Espanjan kielen kurssi

Espanjan kielen kurssi
4.8
1180
(1 180 arvostelua)
4.8

Opi espanjan kieli ulkomailla lähtemällä kielikurssille. Voit opiskella kieltä kanssamme Espanjan lisäksi myös Costa Ricassa. Kurssimme yhdistävät perinteisen kieliopetuksen, paikalliset kiinnostuksenkohteet, aktiviteetit ja vapaa-ajan, jonka voit käyttää uusien ystäviesi seurassa. Tulet huomaamaan, kuinka helppoa espanjan opiskelu on, kun olet jatkuvasti kielen ympäröimänä. Valikoimassamme on espanjan kielikurssit nuorille ja aikuisille.

EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 19 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: EspanjaCosta Rica
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

19 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: EspanjaCosta Rica
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: EspanjaCosta Rica
EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: EspanjaCosta Rica

Espanjan kielen kurssi

Tilaa ilmainen esite

Espanjan kielikurssi

Espanjan kurssi ulkomailla on mieletön kokemus, olitpa sitten opiskelija tai uraa luomassa. Opiskelu kieltä äidinkielenä käyttävässä maassa terävöittää taitojasi ja opettaa sinua puhumaan espanjaa itsevarmemmin. Kursseillamme voit opiskella espanjan alkeet tai kehittää aiempaa kielitaitoa entistä sujuvammaksi. Espanjan kielitaitosi kohentuvat kuin itsestään kun pääset harjoittamaan niitä niin luokkahuoneessa kuin sen ulkopuolellakin. Tuntien jälkeiset aktiviteetit ja retket auttavat sinua tutustumaan uusiin kotikulmiisi ja samalla saat harjoitusta arkielämän tilanteissa.

Espanjan opiskelu uudessa ympäristössä

Barcelona ja Malaga - kauniisti sointuvat espanjalaiskaupunkien nimet kutsuvat sinua kielen opiskelun pariin. Espanjan kielikurssit tarjoavat mahdollisuuden tutustua näihin upeisiin kaupunkeihin paremmin. Näe Barcelonan upean Sagrada Familia -katedraalin tornit ja yksityiskohdat, tai juokse härkiä karkuun Pamplonassa. Jos kaipaat vehreyttä ja luonnon rauhaa, voit valita kielikurssin Costa Ricassa ja ihastella sademetsän kauneutta ja vierailla tulivuorella. Espanjan kielikurssi Costa Ricassa antaa sinulle mahdollisuuden tutustua maapallon monimuotoisuuteen ja yhteen herkimmistä ekosysteemeistä.