Varaa unelmamatka vuodelle 2024 nyt kun paikkoja on vielä jäljellä! vuoden 2025 matkat ovat jo saatavillaMyös✈🌍
EF Intensiivikurssi
EF Intensiivikurssi

EF Intensiivikurssi

Ota kieli haltuun mahdollisimman tehokkaasti opiskelu- tai uratavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kuvaus:
Ota kaikki irti ajastasi ulkomailla. Kurssia suositellaan opiskelijoille, jotka haluavat oppia kieltä mahdollisimman nopeasti opiskelu- tai uratavoitteiden saavuttamiseksi.

Opetussuunitelma koostuu 32 aamu- ja iltapäivätunnista viikossa (kokonaiskesto 21 tuntia ja 20 minuuttia), joiden avulla puhut ja kirjoitat itsevarmasti lyhyimmässä ajassa. Yleiskielentunneilla parannat kielioppiasi ja sanastoasi, kun taas projektitunneilla kehität tiedonhaku- ja viestintätaitojasi käytännönläheisten ja käytännöllisten harjoitusten avulla.

Intensiivikurssi tarjoaa kaikista kurssityypeistä eniten valinnaisaineiden oppitunteja, millä varmistetaan , että saavutat kurssille asettamasi oppimistavoitteet. Valinnaisaineita järjestetään sekä luokkaopetuksena että verkossa, ja niiden aihealueena ovat kielenhuolto, ammatillinen kielitaito, kulttuuri ja taiteet sekä kielitutkintoon tai yliopistoon valmistautuminen.

Miksi intensiivikurssi on suosituin?
Koska tällä kurssilla oppiminen käy kaikista tehokkaimmin: oppitunteja on enemmän, ja sinulla on myös enemmän aikaa harjoitella kieltä muiden kurssilaisten kanssa. Kun vuorovaikutusta on runsaammin, opit viestimään luontevasti nopeammin kuin muilla kursseilla. Samalla saat myös hyviä ystäviä.

Kuinka pitkä kurssi minun kannattaisi valita?
Mitä pidempään opiskelet, sitä enemmän kehityt – takuuvarmasti. Tästä syystä oppilaat, jotka tahtovat saavuttaa edistyneen tason, ilmoittautuvat vähintään 3-6 viikosi. Pidä mielessä, että intensiivikursseilla kehitys on 25-50% tavallista nopeampaa. Kuudessa viikossa valtaosa edistyy kokonaisen kurssitason verran, ja monet valitsevat myös yli kolmen kuukauden mittaisia kursseja, jotta oppisivat käyttämään kieltä mahdollisimman sujuvasti.

EF Learning Guarantee
EF's Oppimistakuu
Etenet yhden kurssitason joka kuudes viikko*, kun osallistut jokaiselle oppitunnille ja suoritat saamasi tehtävät. Parhaimmillaan voit edetä jopa nopeammin. Muussa tapauksessa saat jatkaa opintojasi maksutta, kunnes luvattu taso on saavutettu. *Tämä voi vaihdella muiden kuin englanin kielen osalta