Kielikurssit

Espanjan kielikurssi

Espanjan kielikurssi
4.9
732
(732 arvostelua)
4.9

Espanjan kurssi paikallisten keskellä kehittää kielitaitoasi vauhdilla. Tarjoamme espanjan kielikurssit kaikentasoisille opiskelijoille. Valitse laajasta valikoimasta juuri itsellesi sopiva kielikurssi Espanjassa. Uusi espanjan kielikurssi starttaa joka maanantai, joten voit aloittaa opiskelun milloin vain itsellesi sopii.

Etsi ohjelma

EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10-19 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: Espanja
Kaupunki: BarcelonaMalaga
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

19-25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Espanja
Kaupunki: BarcelonaMalaga
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25+ vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: Espanja
Kaupunki: BarcelonaMalaga
EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16+ vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Espanja
Kaupunki: BarcelonaMalaga
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

50+ vuotiaat
2-24 viikkoa
Ota aikaa itsellesi yli 50-vuotiaille suunnatuilla kielikursseillamme ulkomailla. Nauti monipuolisista oppitunneista ja aktiviteeteista, jotka on erityisesti huomioitu kiinnostuksen kohteidesi mukaan.
Kohde: Espanja
Kaupunki: Malaga

Opi espanjaa Espanjassa

Kielen kotimaa tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön espanjan kielikurssille. Kun pääset käyttämään kieltä espanjan kurssin oppituntien lisäksi arjen tilanteissa, saat kokonaisvaltaisen oppimiskokemuksen. Kielikurssi Espanjassa tarjoaa mahdollisuuden kokea kieli aivan eri tavoin, kuin kotona opiskellessa. Pääset kuulemaan, kuinka espanjalaiset käyttävät kieltä tosielämässä, ja alat pian ymmärtää ympärillä käytäviä keskusteluja sujuvasti. Tarjoamamme espanjan kurssit opettavat sinulle kielen lisäksi paikallista kulttuuria, joka luonnollisesti vaihtelee eri kurssikaupunkien välillä. Voimme taata, että kielikurssi Espanjassa antaa sinulle kotiinviemisiksi hyvän kielitaidon ja paljon tietoa maasta, jossa kieli on alunperin kehittynyt nykyiseen loistoonsa.

Espanjan kurssi paikallisten keskellä kehittää kielitaitoasi vauhdilla. Tarjoamme espanjan kielikurssit kaikentasoisille opiskelijoille. Valitse laajasta valikoimasta juuri itsellesi sopiva kielikurssi Espanjassa. Uusi espanjan kielikurssi starttaa joka maanantai, joten voit aloittaa opiskelun milloin vain itsellesi sopii.

Suunnitelmissa kielikurssi – espanja on hyvä valinta

Kielikurssi Espanjassa tarjoaa mahdollisuuden parantaa espanjan kielen taitoa kaikenikäisille ja kaikentasoisille opiskelijoille. Laajassa kurssivalikoimassamme on tarjolla muun muassa espanjan intensiivikurssi, yleinen espanjan kielen kurssi ja työelämän espanjan kurssi. Opiskelitpa espanjaa mistä syystä tahansa, saavutat takuulla tuloksia ja kieliitaitosi kasvaa entistä monipuolisemmaksi. EF:n espanjan kielikurssi sopii kaikenikäisille opiskelijoille ja sen ohjelma on järjestettävissä omien mieltymysten mukaiseksi. Voit aloittaa espanjan kurssin milloin tahansa ja valita itsellesi sopivan keston: kielikurssit Espanjassa kestävät kahdesta viikosta jopa kokonaiseen vuoteen. Espanjan kielikurssin jälkeen voit palata kotiin entistä itsevarmempana käyttämään kieltä monenlaisissa tilanteissa.

Espanjan kielikurssi aikuisille ja nuorille

EF tarjoaa kielikurssit Espanjassa aikuisille, nuorille ja lapsille – siis kenelle tahansa. EF:n kanssa voit valita espanjan kurssin, joka sopii parhaiten omiin tavoitteisiisi. Suosituimmat ohjelmamme ovat:

 • Kielikurssi – espanja
 • Espanjan kielikurssit aikuisille
 • Espanjan kielikurssit nuorille

  Miksi espanjan kielikurssi Espanjassa?

