisuuden oppia kieltä ulkomailla turvallisessa ympäristössä jo nuorella iällä. Nuorten kielimatkat 14-vuotiaista ylöspäin ovat suosittu tapa viettää kesälomaa. Voit kuitenkin valita myös aikuisille suunnitellun matkan ja lähteä ulkomaille vaikka keskellä tammikuuta. Olemme mukana matkassa jokaisella askeleella, ja tuemme sinua kaikissa matkasi vaiheissa lähdön valmistelusta kotiinpaluuseen. Voit luottaa asiantuntijatiimiimme, joka on aina valmiina varmistamaan, että hartaasti suunnittelemasi kielimatka tulee olemaan ikimuistoinen elämys.