Hello Zero

EF Education Firstissä olemme ylpeitä siitä, että kieli-, matkailu-, kulttuurivaihto- ja akateemiset ohjelmamme vaikuttavat myönteisesti ihmisiin ympäri maailmaa. Olipa kyse hankkimalla tietoa, oppimalla kommunikoimaan uudella kielellä tai yhdistämällä eri kulttuureja, haluamme, että kaikilla on mahdollisuus kokea maailma. Ilmastonmuutos uhkaa maailmaa ja meitä kaikkia, jotka kutsumme sitä kodiksi, joten aiomme tehdä osamme varmistaaksemme kestävämmän tulevaisuuden tuleville sukupolville.

Siksi olemme innoissamme voidessamme julkistaa Hello Zeron, visiomme ja sitoutumisemme kompensoida vapaaehtoisesti kaikki maailmanlaajuiset hiilidioksidipäästömme. Ensimmäinen askel tässä kunnianhimoisessa ohjelmassa on EF Forest Initiative -projekti, jonka tarkoituksena on luoda ja suojella metsiä ympäri maailmaa. Tavoitteemme Hello Zeron kanssa on kaksiosainen: olla hiilinegatiivinen joka vuosi vuodesta 2021 alkaen ja tulla lopulta historiallisesti hiilineutraaliksi poistaen kaiken hiilen, jota olemme koskaan EF:n perustamisen jälkeen päästöjen yhteydessä, suoraan tai epäsuorasti ohjelmiemme yhteydessä, vuodesta 1965 lähtien.

Hiilineutraaliuden ja negatiivisuuden saavuttaminen

Hiilineutraaliuden saavuttaminen tarkoittaa lentämisen, linja-auton ajamisen, toimistotilojen käytön ja opiskelijoiden asumisen aiheuttaman hiilen tasapainottamista ilmakehän hiilen poistamisella. Hiilinegatiiviseksi tuleminen vie tätä askelta pidemmälle ja merkitsee hiilidioksidin poistamista ilmakehästä enemmän kuin mitä vapautuu. Hiilidioksidi ja muut kasvihuonekaasut edistävät ilmaston lämpenemistä: kun ne kerääntyvät ilmakehään ajan myötä, sitovat lämpöä ja planeetta lämpenee, mikä häiritsee kaikkea ruoan tuotannosta puhtaan veden saatavuuteen.

""Koulutusohjelmamme herättävät uteliaisuutta ja avaavat ihmisten silmät uusille ja erilaisille näkökulmille"", sanoi tohtori Edward Hult, EF North America:n toimitusjohtaja. ""Joka päivä EF:ssä tekemämme työ edistää monella tapaa suoraan Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteita. Kun tiedemiehet työskentelevät kehittääkseen innovaatioita puhtaamman tulevaisuuden varmistamiseksi, me, kuten kaikki yritykset, voimme ja meidän pitäisi tehdä osamme tänään. Olemme ylpeitä voidessamme olla ensimmäisten, ellei ensimmäinen kansainvälisten koulutusjärjestöjen joukossa, jotka ovat tehneet näin kunnianhimoisen hiilidioksidisitoumuksen, ja emme malta odottaa, että pääsemme jakamaan edistymisemme miljoonien opettajien, opiskelijoiden, matkustajien ja henkilökunnan kanssa, jotka työskentelevät. kanssamme joka vuosi. Toivomme, että muut, sekä toimialallamme että muualla, liittyvät meihin sitoutumisessamme hiilineutraaliksi.""

Puiden istuttaminen Edenin metsitysprojektien avulla

EF Forest Initiativen ensimmäisenä vuonna istutamme puita Eden Reforestation Projects -järjestön kanssa, joka on voittoa tavoittelematon järjestö, joka saa paikalliset yhteisöt mukaan istuttamaan, ylläpitämään ja vartioimaan aiemmin kaadettuja alueita. Eden auttaa meitä lanseeraamaan Keniassa, Madagaskarissa ja Mosambikissa ja valitsee kustakin maasta yhden paikan, josta tulee sponsoroimamme ja rahoitamamme EF Forest. Eden istuttaa puolestamme 3 miljoonaa puuta vuonna 2021, ja panostus kasvaa ajan myötä, kun lisäämme kumppaneita ja toimipaikkoja.

