Ls In Syd17 03

Majoituksen esittely

Kampuksella asut aivan oppituntien äärellä, keskellä kansainvälisen opiskelijayhteisön eläväistä tunnelmaa. Kaikki tarvittava on lähellä: kampuksilla onnistuu niin ruokailu, liikunta kuin viihtyisä vapaa-ajan oleilukin. EF-henkilökunta päivystää kellon ympäri ja varmistaa, että asumisesi sujuu mukavasti.

Miksi valita EF Kampus?

Kampusmajoitus sopii niille, jotka toivovat asumiselta itsenäisyyttä, helppoutta ja yhteisöllisyyttä. Itsenäisillä kielimatkoilla kampukset ovat suoraan koulun yhteydessä ja ryhmämatkoillakin korkeintaan lyhyen bussimatkan päässä, eli päivittäisiin matkoihin ei kulu juuri lainkaan aikaa. Ympärillä on kansainvälinen kielimatkalaisten yhteisö, mutta tietyillä kampuksilla pääsee toisaalta vetäytymään myös yhden hengen huoneen rauhaan.

Onko kampuksella kaikki tarvittavat palvelut?

Ryhmämatkoilla kampusmajoitukseen kuuluu lähes aina täysihoito; poikkeus on Long Beach, jossa tarjotaan puolihoito arkipäivinä. Itsenäisten kielimatkojen kampuskohteissa majoitukseen sisältyy puolihoito lukuunottamatta Malagaa, missä majoitukseen kuuluu aamiainen. Useimmilla kampuksilla oppilaiden käyttöön tarjotaan lakanat ja pyyhkeet (poikkeuksena Oxfordin ryhmämatkat, joissa majoitukseen ei kuulu pyyhkeitä). Lisäksi kampuksen tiloista tai niiden läheisyydestä löytyy yleisesti pyykinpesumahdollisuus. Kampuksilla on yhteisiä oleskelutiloja, langaton nettiyhteys ja monesti myös erilaisia liikuntamahdollisuuksia – joiltakin kampuksilta löytyy kuntosali, uima-allas tai jopa molemmat! Ole yhteydessä toimistoomme, ja kerromme mielellämme lisää sinua kiinnostavan kohteen kampuksesta.

Minkä ikäiset voivat asua EF Kampuksella?

Kampusmajoitus on saatavilla kaikille yli 14-vuotiaille opiskelijoille.

Voinko tuoda vieraita kampukselle? 

Kampukselle voi tuoda vierailijoita, mutta he eivät saa yöpyä. Keskustele vierailijoista aina ennakkoon kampuksen henkilökunnan kanssa.


Jaanko huoneen toisten EF-oppilaiden kanssa?

Ryhmämatkakohteiden kampuksilla on useimmiten jaetut huoneet – poikkeuksia ovat Brighton ja Oxford, joissa majoitutaan yhden hengen huoneissa. Jos huone on jaettu, siinä majoitutaan aina suomalaisten kesken. Itsenäisillä kielimatkoilla kampusten huonetarjonta vaihtelee: valikoimaan voi kuulua 3–4 hengen huoneita, kahden hengen huoneita ja yhden hengen huoneita, ja päätät itse, minkä huonetyypin valitset. Huonetoverisi ovat kotoisin jostakin toisesta maasta, ja huonejako tehdään aina niin, että oppilaat majoittuvat samaa sukupuolta ja ja mahdollisimman samaa ikäluokkaa edustavan oppilaan kanssa.

Miten nuoria valvotaan kampuksella?

Kampuksilla on aina paikalla EF:n henkilökuntaa, ja ryhmämatkoilla myös ryhmien liiderit majoittuvat kampuksen tiloissa. He ovat oppilaiden apuna ja tukena, ja varmistavat, että kaikki ovat huoneissaan iltahiljaisuuden aikaan. Myös itsenäisillä kielimatkoilla alaikäisille oppilaille on asetettu kotiintuloajat, joiden noudattamista kampuksen henkilökunta valvoo.

Missä kohteissa on EF Kampus?

Ryhmämatkoilla kampusmajoitus onnistuu Brightonissa, Oxfordissa, Long Beachilla ja New Yorkissa. Itsenäisillä kielimatkoilla sitä tarjotaan Oxfordissa, New Yorkissa, San Diegossa, Miami Beachilla ja Malagassa.

Kysyttävää kampusmajoituksesta?
Ota yhteyttä.

Muita majoitusvaihtoehtoja

Tarvitsetko apua?

Olemme täällä sinua varten

  • Vieraile toimistollamme
  • Ota yhteyttä
  • Osallistu infotilaisuuteen