Matkat kesälle 2025 on täällä! Varaa matkasi vuoden parhailla alennuksilla ja joustavalla maksusuunnitelmalla! ✈🌍

Mitä kurssin hintaan sisältyy
  • Kurssi
  • Lennot ja kuljetukset
  • EF Liideri
Luo unohtumattomia muistoja matkustamalla ryhmässä uusien ystäviesi kanssa EF Liiderin johdolla.
Kaikenkattava paketti
Kesän valmiit matkapakettimme sisältävät kaiken opetuksesta ja majoituksesta lentoihin ja aterioihin saakka. Valitse vain unelmakohteesi ja se, tahdotko opiskella 2, 3 vai 4 viikkoa, ja me huolehdimme yksityiskohdista. Ryhmämatkoja järjestetään kaikissa EF Kesäkoulussa ja tietyillä EF Kielikampuksilla
Opastettua matkantekoa
Lähdetkö ulkomaille ensimmäistä kertaa etkä oikein tiedä, mitä odottaa? Kokenut EF Liideri on turvanasi. Hän opastaa sinua lentokentältä saakka, matkustaa mukanasi ja on tukenasi tarvittaessa. EF:llä matkanteko on osa seikkailua!
Kokemusperäsitä oppimista
Ryhmämatkojemme keskeinen päämäärä on saada sinut käyttämään kieltä - sekä luokassa että sen ulkopuolella. Testaamme kielitaitosi ennen kurssin alkua, jotta osaamme sijoittaa sinut sopivaan tasoryhmään. Lisäksi kannustamme oppilaita harjoittelemaan kieltä aina, kun siihen tarjoutuu tilaisuuksia: isäntäperheen illallispöydässä, EF Liiderin vetämällä kaupunkikierroksella tai kavereiden kanssa pelaillessa.
Retkiä ja opintovierailuja
Ulotamme opetuksen myös luokkatilojen ulkopuolelle, jotta pääset kokemaan paikallista kulttuuria; opintovierailut, kulttuuriretket ja päivämatkat ovat osa oppimista. Lisäksi voit täydentää kurssia lisäaktiviteeteilla - kun valitset itsellesi mieluisia EF Aktiviteettipaketteja, saat enemmän irti ympäristöstäsi ja pääset näkemään kohdettasi vieläkin perusteellisemmin.
Mukaansatempaavia aktiviteetteja
EF Liiderisi pitää huolta, että ryhdyt juttelemaan kurssitovereidesi kanssa tuossa tuokiossa. Olipa ohjelmassa sitten nähtävyyksien katselua, urheilua, maalaamista tai retkeilyä, pääset käyttämään vasta opittuja taitojasi, kun olet vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Hauskanpito on siis näppärästi osa oppimista.