Viimeisiä paikkoja viedään kesän 2024 kielimatkoille! Katso saatavuus pakettimatkoille täältä ja varaa matka vuoden viimeisillä alennuksilla! ✈🌍
Yksilömatka
Yksilömatka

Yksilömatka

Mitä kurssin hintaan sisältyy
  • Kurssi
  • Majoitus
  • Ateriat
Opi kieltä ja koe maailmaa sinulle räätälöidyllä kurssilla. Kursseja alkaa joka viikon maanantai ja pituudeksi voit valita 2-52 viikkoa.
Ikä 13+
Saatavilla yli 13-vuotiaille valituilla kampuksilla
Personoidut kurssit
Kansainvälisten EF Kielikampusten kurssit on suunniteltu räätälöitäviksi. Lisäksi mittaamme kielitaitosi ennen opintojen alkamista, jotta osaamme sijoittaa sinut sopivan tasoisille tunneille, Tahdoitpa sitten kerrata unohtuneita taitoja, ahkeroida intensiivikurssilla tai valmistautua viralliseen kielitutkintokokeeseen, meiltä löytyy varmasti tarpeitasi vastaava kurssi.
Tukea ja joustavuutta
Rakenna juuri itsellesi sopiva kokonaisuus valitsemalla, missä, milloin ja kuinka kauan haluat opiskella. Tarjolla on 10 kieltä ja 50 akkredioitua kampusta, ja yksilömatkan voi aloittaa joustavasti minä tahansa maanantaina - vuodenajasta riippumatta. Lisäksi voimme auttaa kaikissa matkajärjestelyissä lennoista kuljetuksiin saakka, sillä EF on tukenasti alusta asti.
Itsenäisyyttä
Yksilöllinen kielimatka on täydellinen tapa rakentaa varmuutta ja itsenäisyyttä. Tutustut upouuteen ympäristöön ja saat kansainvälisiä kavereita, mutta samalla voit olla huoletta, sillä paikallinen EF-henkilökunta on aina valmiina auttamaan sinua.
Nopeampaa oppimista
Takaamme, että edistyt. EF:n innovatiivinen oppimismenetelmä yhdistää perinteiseen luokkahuoneopiskeluun interaktiivisia materiaaleja, mikä varmistaa todellisen kieleen uppoutumisen. Lisäksi pidämme opetusryhmät pieninä, jotta saat opettajalta henkilökohtaista huomiota ja pääset harjoittelemaan puhumista kurssitovereidesi kanssa.
Aktiviteetteja ja retkiä
Kampuksesi aktiviteettitiimi on suunnitellut kalenterin täydeltä erilaisia retkiä, tapahtumia ja urheiluaktiviteetteja, joista osa kuuluu kurssiin valmiiksi ja osa on tarjolla erityisillä EF-hinnoilla. He ovat myös aina valmiita jakamaan sisäpiirin vinkkejä ja paljastamaan kohteen kätkettyjä helmiä.