IELTS

Näe Big Ben, Eiffel-torni ja Colosseum, vaella Alpeilla ja risteile välimerellä – kaikki vain yhdellä uskomattomalla matkalla Englannista aina Ranskan, Sveitsin, ja Italian kautta Kreikkaan asti. EF:n 14-18-vuotiaille suunnitellulla Euroopan kiertomatkalla matkustat Euroopan halki samalla, kun opit kieltä, historiaa ja kulttuuria. Kiertomatkan matkasuunnitelmaan on suunniteltu joka päivälle erilaisia oppimismahdollisuuksia.

Etsi ohjelma

EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10-19 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaKanadaRanskaIrlantiEtelä-KoreaAustraliaJapaniSaksaItaliaCosta RicaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

19-25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaKanadaRanskaIrlantiEtelä-KoreaAustraliaJapaniSaksaItaliaCosta RicaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaKanadaRanskaIrlantiEtelä-KoreaAustraliaJapaniSaksaItaliaCosta RicaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti
EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaKanadaRanskaIrlantiEtelä-KoreaAustraliaJapaniSaksaItaliaCosta RicaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

50 + vuotiaat
2-24 viikkoa
Ota aikaa itsellesi yli 50-vuotiaille suunnatuilla kielikursseillamme ulkomailla. Nauti monipuolisista oppitunneista ja aktiviteeteista, jotka on erityisesti huomioitu kiinnostuksen kohteidesi mukaan.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaRanskaSaksaItalia
EF English Live

EF English Live

19 + vuotiaat
Online
Pääsy oppitunteihin mistä ja milloin vain - jokaiselle osaamistasolle. EF English Live on maailman isoin online koulu.
Kohde: Opiskele netissä missä päin maailmaa tahansa.

IELTS tarkemmin

Kielitutkinto, jota käytetään maailmalla kaikista laajimmin, on IELTS – International English Language Testing System. Se on yli 6 000 yliopiston, yrityksen ja muun organisaation hyväksymä todistus riittävästä englannin osaamisesta. Kun suoritat EF:n IELTS-valmennuskurssin, sinulla on parhaat edellytykset kielitutkinnon läpäisemiseen. Tämä puolestaan avaa mahdollisuuden ulkomailla opiskeluun tai työskentelyyn.

IELTS-testin lyhenne muodostuu sanoista International English Language Testing System. Sitä käytetään laajalti ulkomaisiin yliopistoihin pyrittäessä sekä muun muassa Ison-Britannian maahanmuuttoprosessissa, ja testistä on olemassa sekä akateemiseen että yleiseen kielitaitoon keskittyvä versio.

Tutkintokokeen kuullunymmärtämistä, lukemista ja kirjoittamista mittaavat osiot suoritetaan aina peräkkäin saman päivän aikana, mutta neljännen, puhumista mittaavan osion voi suorittaa erikseen joko muita osioita aikaisemmin tai niiden jälkeen. Kokonaiskestoltaan koe on 2,5 tunnin mittainen. Jokainen organisaatio päättää itsenäisesti, kuinka vanhan IELTS-tutkintosuorituksen ne hyväksyvät, mutta kielitutkinnon suositeltu voimassaoloaika on kaksi vuotta.

IELTS-tutkinnon suorittaminen

IELTS on TOEFLin ohella yksi maailman suosituimmista englannin kielitutkinnoista. Sille on käyttöä, jos tahdot opiskelemaan ulkomaille englanninkieliseen yliopistoon, sillä muun muassa brittiläiset ja australialaiset korkeakoulut edellyttävät ulkomaalaisilta hakijoiltaan tutkintokokeen läpäisemistä.

IELTS-tutkinnolla onkin vuosittain yli kolme miljoonaa suorittajaa. Tutkintokokeessa mitataan englannin osaamista luetunymmärtämisen, kuullunymmärtämisen, kirjoittamisen ja puhumisen osa-alueilla, ja tutkinnosta on saatavilla erilaisia versioita: IELTS General Training, IELTS Academic ja IELTS Life Skills. Näistä suosituin on IELTS Academic. 

IELTS suoritetaan verkko- tai paperikokeena, ja sen arvostellaan asteikolla 1–9 niin, että myös puolikkaat pisteet ovat mahdollisia. Kokonaisarvosanaksi tulee keskiarvo kokeen neljän eri osa-alueen pistemääristä. 