  Sen sijaan, että ainoastaan pänttäisit sanastoa ja kielioppisääntöjä luokkahuoneessa, kielikurssi Espanjassa antaa ainutlaatuisen tilaisuuden syventyä kieleen. Sanomattakin on selvää, että kieltä oppii parhaiten käyttämällä sitä ympäristössä, jossa sitä puhutaan äidinkielenä. Kuulet kieltä jatkuvasti ja joudut kuin huomaamatta käyttämään kieltä erilaisissa tilanteissa. Tulokset parantuneesta kielitaidosta voi havaita nopeasti. Espanjan opiskelu Espanjassa tarjoaa kuitenkin hyötyjä myös monipuolista kielitaitoa edemmäs; saat nimittäin samalla intensiivisen luotauksen Espanjan perinteisiin ja tapoihin. Pääset kartuttamaan kokemusta espanjalaisesta kulttuurista ja keräämään arvokasta kansainvälistä kokemusta.

  Espanjan kurssi on avain menestykseen?

  Nykypäivän kansainvälisessä maailmassa kielitaito ja vieraiden kulttuurien ymmärtäminen ovat menestyksen avaimia. Altistuminen uusille asioille, muihin kulttuureihin tutustuminen ja kansainvälisten verkostojen luominen ovat todistetusti tärkeitä tekijöitä menestykselle – niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin.

  Opi espanjaa ja nauti tuloksista

  Onnistunut espanjan kurssi on yhdistelmä tehokkaita oppitunteja ja vapaa-ajan aktiviteetteja. EF:llä yhdistämme nämä molemmat optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Kaikki EF:n kielikurssit Espanjassa sisältävät ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa ja opastettuja kierroksia paikallisiin kohteisiin. Siten espanjan opiskelu Espanjassa antaa sinulle tilaisuuden oppia kieltä mahdollisimman nopeasti, samalla kun nautit uusista maisemista, maasta ja kaupungista. Voit ottaa osaa espanjan kurssille lomasi aikana tai muuttaa maahan kuukausien ajaksi. Meidän kokeneet opintoneuvojamme auttavat sinua mielellään löytämään tavoitteisiisi ja toiveisiisi sopiva espanjan kielen kurssi.

Espanjan kurssit Espanjassa: hinnat

Kurssihinnat Espanjassa vaihtelevat riippuen espanjan kurssin sisällöstä:

 • Oppituntien lukumäärä
 • Kurssin kesto: valittavana 2-52 viikon mittaisia kursseja
 • Hintaan kuuluu aina:
 1. 20, 26 ja 32 oppituntia viikossa EF oppimismenetelmä hyödyntäen
 2. Digitaaliset opiskelumateriaalit
 3. EFSET –testi kielitaidon tason arviointiin
 4. EF:n kurssitodistus
 5. Pääsy My EF –verkkopalveluun
 6. Ilmainen wifi koulussa
 7. EF-aktiviteetteja, museo- ja galleriavierailut

Miksi valita EF espanjan kielikurssi Espanjassa?

EF on tehnyt töitä kansainvälisen koulutuksen puolesta jo yli 50 vuoden ajan. Nykyisin EF kuuluu maailman johtaviin kielikoulutuksen tarjoajiin ja auttaa ihmisiä kehittämään kielitaitoaan, itseluottamustaan ja kulttuurista pääomaansa. Tähän päivään mennessä yli 16 miljoonaa ihmistä on opiskellut kieliä EF:n kanssa ulkomailla. Kaikki EF:n kielikoulujen opettajat ovat natiiveja kielen puhujia – ja ylpeitä siitä! Aineenopettajamme ovat aina ajan tasalla uusimmasta opiskeluteknologiasta ja pysyvät perillä paikallisesta kulttuurista laajan verkostonsa kautta. Siten opiskelijamme saavuttavat seuraavan kielitason joka kuudes viikko. Innovatiivinen EF opiskelumenetelmä auttaa kurssilaisia määrittelemään tavoitteita kieliopinnoissa. Kurssin lopuksi jokaiselle jaetaan todistus taitotasosta ja suoritetuista opinnoista.

Suunnitelmissa kielikurssi Espanjassa, miten toimia?

Jos haluat tutustua EF:n koko ohjelmavalikoimaan, löydät tarkemmat tiedot täältä. Tiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja saat meihin yhteyden numerosta (09) 6869 23 11.

Miksi EF?

Luottamus

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja maineemme on maailmankuulu.

Yhdistä

Opiskele yhdessä opiskelijoiden kanssa yli 100 maasta.

Mukauta

Tutustu maailmaan yli 50 maailmanlaajuisessa kohteessa järjestettävien ohjelmiemme avulla.

Saavuta

Opiskele nopeammin ja kattavammin EF-menetelmän avulla.

EF koko matka

Omat koulumme ja toimistomme ympäri maailmaa takaavat erinomaisen asiakaspalvelun.

Kansainvälisesti akkreditoitu

Opetusasiantuntijuutemme ja oppimisemme lähestymistapa tunnustetaan maailmanlaajuisesti.