KOULUMME OVAT AUKI! Soita meille ja tarkista paikkatilanne

Opiskele ulkomailla Espanjassa

Lähde Espanjaan opiskelemaan ja tutustu paikallisten värikkääseen kulttuuriin. Tarjoamme kursseja monissa eri kohteissa Malagan rennosta auringonpaisteesta Barcelonan ja Madridin urbaaniin ilmapiiriin. Jokaisella kohteella on omat erityispiirteensä, mutta kaupungista riippumatta Espanjassa opiskelu on takuuvarmasti unohtumaton kokemus. Tutustu tarkemmin kurssitarjontaamme ja päätä itse, mikä on sinun tapasi lähteä opiskelemaan Espanjaan.

Opiskele ulkomailla Espanjassa

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Espanja
Kaupunki: BarcelonaMalaga

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 18 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: Espanja
Kaupunki: BarcelonaMalaga

EF Kansainväliset Kielimatkat

18 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Espanja
Kaupunki: BarcelonaMalaga

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: Espanja
Kaupunki: BarcelonaMalaga

Opiskelu Espanjassa kehittää kielitaitoa nopeasti

Lähtemällä Espanjaan opiskelemaan et ainoastaan saa sujuvaa kielitaitoa, vaan lisäksi pääset tutustumaan syvällisesti tähän Etelä-Euroopan helmeen. Espanjalla on värikäs historia, jonka eri aikakaudet ovat tuoneet piirteitään nykypäivään. Espanjassa on nykypäivänä monipuolinen kulttuurielämä, joka tuottaa muun muassa tasokkaita paikallisia elokuvia. Lähtemällä Espanjaan opiskelemaan saat ainutlaatuisen tilaisuuden kokea espanjalaista elämää sekä tutustua muun historian ja kulttuurin vivahteisiin. Tunne välimeren syke ja lähde opiskelemaan Espanjaan!

Opiskelemaan Espanjaan

Opiskelu Espanjassa on suuri askel kohti täysin sujuvaa kielitaitoa. Olipa suunnitelmissasi lähteä Espanjaan opiskelemaan kokonaiseksi vuodeksi tai ottaa muutaman viikon kurssi, opit kieltä vauhdilla. Espanjaan saapuu vuosittain opiskelemaan joukoittain nuoria ja aikuisia, jotka ihastuvat paikalliseen elämänmenoon niin. Lähde opiskelemaan Espanjaan, jossa koulumme räätälöi juuri sinulle sopivan ohjelman. Pidemmät ohjelmat alkavat vuoden ympäri ja lyhyemmät kurssit jokaisena maanantaina. Opiskelu Espanjassa on unohtumaton kokemus!

Minne Espanjaan opiskelemaan?

Jos haluat Espanjaan opiskelemaan, voit valita monen eri kohteen välillä. Koulumme Barcelonassa Eixamplen kaupunginosassa tarjoaa miellyttävän ympäristön opiskelulle sekä nopean pääsyn shoppailukohteisiin ja huvitteluihin. Jos haluat opiskella espanjaa Välimeren rannoilla, voit lähteä kielikouluumme Malagaan, Aurinkorannikon suurimpaan kaupunkiin. Jos taas kaipaat suurkaupungin ilmapiiriä, koulumme Madridin keskustassa sopii sinulle, sillä Espanjan pääkaupunki on täynnä elämää. Tee päätös lähteä Espanjaan opiskelemaan ja valitse mieleisesi kohde - me hoidamme loput.