Kielimatka Maltalle yhdistää juuri oikean määrän työtä ja huvia. Jos olet aina haaveillut opiskelusta auringon paisteessa meren äärellä, Malta on sinun kohteesi. Kursseillamme saat päivisin huipputason opetusta, ja iltaisin nautit elämästä Välimeren sydämessä. Maltan kielimatka antaa ainutlaatuisen tilaisuuden opiskella englantia samalla, kun nautit rentouttavasta lomasta. Tutustu laajaan kurssivalikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva kurssi.

Valitse ikäryhmä

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 14 vuotiaat
2-4 viikkoa
Matkusta ryhmässä

Kielimatkat nuorimmille osallistujille. Kielimatka koostuu oppitunnesta ja ohjatusta vapaa-ajasta - ammattitaitoinen henkilökuntamme on tukena kellon ympäri.

Kohde: Malta

EF Kansainväliset Kielimatkat

14 - 18 vuotiaat
2-4 viikkoa
Matkusta ryhmässä

Lähde kielimatkalle, opi uutta ja tutustu uusiin ystäviin ympäri maailmaa. Kaikki sisältyy pakettiin.

Kohde: Malta

EF Kansainväliset Kielimatkat

16 - 18 vuotiaat
2-24 viikkoa
Matkusta itsenäisesti

Ota ensimmäiset askeleet kohti itsenäisyyttä ja kansainvälisiä kokemuksia lähtemällä EF:n kielikurssille ulkomaille.

Kohde: Malta

EF Kansainväliset Kielikurssit

18 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
IMatkusta itsenäisesti

Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 9 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.

Kohde: Malta

EF Kansainväliset Kielimatkat

25 + vuotiaat
2-24 viikkoa
Matkusta itsenäisesti

Edistä uraasi ja ota osaa yksilöllisesti suunnitelluille kielikursseillemme. Tarjolla on kaikille aloille sopivia opintoja.

Kohde: Malta

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta

Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.

Kohde: Malta

Kielimatkat Malta 2020

Unohda harmaat arkipäivät ja keskity englannin opiskeluun - kielimatka Maltalla tarjoaa tilaisuuden tähän! Englanti on yksi alueen virallisista kielistä, mikä tekee Maltasta suositun kohteen englannin opiskelulle. Samalla se on kuitenkin yksi Euroopan aurinkoisimmista kohteista, joka tarjoaa paistetta ja kimmeltävää merta opiskelun lomaan. Olitpa kiinnostunut rantaelämästä, kulttuurihistoriasta tai illanvietoista, kielimatka monipuolisella Maltalla tarjoaa jokaiselle jotain.

Oppilasmagneetti

Malta on kukoistava saari, joka sijaitsee Välimeren aalloilla. Tuhannet oppilaat kansoittavat Maltan hiekkarantoja joka kesä nauttiakseen kielen opiskelusta lomatunnelmassa. Kielikoulumme Maltalla sijaitsee vain kivenheiton päässä rannoilta, kahviloista ja ravintoloista. Merellinen ympäristö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet sukeltamiseen, rantalentopalloon tai rentoon hengailuun rannalla. Kielikurssi Maltalla antaa ainutlaatuisen tilaisuuden englannin opiskelulle, ja tulet huomaamaan kuinka kielitaitosi kehittyvät tässä kansainvälisessä ilmapiirissä harppauksin.