Opiskelupaikkaan vaadittava vähimmäispistemäärä vaihtelee korkeakouluittain, ja monet opiskelijat valmistautuvatkin tutkintokokeeseen viikkojen tai jopa kuukausien ajan. Jos suoritat EF:n järjestämän IELTS-valmennuskurssin, saat englannin osaamisesi tarvittavalle tasolle ja pääset samalla tutustumaan mielenkiintoiseen maahan ja kulttuuriin. 

IELTS-valmennuskurssit ulkomailla

Jos tahdot ilmoittautua IELTS-valmennuskurssille, paras vaihtoehto on ulkomailla järjestettävä kurssi, koska tällöin elät jatkuvasti kielen ympäröimänä ja kartutat osaamistasi kellon ympäri. Lisäksi pääset opiskelemaan kiehtovassa ympäristössä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi muutama kuukausi Australiassa huikean kauniin luonnon ja suurten rantakaupunkien äärellä?

IELTS-valmennuskursseja tarjotaan myös Yhdysvalloissa, missä voit yhdistää kielitaidon kohentamisen loputtomiin seikkailuihin ja hauskanpitoon. Jos tahtoisit suorittaa jatko-opinnot nimenomaan arvostetuista yliopistoistaan tunnetussa USA:ssa, valmennuskurssi on hieno tapa tutustua maahan perin pohjin jo ennakkoon. EF:n suosittuihin kohdekaupunkeihin lukeutuvat muun muassa New York, San Diego, Miami ja Boston.

Olipa valintasi sitten Lontoo, Malta, Los Angeles tai Sydney, IELTS-valmennuskurssilla koet valtavan määrän unohtumattomia hetkiä. Pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja kulttuuriin samalla, kun kartutat tehokkaasti englannin osaamistasi.

Opiskele ulkomailla ja tee IELTS-testi

Ulkomailla opiskelu on jännittävä elämänvaihe, jonka aikana astut tavanomaisen elämänpiirisi ulkopuolelle ja koet jotakin uutta, joka poikkeaa totutusta arjesta. Lisäksi se tuo mukanaan lukuisia hyötyjä: opit kieltä ja toisenlaisessa kulttuurissa toimimista, tulet entistä itsenäisemmäksi ja saat uutta itseluottamusta. 

Se on myös sijoitus tulevaisuuteen, sillä ulkomailla suoritetut opinnot auttavat sinua erottumaan joukosta työnhaussa ja nostavat pisteitäsi työnantajien silmissä: ulkomaille hakeutuminen todistaa, että sinulla on rohkeutta kokeilla uusia asioita ja olet joustava ihminen, joka pärjää hyvin uudenlaisissa tilanteissa. Jos olet maailmalla pitkään, saat myös todella sujuvan kielitaidon tai saatat oppia jopa kokonaan uuden kielen.

Lyhyemmänkin opintojakson etuihin kuuluu puolestaan se, että löydät uusia ystäviä eri puolilta maailmaa ja rakennat arvokkaan kansainvälisen suhdeverkoston. IELTS-valmennuskurssi ulkomailla on siis kaikin puolin jännittävä ja fiksu tapa valmistautua jatko-opintoihin toisessa maassa.

 Jos tahtoisit lisätietoja IELTS-tutkintovalmennuksistamme, ota yhteyttä toimistoomme (puh. 09 6869 2311, sähköposti [email protected]) tai tilaa maksuton esitteemme

Miksi EF?

Luottamus

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja maineemme on maailmankuulu.

Yhdistä

Opiskele yhdessä opiskelijoiden kanssa yli 100 maasta.

Mukauta

Tutustu maailmaan yli 50 maailmanlaajuisessa kohteessa järjestettävien ohjelmiemme avulla.

Saavuta

Opiskele nopeammin ja kattavammin EF-menetelmän avulla.

EF koko matka

Omat koulumme ja toimistomme ympäri maailmaa takaavat erinomaisen asiakaspalvelun.

Kansainvälisesti akkreditoitu

Opetusasiantuntijuutemme ja oppimisemme lähestymistapa tunnustetaan maailmanlaajuisesti.