EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
Menu

Top 6 kaupunkia juhlia Oktoberfestiä

Top 6 kaupunkia juhlia Oktoberfestiä

Oppilaat Münchenin koulussamme juhlivat Oktoberfestiä baijerilaiseen tyyliin, mutta ei ole mitään syytä, miksi sinulla ei voisi olla saksalaistyylistä illanviettoa missä ikinä oletkin! Lontoosta Los Angelesiin – kokosin listan maailman parhaista baijerilaisista illanviettopaikoista.

1. HERMAN ZE GERMAN, LONTOO

Lontoon sydämestä löydät nämä makkaraa tarjoilevat take out-ravintolat. Uppoudu Schwarzwaldin makujen maailmaan maistamalla perinteistä wurstia curry-kastikkeella.

2. HEIDELBERG, NEW YORK

Manhattanin suloisella Yorkvillen alueella majailee tämä ihastuttava perheravintola, jolla on yli sadan vuoden kokemus saksalaisen sapuskan tarjoilemisesta onnekkaille newyorkilaisille onnekkaille. Herkuttelijan on hyvä varautua kaivamaan kuvettaan illan päätteeksi.

3. BAVARIAN BIER CAFE, SYDNEY

Jos olet Oktoberfestin aikaan jumissa Australiassa, älä huoli! Valintani parhaasta juhlapaikasta löytyy Sydneyn liike-elämän keskuksesta Bavarian Bier Cafe tarjoilee naposteltavaa müncheniläisittäin. Ruoka todella näyttää siltä, kun se olisi tuotu suoraan Oktoberfestiltä. Täysi-ikäisille talo tarjoaa loistavan olutvalikoiman tuomaan todellisen Oktoberfest-elämyksen.

4. WIRSTHAUS, LOS ANGELES

Mitä ihmettä? Perinteinen saksalainen baari Los Angelesin keskustassa? Usko tai älä! Wirsthausin henkilökunta tarjoilee lämpimiä eurooppalaisia herkkuja viilenevien iltojen iloksi. Toisaalta, eteläisessä Kaliforniassa enemmän tarpeeseen tulee viileä saksalainen olut. Kuten muuallakin USA:ssa, paikka on sallittu vain yli 21-vuotiaille. Pahoittelut (me emme keksi näitä sääntöjä)!

5. RAITH GOURMET, KAPKAUPUNKI

Kyllä– myös Etelä-Afrikassa rakastetaan saksalaista murkinaa! Suuntaa Mill Streetille tähän ihastuttavaan ravintolaan ja pääset nauttimaan saksalaistyylisestä ruoasta hienostuneella vivahteella. Loistava paikka vaikkapa ensitreffeille!

6. BERND’S BAR, TOKIO

Jopa japanilaiset haluavat osansa saksalaisesta kulttuurista. Piipahda Bernd’s Barissa ja valitse talon makkaralautanen ja jututa paikan omistajaa Berndiä. Saksalaistunnelma on läsnä kaikkialla seinälle ripustetuista kuvista (joista voit kurkata, ketkä julkkikset ovat viettäneet iltaa baarissa) aina taustalla soivaan musiikkiin.

Maalla tai maanosalla ei ole väliä, löydät varmasti oivallisen paikan Oktoberfestin tunnelman kohottamiseen. Muista kuitenkin syödä, juoda ja laulaa saksalaisia lauluja vastuullisesti!

Kielikurssille Saksaan?Tutustu Tarkemmin

Jaa tämä artikkeli

Viimeisin artikkeli aiheesta: Matkailu