KOULUMME OVAT AUKI! Soita meille ja tarkista paikkatilanne

Ruotsin kielikurssit EF:n kanssa

Kielikurssi Ruotsissa on tehokkain tapa oppia kieltä. Jos treenaat ylioppilaskokeita varten, tuleva työura tähtäimessä tai omaksi iloksesi, EF:n kielimatka Ruotsiin on keino saavuttaa nopeita tuloksia kielen opiskelussa. EF:n ruotsin kielikurssit järjestetään Uppsalan kaupungissa, joka on vilkas yliopistokaupunki. Kaupungin keskiaikaisessa keskustassa on helppo liikkua pyörällä tai kävellen ja EF:n asuntola on vain lyhyen matkan päässä keskustasta.

Ruotsin kielikurssit EF:n kanssa

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 18 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: Ruotsi

EF Kansainväliset Kielimatkat

18 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Ruotsi

Kielimatka ruotsiin on hyödyllinen loma

EF:n kielimatkat Ruotsiin antavat tilaisuuden opiskella kieltä oppitunneilla ja vapaa-aikana innostavalla tavalla. Päivisin osallistut oppitunneille, joissa opiskellaan sanastoa ja kielioppia parhaimmilla opetusmenetelmillä. Vapaa-ajalla voit viedä oppimasi käytäntöön, kun pääset tutustumaan idylliseen Uppsalan kaupunkiin. Kaupungissa riittää nähtävää, ja samalla opit kuin itsestään riikinruotsin soljuessa ympärilläsi.

Vaihtoehtoina perinteinen ruotsin kielikurssi tai abikurssi

Ruotsissa voit valita perinteisen kielikurssin tai ylioppilaskirjoituksiin valmentavan abikurssin. Molemmilla kursseilla opiskelet suomalaisen opettajan johdolla tehden kielitaitoa monipuolisesti kehittäviä harjoituksia. Perinteisen kurssin päätteeksi toteutetaan multimediaprojekti, kun taas abikurssilla keskitytään erityisesti ylioppilaskokeisiin valmistaviin tehtäviin.

Väitämme, että tehokkain ja hauskin tapa oppia kieltä on matkustaa ulkomaille suorittamaan kielikurssi. Ruotsi on suomalaisille tärkeä kieli, jota tarvitsee koulussa ja myöhemmin työelämässä. Ota siis askel kohti entistä sujuvampaa kielitaitoa ja lähde kielikurssille Ruotsiin, Uppsalaan!