Stipendit ulkomailla opiskeluun

Stipendit ulkomailla opiskeluun

Ulkomailla opiskelu on unohtumaton kokemus, joka antaa arvokkaita eväitä elämään. Suunnitteluvaiheessa monet asiat saattavat tuottaa päänvaivaa, eikä vähäisimpänä varmasti opintojen rahoitus. Monet organisaatiot, säätiöt ja rahastot myöntävät stipendejä ja tukea ulkomailla opiskeluun. Myöntävät tahot päättävät stipendien ja apurahojen peusteista omien periaatteidensa mukaisesti. Mahdollisuudet tukeen kannattaa kuitenkin selvittää hyvissä ajoin.

Opiskelu ulkomailla

Tuki opintojesi suunnitteluun

EF tarjoaa opintoja ympäri maailman yhdeksällä eri kielellä ja 50 kohteessa. Olipa haaveissasi mikä kaupunki tai maa tahansa, suunnitelmat ja lähtövalmistelut on syytä tehdä huolella. Mitä pidempään aiot viipyä ulkomailla, sitä enemmän selvitettäviä asioita on.

Opiskellessasi EF:n kanssa sinun ei tarvitse selviytyä tästä kaikesta yksin. EF:n asiantunteva tiimi on tukena matkasi jokaisessa käänteessä ja vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa toimistolle tai vierailla paikan päällä, jos haluat keskustella kielimatkasta, stipendeistä tai ulkomailla opiskelusta yleisesti.

Jo vuodesta 1965, EF on tarjonnut huipputasoista kieltenopiskelua ulkomailla. Vankkumaton tahtomme panostaa innovatiivisiin opetusmenetelmiin, laatuun sekä turvallisuuteen on tuonut meille maailman arvostetuimpien organisaatioiden tuen.


50

vuotta kokemusta kansainvälisestä koulutuksesta

26

tunnustusta ja palkintoa kansainvälisiltä organisaatioilta

400+

koulua ja toimistoa ympäri maailman