Opiskele ulkomailla Kanadassa

Opiskele ulkomailla Kanadassa
4.2
1032
(1 032 arvostelua)
4.2

Opiskelu Kanadassa antaa sinulle avaimet englannin kielen sujuvaan hallitsemiseen. Kanada on tunnettu vilkkaista kaupungeistaan, intohimosta urheiluun ja laajoista lumipeitteisistä metsistään. Kanada on suosittu opiskelukohde ulkomaisten opiskelijoiden joukossa, ja kanadalaisen viisumin hankkiminen on helppo prosessi. Tutustu kursseihimme Kanadassa ja valitse omasi.

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 19 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: Kanada
Kaupunki: TorontoVancouver

EF Kansainväliset Kielimatkat

19 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Kanada
Kaupunki: TorontoVancouver

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: Kanada
Kaupunki: TorontoVancouver

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Kanada
Kaupunki: TorontoVancouver

Opiskelu Kanadassa

Opiskelu Kanadassa on suosittua, mikä ei maata tuntevalle ole suuri yllätys. Kanadasta löytyy upeita maisemia ja loputtomasti tilaa, kiireisiä kaupunkeja ja auringossa kimaltavia pilvenpiirtäjiä. Kanadassa on aivan omaleimainen tunnelmansa, joka koostuu muun muassa eurooppalaistyylisestä yhteiskunnasta, rennosta elämänasenteesta ja monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Opi englantia Kanadassa, ja huomaat nopeasti, miksi Kanada sijoittuu kaikkien yleistä elintasoa mittaavien tilastojen kärkeen.

Omaa tilaa

Vaikka Kanada onkin kaukana Euroopasta, koti-ikävää on turha tuntea. Tunneilla tapaat oppilaita kaikkialta maailmasta ja uusien ystävien saaminen on helppoa. Jos päätät asua isäntäperheessä, voivat uudet host-vanhempasi auttaa sinua asettumaan mukavasti - kysele heiltä paikallisesta alueesta ja harjoita tunneilla oppimaasi sanastoa. Lähde Kanadaan opiskelemaan ja sinua vastaanottaa lauma ystävällistä porukkaa EF-kouluissa Torontossa ja Vancouverissa. Opiskele Kanadassa ja koe elämäsi seikkailu.