Ls Host Family Sdo16 21

Taatut oppimistulokset

Kursseillamme käytetään EF Efekta™️ -opetusmenetelmää, jonka asiantuntijamme ovat kehittäneet varta vasten kielimatkalaisten tarpeisiin. Meillä on yli 50 vuoden kokemus kielimatkojen järjestämisestä, ja historiamme aikana olemme saaneet paljon tietoa siitä, kuinka kieltä omaksutaan kaikista tehokkaimmin. Lisäksi teemme yhteistyötä mm. Cambridgen yliopiston kanssa, jotta voimme varmistaa, että oppilaamme saavat parhaat mahdolliset eväät kielen oppimiseen. Kursseillamme käytetään EF:n omia kirjasarjoja, jotka on räätälöity eri ikäryhmille sopiviksi: junioreille, vanhemmille ryhmämatkalaisille ja itsenäisten kurssien opiskelijoille on kaikille omat oppimateriaalinsa. Opetus on vuorovaikutteista ja osallistavaa, ja sitä täydentää myös kurssilla vietetty vapaa-aika – kun olet aamusta iltaan kielen ympäröimänä ja sovellat oppimaasi jatkuvasti käytäntöön, kielitaito kehittyy väistämättä.

Kansainvälinen kokemus

EF Kielimatkoilla pääset kohtaamaan muita kulttuureita ja harjoittelemaan kieltä aidosti kansainvälisessä seurassa. Itsenäisillä kursseilla opiskelutovereita voi olla jopa sadasta eri maasta, ja myös ryhmämatkoilla pääset tapaamaan paljon nuoria eri puolilta maailmaa. Voit löytää elinikäisiä ystäviä, joiden kanssa myös kielitaitoa on helppo pitää yllä! Ryhmämatkojen kohdalla voit toki halutessasi valita myös suomalaisessa opetusryhmässä toteutettavan Classic-kurssin, jos harjoittelet kieltä mieluiten suomalaisten kesken.

Räätälöidyt kurssit

Tarjoamme monia eri kurssivaihtoehtoja, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman. Lasten ja nuorten ryhmämatkoihin kuuluu sekä perinteisiä, luokkahuoneopiskeluna toteutettavia kursseja että tietyn harrastuksen ympärille rakennettuja kielimatkoja, ja opetusta järjestetään sekä suomalaisryhmissä että kansainvälisesti. Lisäksi tarjolla on eri majoitusmuotoja – ja luonnollisesti myös monia kieliä, kohteita ja kurssiajankohtia! Itsenäisillä matkoilla taas rakennat kurssisi kokonaisuudessaan omia tarpeitasi vastaavaksi valitsemalla itse kurssin intensiivisyyden, keston, majoitusmuodon ja opintojen aloituspäivän. Useimmilla itsenäisillä kursseilla pääset myös räätälöimään opintojen sisältöä valinnaisaineilla, ja voit suorittaa kurssin yhteydessä vaikka työharjoittelun tai virallisen kielitutkinnon. Valikoimaamme kuuluu myös erityisiä liike-elämäpainotteisia ohjelmia eri alojen ammattilaisille.

Inspiroiva ja kokonaisvaltainen

Kurssimme toteutetaan mahtavissa kohdekaupungeissa eri puolilla maailmaa, ja kiehtova ympäristö on omiaan inspiroimaan kielen opiskelussa. Kouluissa on viihtyisät tilat, ja oppitunnit on suunniteltu monipuolisiksi ja mielenkiintoisiksi. Opiskelun ohella EF tarjoaa kuitenkin myös paljon muuta: kokonaisvaltaiseen kurssikokemukseen kuuluu myös jännittäviä vapaa-ajan aktiviteetteja ja retkiä sekä tuki kellon ympäri. Lisäksi järjestämme kaiken tarvittavan matkaa varten, aina lennoista lentokenttäkuljetuksiin, aterioihin ja kattavaan matkavakuutussuojaan asti.

Valtuutettu kielimatkojen järjestäjä

Koulumme täyttävät kansainvälisesti arvostettujen järjestöjen korkeat laatuvaatimukset: meille ovat myöntäneet tunnustuksen muun muassa British Council, Independent Schools Inspectorate ja Eaquals. EF on myös yksi harvoista kielikouluista, joka tarjoaa korkeakoulujen hyväksymiä kursseja.

EF-kielikoulut Lontoossa, Cambridgessa, Brightonissa, Oxfordissa, Manchesterissa, Bristolissa, Eastbournessa ja Bournemouthissa ovat British Councilin hyväksymiä.

The Independent Schools Inspectorate (ISI) on tunnustettu koulutusta valvova taho, jolla on Iso-Britannian sisäministeriön valtuutus hyväksyä kansainvälisiä opiskelijoita Tier 4 -viisumilla.

EF-kielikoulut Berliinissä, Cambridgessa, St. Julian’sissa, Kapkaupungissa, Malagassa, Roomassa ja Münchenissä ovat Eaqualsin hyväksymiä.

Yhdysvaltojen kielikouluillamme on ACCET-tunnustus.

EF-kielikoulut Sydneyssä ja Brisbanessa ovat NEASin hyväksymiä.

EF-kielikoulut Vancouverissa ja Torontossa ovat Languages Canadan hyväksymiä.

Tarvitsetko apua?

Olemme täällä sinua varten

  • Vieraile toimistollamme
  • Ota yhteyttä
  • Osallistu infotilaisuuteen