Vaihto-oppilaaksi Australiaan

Vaihto-opiskelu Australiassa tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia englantia sujuvasti samalla, kun tutustut kiehtovaan maahan. Kaikki vaihto-oppilasohjelmamme Australiassa perustuvat suulliseen opetukseen, ja pääset käyttämään uusia taitojasi sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella.

Ohjelmat

Löydä sinulle sopivat ohjelmat

Vaihto-opiskelu Australiassa

Vaihto-oppilasvuosi Australiassa on suuri päätös ja sijoitus, joka kuitenkin maksaa itsensä nopeasti takaisin. Huomaat englannin kielitaitojesi ja paikallisen kulttuurin ymmärryksesi kehittyvän valtavasti. Tulet yllättymään siitä, kuinka nopeasti englannin puhuminen joka päivä tuntuukin aivan luonnolliselta. Ennen kuin lähdet vaihtoon Australiaan, järjestämme haastattelun, jonka aikana kartoitamme tavoitteesi, toiveesi ja kiinnostuksenkohteesi - näin voimme helposti räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan ohjelman. Jos päätät asua isäntäperheessä, haastattelun avulla voimme myös löytää juuri sinulle sopivan isäntäperheen.

Jokapäiväistä elämää Australiassa

Australian oppilasvaihtosi aikana päivittäinen elämäsi muotoutuu kurssiohjelmasi ympärille. Valitsemastasi ohjelmasta riippuen saatat viettää aamusi englantia opiskellen ja loppupäivän vapaa-ajan aktiviteettien parissa, tai jos valitset tehokkaan kurssin, voit opiskella englantia koko päivän. Kun lähdet vaihto-oppilaaksi Australiaan, voit myös hakeutua vapaaehtoistöihin tai suorittaa työharjoittelun. Opintovuosi ulkomailla Australiassa on unohtumaton kokemus, ja kokeneiden opettajien johdolla opiskelu sujuu leikiten.