Kielimatkat Miamissa

Kielimatkat Miamissa
4.6
540
(540 arvostelua)
4.6

Kielimatkat Miamiin saattavat tuntua silkalta lomailulta, mutta opit paljon uutta lyhyessäkin ajassa. Kielikurssimme koostuvat huipputason englannin opetuksesta ja vapaa-ajan vietosta mahtavasta ilmasta nauttien. Kielimatka Floridaan antaa sinulle tilaisuuden nauttia auringon paahteesta, turkoosina välkkyvästä merestä ja trendikkäästä kaupunkielämästä. Shoppailu, vesiurheilulajit, rantabileet ja nähtävyyksien katselu ovat suosittuja tapoja viettää vapaa-aikaa Floridassa - ja kaikkea tätä voit tehdä samalla, kun kehität englannin kielen taitoasi. Kielimatka Floridaan, Miamin sykkeeseen on takuulla ainutlaatuinen kokemus.

EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 19 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: Yhdysvallat
Kaupunki: Miami
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

19 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Yhdysvallat
Kaupunki: Miami
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: Yhdysvallat
Kaupunki: Miami
EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Yhdysvallat
Kaupunki: Miami

Kielimatkat Miamissa

Tilaa ilmainen esite

Lähde kielimatkalle Floridaan EF:n kanssa

Floridan Miami on tunnettu pastellinsävyisestä artkkitehtuuristaan. Koulumme sijaitsee yhdessä viehättävistä art deco -rakennuksista Miami Beachin läheisyydessä. Kielimatka Miamiin antaa sinulle tilaisuuden elää elämää, jossa voit vain ylittää koulupäivän jälkeen tien päästäksesi hengaamaan yhdelle maailman kuuluisimmista rannoista. Koulun läheisyydessä on lisäksi lähes loputtomasti viihdykkeitä: ravintoloita, elokuvateattereita, kauppoja ja illanviettopaikkoja. Koulumme tarjoaa erinomaisen ympäristön opiskeluun. Saattaa kuitenkin olla, ettet viihdy siellä oppituntien jälkeen pitkään, kun ympärilläsi avautuu Floridan kiinnostavimmat kulmat.

Miami tarjoaa nuorekasta ja monikulttuurista sykettä

Kielimatka Floridaan, Miamiin tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea kaupunki täynnä vastakohtia. Kaupunki tarjoaa todellista amerikkalaiselämää, joka on saanut vaikutteita Karibian suunnalta. Jos haluat tanssia salsaa, kierrellä kiinnostavissa pikkuputiikeissa Baysiden marketilla, nauttia amerikkalaisherkuista tai shoppailusta Lincoln Roadilla, kaikki se on ulottuvillasi. Säätila Miamissa on miellyttävä ympäri vuoden, joten elämää eletään ulkoilmassa rannoilla, piknikillä tai surffilaudalla. Kielimatka Miamissa jättää mielen lämpimäksi.