Varaa unelmamatka vuodelle 2024 nyt kun paikkoja on vielä jäljellä! vuoden 2025 matkat ovat jo saatavillaMyös✈🌍
EF Yleiskurssi
EF Yleiskurssi

EF Yleiskurssi

Hanki vankka perusymmärrys kielestä kattavalla ja monipuolisella kurssilla.

Kuvaus:
Tämä huolella rakennettu kurssi on suunniteltu siten, että edistyt yhden kurssitason joka kuudes viikko. Oppitunnit järjestetään aamuisin ja iltapäivisin, ja niitä on 26 viikottain (kokonaistuntimäärä 17 tuntia 20 minuuttia). Yleiskielen oppitunneilla syvennyt kielioppiin ja sanastoon digitaalisesti sekä luokassa opiskellen – innovatiivinen EF Class -sovelluksemme pitää huolen, että eri menetelmät yhdistyvät toisiinsa saumattomasti. Projektitunneilla taas harjoittelet tutkimus- ja viestintätaitoja käytännön työskentelyllä, joka räätälöidään omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Syvennät osaamistasi myös neljällä viikottaisella valinnaisaineen tunnilla, joilla voit keskittyä juuri itsellesi mieluisimpiin ja tärkeimpiin aihealueisiin.

EF Learning Guarantee
EF's Oppimistakuu
Etenet yhden kurssitason joka kuudes viikko*, kun osallistut jokaiselle oppitunnille ja suoritat saamasi tehtävät. Parhaimmillaan voit edetä jopa nopeammin. Muussa tapauksessa saat jatkaa opintojasi maksutta, kunnes luvattu taso on saavutettu. *Tämä voi vaihdella muiden kuin englanin kielen osalta