Kielimatkamme Koreassa tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua maahan samalla kun kehität kielitaitoasi. Joka päivä opit uutta sanastoa ja lauseita, joita tarvitset päivittäin, antaen sinulle rohkeuden käyttää niitä tosielämän tilanteissa. Tutustumme erilaisiin aihealueisiin joka päivä, aina ostosreissuista ulkona syömiseen sekä museoissa vierailuun. Jos haluat yhdistää Korean matkaasi kielen oppimiseen, on kielimatka Koreassa oiva vaihtoehto. Kielimatkan henkilökunta tukee ja opastaa sinua jotta voit ottaa kaiken irti kielimatkastasi.

Valitse ikäryhmä

EF Kansainväliset Kielimatkat

14 - 18 vuotiaat
2-4 viikkoa
Matkusta ryhmässä

Lähde kielimatkalle, opi uutta ja tutustu uusiin ystäviin ympäri maailmaa. Kaikki sisältyy pakettiin.

Kohde: Korea

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta

Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.

Kohde: Korea

Osallistu kielimatkalle Koreassa

Kävele Soulin vilkkailla kaduilla ja anna aistiesi herätä. K-Pop raikuu kaupoissa ja "hanguel" kirjoitukset näkyvät kaikissa kadun kylteissä, aivan kun astuisit uuteen ulottuvuuteen. Kielimatka Koreaan helpottaa kielen oppimista ja antaa sinulle varmuuden puhua koreaa kauppiaiden, tarjoilijoiden ja matkaoppaiden kanssa, samalla kun tutkit Soulin kohokohtia. Matkasi Koreaan ei ole ainoastaan merkityksellinen, vaan tulet kotiin myös uuden kielitaidon kera, jota voit käyttää myös tulevilla matkoillasi.

Kuinka syventävät kurssit järjestetään Koreassa

Korean kielimatkat ovat loistava vaihtoehto yhdistää matka Souliin ja oppia Korean kieltä. Matka-asiantuntijamme kehittävät kiehtovia reittejä, jotka ovat täynnä kulttuurista vuorovaikutusta, historiallisia nähtävyyksiä ja mahdollisuuksia maistaa maan herkullisia ruokia. Opettajamme varmistavat että tunnet kielen perusteet, ja ohjaajasi ovat aina valmiina, jos tarvitset ylimääräistä kielitukea. Valitse kielimatka Koreaan ja palaa kotiin mahtavien muistojen sekä uuden kielen kanssa.