Kielimatka Koreassa

Kielimatka Koreassa
4.4
833
(833 arvostelua)
4.4

Kielimatkamme Koreassa tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua maahan samalla kun kehität kielitaitoasi. Joka päivä opit uutta sanastoa ja lauseita, joita tarvitset päivittäin, antaen sinulle rohkeuden käyttää niitä tosielämän tilanteissa. Tutustumme erilaisiin aihealueisiin joka päivä, aina ostosreissuista ulkona syömiseen sekä museoissa vierailuun. Jos haluat yhdistää Korean matkaasi kielen oppimiseen, on kielimatka Koreassa oiva vaihtoehto. Kielimatkan henkilökunta tukee ja opastaa sinua jotta voit ottaa kaiken irti kielimatkastasi.

EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 19 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: Etelä-Korea
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

19 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Etelä-Korea
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: Etelä-Korea
EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Etelä-Korea

Kielimatka Koreassa

Tilaa ilmainen esite

Osallistu kielimatkalle Koreassa

Kävele Soulin vilkkailla kaduilla ja anna aistiesi herätä. K-Pop raikuu kaupoissa ja "hanguel" kirjoitukset näkyvät kaikissa kadun kylteissä, aivan kun astuisit uuteen ulottuvuuteen. Kielimatka Koreaan helpottaa kielen oppimista ja antaa sinulle varmuuden puhua koreaa kauppiaiden, tarjoilijoiden ja matkaoppaiden kanssa, samalla kun tutkit Soulin kohokohtia. Matkasi Koreaan ei ole ainoastaan merkityksellinen, vaan tulet kotiin myös uuden kielitaidon kera, jota voit käyttää myös tulevilla matkoillasi.

Kuinka syventävät kurssit järjestetään Koreassa

Korean kielimatkat ovat loistava vaihtoehto yhdistää matka Souliin ja oppia Korean kieltä. Matka-asiantuntijamme kehittävät kiehtovia reittejä, jotka ovat täynnä kulttuurista vuorovaikutusta, historiallisia nähtävyyksiä ja mahdollisuuksia maistaa maan herkullisia ruokia. Opettajamme varmistavat että tunnet kielen perusteet, ja ohjaajasi ovat aina valmiina, jos tarvitset ylimääräistä kielitukea. Valitse kielimatka Koreaan ja palaa kotiin mahtavien muistojen sekä uuden kielen kanssa.