Takaisin kaikkiin testeihin

Mandariinikiinan testi

Ilmainen 15 minuutin mandariinikiinan testi. Välittömät tulokset.

Mandariinikiinan tasotesti

Tämä lyhyt mandariinikiinan testi arvioi tasosi aloittelijasta edistyneeseen, keskittyen todellisiin kiinan kielentaitoihisi pelkän kieliopin tai sanaston sijaan.

- Pikainen mandariinikiinan testi. Tulokset saat heti.

- Tarkista taitotasosi aloittelijasta edistyneeseen

- Jaa tuloksesi kavereillesi

Tee testi

Ymmärrä sinun mandariinikiinasi kielitaso

On tärkeää ottaa huomioon omat tavoitteesi, kun yrität ymmärtää tasoasi kiinassa. Vaikka mandariinikiinan testin tai kahden tekeminen voi olla hyödyllinen mittari, loppujen lopuksi se, mitä haluat pystyä tekemään mandariiniksi, on se mikä merkitsee. Haluatko matkustaa Kiinaan? Opiskella yliopistossa? Työskennellä kiinaksi? Tämän testin tekemisen lisäksi suosittelemme, että teet listan asioista, jotka haluat oppia tekemään kiinaksi ja käytät sitä listaa arvioidaksesi omaa edistymistäsi kohti noita tavoitteita.

Oletko valmis tekemään mandariinikiinan testin?

Vastaa monivalintakysymyksiin.

Varaa 15 minuuttia aikaa ilman keskeytyksiä.

Etsi rauhallinen paikka, jossa voit keskittyä.

Jaa ensin muutama lisätieto

EF:stä

Jo vuodesta 1965 lähtien kielikoulutuksen innovaatioiden kärjessä.

55+ vuotta

Kokemusta kielikursseista ulkomailla

600+

EF koulut ja toimistot

100+

Maat, joissa EF on läsnä

Usein kysytyt kysymykset

Voit löytää netistä joukon ilmaisia mandariinikiinan testejä ja kokeita, joilla voit tarkistaa kielitasosi heti. Nämä testit saattavat keskittyä enemmän kielioppiin, sanastoon, merkkien tunnistamiseen tai muihin erityisiin kiinan kielen taitoihin. Ne voivat myös olla yleistä viestintää koskevia visoja. On hyödyllistä tehdä useampi mandariinikiinan testi, jotta voit verrata tuloksiasi erityyppisissä arvioinneissa ja tunnistaa vahvuutesi ja heikkoutesi.

Tunnetuin mandariinikiinan koe on HSK. Koetta on kuusi tasoa, HSK 1:stä (aloittelija) HSK 6:een (edistynyt). Jokainen on erillinen koe, jonka pitää varata ja maksaa erikseen. Jos suunnittelet opiskelua Kiinassa tai tarvitset virallisen mandariinitodistuksen työhön, HSK on paras valinta. Jos kuitenkin etsit vain ilmaista tapaa testata tasoasi, online-kiinankielen testi on joustavampi vaihtoehto.

Mandariinikiinan testin tekeminen netissä on yksi nopeimmista tavoista saada yleiskäsitys mandariinikiinan tasostasi. Voit myös arvioida tasoasi sen perusteella, minkä tasoisia kursseja olet suorittanut kielikoulussa tai minkä tasoista oppikirjaa käytät parhaillaan tunneilla. Jos harkitset kiinankielistä kurssia, ennen opintojen aloittamista tehdään sijoitustesti varmistamaan, että opiskelet oikean tasoisessa ryhmässä. Tämä auttaa sinua tunnistamaan mandariinikiinan kielitasosi.

Tarvitset vähintään B2-tason kiinan kielen taitoa toimiaksesi tehokkaasti työssä, vaikka joitakin poikkeuksia onkin. Esimerkiksi, jos puhut kiinaa B2-tasolla, mutta kirjoitat sitä heikommin, työtehtäväsi mukaan kirjoitustaidon hallinta voi olla enemmän tai vähemmän välttämätöntä. On kuitenkin epätodennäköistä, että pystyisit työskentelemään pelkästään mandariinikiinaksi ilman vähintään B2-tason taitoa sekä kirjallisessa että puhutussa kielessä.