KOULUMME OVAT AUKI! Soita meille ja tarkista paikkatilanne

Kielikurssit Iso-Britanniassa

Lähde kielikurssille Englantiin ja kielitaitoasi harppauksin. Englannissa on paljon tutkittavaa Lontoon vilinästä maaseudun rauhaan. Laadukkaat kielikurssimme takaavat, että opiskelusi lähtee luistamaan ja pian puhut kuin paikallinen. Jos haaveissasi on kansainvälinen ura ja hyvä kielitaito, ota suunnaksi Englanti - kielikurssi tässä historiaa hehkuvassa maassa on taatusti unohtumaton elämys.

Kielikurssit Iso-Britanniassa

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Iso-Britannia
Kaupunki: LontooCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 18 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: Iso-Britannia
Kaupunki: LontooCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourneTorquayIsle of Wight

EF Kansainväliset Kielimatkat

18 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Iso-Britannia
Kaupunki: LontooCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: Iso-Britannia
Kaupunki: LontooCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

Kielikurssi - Englanti on klassikkokohde

Ei ole otollisempaa paikkaa englannin opiskelulle kuin Iso-Britannia! Kielikurssi Englannissa tarjoaa mahdollisuuden seurata Shakespearen, Chaucerin ja Sir Isac Newtonin jalanjäljissä. Kielikurssit Englantiin avaavat oven huippuluokan kirjallisuuden, tieteen, taiteen, teknologian ja finanssielämän maailmaan. Nykypäivän globaalissa taloudessa on englannin kielen taito lähes välttämätön - meiltä löydät myös aikuisten kielikurssit Englannissa juurikin tähän tarpeeseen. Löydä itsellesi sopiva kielikurssi - Englanti avautuu takuulla sinulle aivan uudella tavalla

Ei pelkästään kuninkaallisia

Englanti on paljon enemmän kuin kuninkaallisia, sadekuuroja ja urheilufaneja. Kielikurssit Englannissa pitävät sisällään kaiken mitä tällä upealla saarivaltiolla on tarjota: hyppää kaksikerrosbussin matkaan ja hurauta Big Benin ja Piccadilly Circuksen ohi, katsasta yksi West Endin kuuluisista näytelmistä - ja harjoita samalla kuullunymmärrystäsi - tai vietä rentouttava viikonloppu idyllisellä Järviseudulla. Tutki Stonehengen salaisuuksia tai piipahda Shakespearen syntymäkaupungissa Stratford-upon-Avonissa. Kielikurssi Englannissa auttaa sinua ymmärtämään brittiläiskulttuuria samalla kun harjoitat kielitaitojasi.