EF GO -blogi | EF Blogi
EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
MenuOpi kieli ulkomailla

Mitä pakata tänä kesänä – 10 tärkeintä asiaa

Mitä pakata tänä kesänä – 10 tärkeintä asiaa

Jos joku on tärkeämpää kuin matkustelu kesällä, niin se, että näyttää hyvältä matkalla. Kyselimme oppilailtamme Instagramissa heidän parhaat neuvonsa matkalaukkujen pakkaamiseen kesäreissuille. Tässä 10 tärkeintä matkatavaraa tälle kesälle. Oletko samaa mieltä? Jaa omat ehdotuksesi #ef4ever!

1. Revityt farkut

Muotikotkotusten numero yksi ovat revityt farkut. Katso tätä kuvaa, jonka @style_tonic postasi kenguruvauvasta ja farkkutytöstä! Rohkea pikkukenguru ja revityt farkut – näyttää hyvältä.

2. Funky takki

Olipa se sitten denimiä tai nahkaa, niin kunnon takki on must joka kohteessa, missä aurinko ei lämmitä vuoden ympäri ( UK, Pohjois-Eurooppa, USA ja Kanada). Mikset toisi omaa persoonaasi esiin hauskalla ja funkilla takilla, kuten ystävämme @mervinoblog Lontoossa?

3. Aurinkolasit

Aurinkolasit eivät ainoastaan näytä coolilta, ne myös suojelevat harmilliselta UV-säteilyltä. Aurinkolasit näyttävät aina hyvältä merkistä ja hinnasta riippumatta. Esimerkkiä näyttävät @isabelle_andres ja ystävät.

4. Yhteensopivat asut

Jos sinulla, kuten Martinezin kaksosilla @ivanmartinez ja @emiliovmartinez on identtinen sisarus, niin miksi ette pukeutuisi myös identtisiin asuihin? Näyttää hyvältä kuvissa ja hämmentää ohikulkijoita.

5. Reppu

Kun vaellat Oxfordin kaduilla, kuten  @meeeeeeeel_  ja kannat mukanasi eväitä, kirjoja ja vaihtovaatteita. Reppuja on joka makuun – valitse omaan tyyliisi sopivin. Reput henkivät ihanasti 90-lukua!

6. Uimapuku

Tänä kesänä uidaan, se on varmaa. Meressä, järvessä, uima-altaassa – ihan sama missä. Hyppää veteen ystävien kanssa, kuten @kikamish.

7. Rantakassi

Tarvitset tyylikkään rantakassin, jossa kuljetat kaiken rannalla tarvittavan. Mallia näyttää @carlapedicone Maltalla.

8. GoPro

Jos sinulla on GoPro tai vedenkestävä kamera, niin pakkaa ihmeessä mukaan! Voit napata upeita vedenalaisia kuvia, kuten @thiagomlcorrea.

9. Rannekorut

@anzhelanastenko todistaa, että rannekoruja ei voi koskaan olla liikaa, ainakaan Venice Beachilla, Los Angelesissa.

10. Kamera

Tämä on melkoinen itsestäänselvyys, mutta yllättyisit jos tietäisit, kuinka moni unohtaa ottaa kuvia matkansa aikana. Selfiet ovat hienoja, mutta älä unohda myöskään kauniita maisemia selkäsi takana. Instagram-tilisi kiittää, kuten @hzacatei todistaa!

Tsekkaa oppilaiden kuvia ja matkatyylejä Instagramissa @efeducationfirst ja tagaa omat kuvasi #ef4ever.

See you on the beach this summer!

Lue lisää: valitse mieleisesi kesäkohda!Tutustu Tarkemmin
GO-uutiskirje lähettää sinulle viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuuristaTilaa