Kielimatkat Espanjassa

Kielimatka Espanjaan tarjoaa mahdollisuuden espanjan kielen oppimiseen aivan uudella tavalla. Kuvittele itsesi nauttimassa herkullisesta ravintolaillallisesta uusien ystävien kanssa, loikoilemassa aurinkorannalla ja ihastelemassa maurilaisia palatseja samalla kun opit espanjaa. Varaa kielikurssi Espanjassa ja voit tehdä näistä unelmista totta.

Ohjelmat

Löydä sinulle sopivat ohjelmat

Kielimatkat Espanja

Kielimatka Espanjaan on ainutlaatuinen tilaisuus kehittää espanjan kielitaitojasi samalla kun, tutustut tähän kauniisen maahan, sen kulttuuriin, makuihin ja tapoihin. Espanjan kielimatka tarjoaa ison annoksen perinteistä luokkaopetusta maustettuna historian tunneilla, paikalliseen ruokaan tutustumisella, musiikilla ja aktiviteeteilla. Voit itse kehitellä mieleisesi kurssiohjelman, olitpa jo itsevarma espanjan taitaja tai vasta aloittamassa kieliopintosi. Kielimatka Espanjaan tapahtuu sinun ehdoillasi.

Valitse kaupunkisi

Kun lähdet kielimatkalle Espanjaan, tutustut perin pohjin paikallisiin perinteisiin ja moderneihin elämyksiin. Pääkaupunki Madrid on vuosisatoja vanha, ja toimii niin liike-elämän keskuksena kuin kulttuurinelämän ytimenä. Barcelonassa pääset kokemaan boheemin ilmapiirin, näet omaleimaista arkkitehtuuria ja uskomattomia rantoja, jotka kaikki kiehtovat matkailijoita vuodesta toiseen. Jos taas himoat leppoisaan rantalomakohteeseen, Malagalta löydät hiekkarantaa, auringonpaistetta ja lomatunnelman helppoutta vuoden ympäri. Minkä tahansa kaupungin valitsetkin, voit olla varma, että tulet ihastumaan paikalliseen elämänmenoon.