Kielikurssit

Italian kielen kurssit

Italian kielen kurssit
4.8
1146
(1 146 arvostelua)
4.8

Italian kielen kurssi auttaa sinua hallitsemaan tämän kauniin, tunteikkaan kielen. Tulet huomaamaan, miten paljon paremmin opiskelu sujuu, kun olet jatkuvasti italian kielen ympäröimänä. Italian kielikursseillamme pääset upottautumaan syvälle kulttuuriin ja opit samalla kuin itsestään. EF:n italian kursseilla voit myös opiskella valinnaisaineita, kuten roomalaista historiaa, italialaista viiniä, ruokakulttuuria, autoja ja elokuvia.

Etsi ohjelma

EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10-19 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: Italia
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

19-25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Italia
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25+ vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: Italia
EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16+ vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Italia
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

50+ vuotiaat
2-24 viikkoa
Ota aikaa itsellesi yli 50-vuotiaille suunnatuilla kielikursseillamme ulkomailla. Nauti monipuolisista oppitunneista ja aktiviteeteista, jotka on erityisesti huomioitu kiinnostuksen kohteidesi mukaan.
Kohde: Italia

Tutustu kohteisiimme

Italian kielen kurssi

Italia on yksi niistä kauniista kielistä, jonka hallitsemisesta monet haaveilevat. Italian kielen opiskelu saattaa vaikuttaa simppeliltä aluksi, mutta vaikeutuu sitä mukaa mitä pidemmälle opiskelussa etenee. Italian kielikurssi tuleekin tarpeeseen, jos tavoittelet sujuvaa italian kielitaitoa. Kurssimme keskittyvät erityisesti kommunikointitaitoihin - opit uusia taitoja luokassa, harjoitat niitä kurssikavereidesi kanssa ja suuntaat sitten Rooman kaduille kokeilemaan uusia taitojasi arkipäivän tilanteissa. Halusitpa sitten lyhyen kielikurssin tai valmistaudut italialaiseen yliopistoon hakemiseen, EF tarjoaa tarpeisiisi sopivat kurssit. Meiltä löydät myös italian kielikurssit aikuisille.

Avonainen horisontti

Italian opiskelu on oikopolku italialaisen kulttuurin ymmärtämiseen. Voit lukea italialaisesta elämänmenosta ja todistaa sitä omin silmin, mutta takuuvarma tapa päästä pintaa syvemmälle on opiskella italiaa. Halusitpa opiskella italiaa työelämää varten tai toteuttaa pitkäaikaisen unelmasi italiaan uppoutumisesta, kielikurssit Italiassa ovat väylä kumpaankin. Kurssimme ovat joustavia ja mukautuvat aikatauluusi helposti. Jos haluat oppia lisää Italian historiasta tai heittäytyä italialaisen keittiön saloihin, löydät valinnaisainetarjonnastamme nämä ja monia muita vaihtoehtoja. EF:n kautta voit myös valmistautua standardoituun italian kielitestiin - olemme valmentaneet satoja oppilaita testien suorittamiseen.

Miksi EF?

Luottamus

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja maineemme on maailmankuulu.

Yhdistä

Opiskele yhdessä opiskelijoiden kanssa yli 100 maasta.

Mukauta

Tutustu maailmaan yli 50 maailmanlaajuisessa kohteessa järjestettävien ohjelmiemme avulla.

Saavuta

Opiskele nopeammin ja kattavammin EF-menetelmän avulla.

EF koko matka

Omat koulumme ja toimistomme ympäri maailmaa takaavat erinomaisen asiakaspalvelun.

Kansainvälisesti akkreditoitu

Opetusasiantuntijuutemme ja oppimisemme lähestymistapa tunnustetaan maailmanlaajuisesti.