Valitsimme Eden Reforestation Projectsin ensimmäiseksi EF Forest -kumppaniksemme, koska sen tehtävänä on palauttaa terveitä metsiä ja luoda samalla taloudellisia mahdollisuuksia maaseutuyhteisöille maailmanlaajuisesti. Eden tarjoaa reilun palkan työpaikkoja kyläläisille, palkkaa ja kouluttaa heitä istuttamaan puita, rakentamaan heitä tukevan infrastruktuurin ja suojaamaan laittomalta hakkuilta, salametsästystä ja muilta uhilta. Eden on istuttanut yli 485 miljoonaa puuta ja luonut yli 26 000 työpaikkaa Haitissa, Hondurasissa, Indonesiassa, Keniassa, Madagaskarissa, Mosambikissa, Nepalissa ja Nicaraguassa.

Pitkäaikainen ympäristövaikutus

EF Forests luo pitkäaikaisia ympäristövaikutuksia priorisoimalla alkuperäisiä puulajeja, jotka kestävät ekologisia stressitekijöitä, suorittavat joukon ekosysteemipalveluita (kuten sedimentin säätelyä ja myrskysuojaa) ja sitovat hiiltä nopeasti. Mangrovepuut; esimerkiksi, nämä kestävät puut viihtyvät mutaisilla rannikkoalueilla, jotka usein kärsivät myrskyistä. Jokainen mangrove poistaa noin 12,3 kilogrammaa (27 paunaa) hiiltä vuodessa tai noin 308 kilogrammaa (680 paunaa) elinkaarensa aikana.

""Vaikka matkustaminen voi olla tärkeä osa maailmasta oppimista, on erittäin tärkeää löytää kestäviä ratkaisuja, jotka tasapainottavat sen ympäristövaikutuksia"", sanoi Debra Crawford, Eden Reforestation Projectsin kehitysjohtaja. ""EF:n metsänistutustyö auttaa vähentämään sen hiilijalanjälkeä samalla kun kouluttaa seuraavaa sukupolvea roolista, jolla he voivat tukea ympäristöä ja paikallisia yhteisöjä.""

EF Forest Initiativen lisäksi keskitymme useisiin muihin alueisiin saavuttaaksemme Hello Zero -tavoitteemme, mukaan lukien siirtyminen kierrätysmateriaaleihin EF:n ikonisissa repuissa; vähentää jätettä edelleen toimistoissamme ja kouluissamme; toiminnan ja toimitusketjun parannukset hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi; ja kestävään kehitykseen keskittyviä koulutusohjelmia ja kokemuksia. Otamme myös käyttöön digitaalisia resursseja viestiäksemme tavoitteistamme ja raportoimme säännöllisesti edistymisestämme, kun edistymme hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä."

EF:n vastuulliset matkasitoumukset Hello Zero -sitoumuksemme hiilineutraaliuteen täydentää EF Responsible Travel Commitments, mukaan lukien maamerkkisitoumuksemme eläinten hyvinvointi ja yhteistyö World Animal Protection kanssa. Vuonna 2018 EF:stä tuli ensimmäinen kansainvälinen koulutusyritys, joka kehitti eläinten hyvinvoinnin parhaita käytäntöjä koskevia protokollia kaikissa ohjelmissa ja vältti nähtävyyksiä, jotka eivät täytä näitä standardeja.

Matkustaminen on tehokas tapa edistää ihmisten, kulttuurien ja paikkojen ymmärtämistä ja kunnioittamista maailmassa. Hello Zero:n ja EF Forest Initiativen käynnistämisen myötä me ja koko globaali yhteisömme työskentelemme yhdessä varmistaaksemme kestävämmän yhteisen tulevaisuuden kaikille.