Matkat kesälle 2025 on täällä! Varaa matkasi vuoden parhailla alennuksilla ja joustavalla maksusuunnitelmalla! ✈🌍
EF Kielitutkintovalmennus
EF Kielitutkintovalmennus

EF Kielitutkintovalmennus

Erotu joukosta virallisella tutkintotodistuksella.
32 Tuntia / viikko
(40 minuuttia per oppitunti)
16 Yleiskielen oppituntia
04 Projektituntia
10 Tutkintokokeeseen valmentavaa tuntia
02 Luentoa
  • Taso:
    Aloittelijasta edistyneeseen (TOEFL/TOEIC-kursseilla oltava vähintään ylempi keskitaso)
  • Aloitus:
    Joka maanantai ympäri vuoden
  • Matkatyyppi:
    Ryhmämatka

Valmistaudu virallisesti tunnustettuun kielitutkintokokeeseen, kuten Cambridge English, TOEFL, TOEIC tai IELTS. 32 intensiivistä oppituntia (kokonaiskesto 21 tuntia 20 minuuttia), joilla opit myös arvokkaita koetekniikoita.

Kehitä itseluottamustasi käymällä läpi aiempien kokeiden kysymyksiä. Kehität kielitaitoasi ja koetekniikoitasi, jotta saat huipputulokset kokeestasi.

Cambridge English -kokeet: Cambridge English -kokeet Cambridge English (English for Speakers of Other Languages) kokeet on kansainvälisesti tunnustettu työnantajien, yliopistojen ha hallituksen kesken. Kokeen voi suorittaa sekä tietokoneella että paperisena, ja tutkinto ei vanhene ajan myötä

Tarjolla myös:valmennuskursseja sajsan, ranskan, espanjan, italian, mandariinikiinan ja japanin tutkintoihin. Kysy lisätietoja toimistoltamme.

EF Learning Guarantee
EF's Oppimistakuu
Etenet yhden kurssitason joka kuudes viikko*, kun osallistut jokaiselle oppitunnille ja suoritat saamasi tehtävät. Parhaimmillaan voit edetä jopa nopeammin. Muussa tapauksessa saat jatkaa opintojasi maksutta, kunnes luvattu taso on saavutettu. *Tämä voi vaihdella muiden kuin englanin kielen osalta