EF

USA

Valitse opiskelu USA:ssa ja toteuta amerikkalainen unelmasi suurkaupunkien, dramaattisten maisemien ja monikulttuurisuuden täyttämässä maassa.

Vaellusretki Grand Canyonin reunalla, kävely Golden Gaten valtaisaa siltaa pitkin sekä taksin viittominen New Yorkin keskustassa ovat unohtumattomia amerikkalaisia kokemuksia, mutta jos vietät kokonaisen vuoden USA:ssa, pääset pintaa syvemmälle kokemaan amerikkalaista elämänmenoa paikallisen näkökulmasta. Pitempiaikainen englannin opiskelu USA:ssa on loistava tilaisuus päästä huippuyliopistojen, dynaamisten yritysten sekä uraauurtavien teollisuudenalojen polttopisteeseen. Vanhaa sanontaa lainaten: jos menestyt täällä, menestyt missä tahansa. Kiertele New Yorkin pilvenpiirtäjien katveessa Union Squaren

maalaismarkkinoilla, kuuntele kirjailijoiden esitelmiä Bostonissa Harvard Squaren kirjakaupoissa tai opettele surffaamaan Honolulussa Tyynenmeren aalloilla. Chicagossa voit tutustua ystävälliseen Keskilänteen, Miami Beach tarjoaa latinalaisia vivahteita, ja lisäksi valikoimaa täydentävät glamourintäyteinen Los Angeles, ulkoiluhenkinen Seattle sekä Santa Barbaran ja San Diegon leppoisa rantakulttuuri.

Valitse englannin opiskelu USA:ssa EF:n kielikeskuksissa ympäri maata.
Jatka lukemista Näytä vähemmän
Tilaa ilmainen esite

Take the next step

Tilaa esite
Tilaa hintalaskelma