Englannin kielen kurssit

Englannin kielikurssit ulkomailla auttavat oppimaan nopeasti! Englanti on yksi maailman tärkeimmistä kielistä ja sen sujuva osaaminen tuo lukemattomia mahdollisuuksia. EF järjestää englannin kielen kurssit yli viidenkymmenen vuoden kokemuksella, joten meidän kanssamme opit englantia parhaiden opetusmenetelmien ja huipputeknologian avulla.

Englantia oppii parhaiten käyttämällä kieltä aktiivisesti. Englannin kielikurssi ulkomailla tarjoaa sinulle mahdollisuuden uppoutua kieleen ja elää arkea englanniksi. Oppiminen tapahtuu kuin itsestään, kun voit opiskella ja viettää vapaa-aikaa uudessa englanninkielisessä ympäristössä. Kielikurssi antaa hyvän pohjan englannin oppimiselle, mutta viemällä opit käytäntöön saavutat nopeasti erinomaisen englannin kielen taidon. EF:n kanssa voit opiskella englantia myös verkossa, jos aikataulusi ei salli ulkomaille matkustamista.

Löydä sinulle sopivat ohjelmat

Englannin kieli on tie kansainvälisyyteen

Englannin kieli on nykyisin välttämätön perustaito. Sujuva englannin osaaminen antaa sinulle valmiudet edetä uralla, tutustua ihmisiin kaikkialta maailmasta ja ymmärtää mistä maailmalla puhutaan. EF:ltä löydät englannin kielikurssit nuorille ja aikuisille, kaikentasoisille puhujille. Englannin kurssit eivät opeta sinulle pelkästään natiivitason kielitaitoja vaan myös kulttuurien tapoja ja tottumuksia, jotka helpottavat ulkomaisten asiakkaiden ja liikekumppaneiden kanssa asiointia. Tarjoamme englannin kielikursseja monissa kohteissa ympäri maailmaa Englannista Yhdysvaltoihin ja Maltalta Etelä-Afrikkaan tai voit halutessasi opiskella englantia verkossa. Varaa englannin kielikurssi ja sijoita tulevaisuuteesi.

Englannin kielikurssit ulkomailla

Haaveiletko, että voisit yhdistää hyödyn ja huvin seuraavalla lomallasi? Englannin kurssi ulkomailla antaa sinulle tilaisuuden matkustaa ja nähdä uusia kaupunkeja samalla, kun kehität kielitaitoasi. Jos haaveissasi on Lontoon kaduilla vaeltelu, safari Etelä-Afrikassa tai sukeltaminen Isolla Valliriutalla, englannin kielen kurssi tarjoaa mahdollisuuden tähän kaikkeen. Samalla kun hiot kielitaitojasi, saat uusia ystäviä kaikista maailman kolkista. Englanti on nopeasti kuin toinen äidinkielesi opiskeltuasi sita ulkomailla - vaikein osio onkin päättää, missä haluat seikkailusi toteuttaa. Englannin kielikurssi ulkomailla tulee olemaan unohtumaton kokemus ja takuuvarma tie sujuvaan kielitaitoon.