KOULUMME OVAT AUKI! Soita meille ja tarkista paikkatilanne

Espanjan kielen ohjelmat

Hallitse espanjan alkeet tai kehitä jo olemassaolevia kielitaitojasi kielikurssilla Espanjassa. Innovatiiviset kurssimme keskittyvät erityisesti sujuvien kommunikointitaitojen hallitsemiseen, ja kannustavat sinua harjoittamaan suullisia taitojasi joka päivä.

Espanjan kielen ohjelmat
EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: EspanjaCosta Rica
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 18 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: EspanjaCosta Rica
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

18 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: EspanjaCosta Rica
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: EspanjaCosta Rica

Selaa suosituimpia kohteitamme

Espanjan alkeet

Oikeanlaisen espanjan kielikurssin löytymisen ei pitäisi olla hankalaa. EF tarjoaa kursseja kaikentasoisille espanjan oppijoille aloittelijoista keskitason osaajiin ja edistyneisiin puhujiin - ennen kurssisi alkamista suoritat tasotestin, joka varmistaa sijoittamisen oikeantasoiseen ryhmään. Espanjan kieli on kaunis ja monivivahteinen, ja on sinusta itsestäsi kiinni kuinka kauan aikaa haluat laittaa sen hallitsemiseen: meiltä löydät niin kahden viikon kesäkurssit kuin pidemmätkin ohjelmat. Voit valita monesta eri kohteesta itseäsi eniten kiinnostavan kaupungin.

Ohjelmavaihtoehdot

Tarjoamme espanjan kieliohjelmia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi, olivatpa ne mitkä tahansa. Jos haluat oppia espanjaa nopeasti, varaa tehokurssi, jonka aikana opiskelet kieltä 32 oppituntia viikossa. Jos taas tarkoituksesi on matkailla ja kokea mahdollisimman paljon paikallista kulttuuria, voit valita kurssiohjelman, joka sisältää vähemmän oppitunteja ja enemmän vapaa-aikaa. Valinnaistuntiemme avulla voit opiskella liike-elämän taitoja, taidetta ja monia muita mielenkiintoisia aiheita. Jos haluat virallisen tunnustuksen kielitaidoistasi, voit kirjoittautua kielitasokokeeseen valmistavalle kurssille. Voit myös osallistua työharjoitteluohjelmaan.