Saksan kielen kurssi

Saksan kielen kurssi
4.8
1089
(1 089 arvostelua)
4.8

Ehkä saksan kielioppi on aiemmin tuntunut hankalalta, mutta ei hätää: saksan kielikurssiemme kokeneet opettajat saavat sinut innostumaan opiskelusta aivan uudella tavalla. Saksan kielen kurssi saksalaisessa ympäristössä helpottaa opiskelua huomattavasti. Kurssimme yhdistävät juuri oikean määrän tehokasta opiskelua ja hauskanpitoa uusien kurssikavereiden kanssa. Valitse Berliini tai München, ja takaamme, että kielikurssistasi tulee ikimuistoinen.

EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 19 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: Saksa
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

19 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Saksa
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: Saksa
EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Saksa

Saksan kielen kurssi

Tilaa ilmainen esite

Selaa suosituimpia kohteitamme

Saksan kielikurssi

Loistava saksan kielen kurssi tarjoaa sinulle juuri tarpeeksi yksityiskohtaista opastusta, jotta opit puhumaan oikealla tavalla itseesi luottaen. Tarjoamamme saksan kielikurssit antavat sinulle avaimet juuri tähän. Heti ensimmäisestä päivästä alkaen keskityt kehittämään suullisia taitojasi ja kuullunymmärtämistä. Tuntien jälkeen voit tutkia uusia kotikulmiasi kurssikavereiden kanssa ja harjoittaa uusia kielitaitojasi. Kaikki saksan kielikurssimme perustuvat tähän tehokkaaksi todettuun järjestelmään. Tulitpa Saksaan sitten kesälomien ajaksi tai lukuvuodeksi, palaat kotiin itsevarmuutta uhkuen.

Syitä saksan oppimiseen

Saksalla on yksi maailman vahvimmista talouksista ja maa on jatkuvasti näkösällä kansainvälisillä areenoilla. Monilla saksalaisilla yrityksillä on toimistoja ympäri maailmaa ja saksan kielikurssi on loistava lisä ansioluetteloon. Saksan kielikurssista on paljon hyötyä tieteellisen tutkimuksen ja kehityksen aloilla. Olitpa saksan kielen konkari tai aloittelija, meiltä löydät itsellesi sopivan saksan kielikurssin. Kielikurssit Saksassa tarjoavat mahdollisuuden tulevaisuudennäkymiesi parantamiseen.